lütfen yardım çok kötüyüm

Sizin sucunuz yok. Sucu olan utansin. Babaniz madem enistenizden süpheleniyor, gizli kamera koysun aksanin oraya, kasadan kim para caliyor belli olur.

korkmayın ve davanızda sonuna kadar gidin.siz doğru olanı yaptınız.babanız aramasa olay büyümeden kapansa bile bu aile ortaklığından ayrılın.benim annemde işletme sahibi eşime beraber çalışalım diye teklif etti.ihtiyacımız olsa bile kabul etmedik.aşk başka iş başka

Korkuyorum çünkü kocama söylediğim için herkes beni suçluyor ben ortalığı karıştırıyormuşum bir kavga çıkarsa sorumlusu ben olurmuşum falan
ya şu cümleye ne güldüm ama '' ben ortalığı karıştırıyormuşum bir kavga çıkarsa sorumlusu ben olurmuşum '' ya parayaı çalan suçlu değilde kocasını düşünene mi suçlu olucak şimdi Nasreddin hoca fıkrada demiş ya..ya hu hırsızın hiç mi suçu yok

Reactions: anu
hiç korkmayın sokaktaki adama anlatmadınız konuyu eşinize anlattınız karışırsa da daha fazla karışsın ortalık zaten herkes gördüğüm kadarıyla ayağa kalkmış en azından olayın dibini görürsünüz kim yapmış bu ne herkes birbiri hakkında konuşuyor peki siz eniştenizden şüphe duyuyor musunuz ?

Yaaa kamera konusunda çok haklısın.ama dükkana kamera koydurmak 2 milyarı buluyormuş babam olsa elimde taktıracam diyor. Ortalıkta bayağı karisti annem sırf eşime söyledim diye konuşmuyor benimle ne yapacam ben böyle yaaa

Babam bize söylerdi ama hiç kafa bile yormaz kim ne yaparsa yapsın derdim fakat takiii hakkımızda böyle konuşana kadar

Pardonda enişteniz milletin yanında eşinizi ve babanızı atıp tutarken kimse bişey demiyoda siz niye suçlu oluyorsunuz anlamadım. Eşiniz mutlaka başka bir iş bulacaktır. Eniştenizde babanızı soymaya devam etsin.

İnşallah bulur en kısa zamanda bir iş ama annem sırf eşime söylediğim için benimle konuşmuyor çok uzuluyorum

Zaman geçer herşey unutulur ama kırgınlıklar geçmiyor. Akla kara ortaya çıkar inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun.

Zaten eşim ayrıldı işten valla siz en iyisini yapmışsiniz

Kamera koymak bizimde aklimiza geldi söyledik babama fakat taki2 milyarı buluyormuş babam elimde yok o kadar diyor.

İşsiz damat alıp iş vermiş anne babanız ablanızın da sizin de eşinizin kendi ayrı işi olmalı en iyisi sussun herkes işine baksın.

İşsiz damat alıp iş vermiş anne babanız ablanızın da sizin de eşinizin kendi ayrı işi olmalı en iyisi sussun herkes işine baksın.
Eşim zaten beraber çalışmak istemiyordu önceden de ama de zaman işi bıraksa ailem yeniden çağırdı şimdi kesin bıraktı işi ama

Kamera koymak bizimde aklimiza geldi söyledik babama fakat taki2 milyarı buluyormuş babam elimde yok o kadar diyor.

Bence baban aliyor parayi O zaman. 2 milyardan fazla parasi gitmistir hirsizlikla neden yok diyor?? Ben babaniza inanmadim, bir yerlerde eksiklik var..

Çok muhabbet tez ayrılık getirir yine söylüyorum yine söylicem. Ayrıca bence doğru olanı yapmışsınız sonuçta o sizin hayat arkadaşınız ve arkasından böyle çirkin iftiralar atılıyor ve üstüne bir de suçlu durumuna düşürülüyorsa sonuna kadar bilmek haklı. Ayrıca korkmanıza gerek yok kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz evlli barklı kadınsınız kendi kararınız sonuna kadar saygı göstermek zorundalar . Göstermiyolarsa da kendileri bilir

Bence baban aliyor parayi O zaman. 2 milyardan fazla parasi gitmistir hirsizlikla neden yok diyor?? Ben babaniza inanmadim, bir yerlerde eksiklik var..
Babamin bunu yapması imkansız adam niye kendi parasını alsınki hadi aldı neden başka birine suç atsin neden dikkat edin desin ki zaten konunun başında belirttigim gibi babam dükkânda durmaz ki hiç

Çok sağolun valla içimi rahatlattınız valla keşke bizimkilerde böyle düşünüp böyle birşeyi kocama söylemem gerektiğini anlasalar

Babamin bunu yapması imkansız adam niye kendi parasını alsınki hadi aldı neden başka birine suç atsin neden dikkat edin desin ki zaten konunun başında belirttigim gibi babam dükkânda durmaz ki hiç

Bu isler hic belli olmaz hem de hiç. Cok para tutar diye kamera taktirmamak bana cok ilginc geldi..

Bu isler hic belli olmaz hem de hiç. Cok para tutar diye kamera taktirmamak bana cok ilginc geldi..
ya tam olarak taktirmayacam demedi sadece suanda durumum yok dedi valla bu isi bizde anlamadik hayirlisi olsun bu saatten sonra ne diyeyim bilmiyorum walla peki sizce enistemin esim hakkinda dediklerini esime soyleyerek iyimi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…