lütfen yardım çok kötüyüm

ya tam olarak taktirmayacam demedi sadece suanda durumum yok dedi valla bu isi bizde anlamadik hayirlisi olsun bu saatten sonra ne diyeyim bilmiyorum walla peki sizce enistemin esim hakkinda dediklerini esime soyleyerek iyimi yaptim

Bence iyi yaptin ya da yapmadindan ziyade direk enistenin agzindan duymadigin icin zan altinda birakmis oldun. Belki enisten oyle bir sey demedi. Insanlar uyduruyor.
Bu gayet olabilir.
Belki ablan da diyordur ki iste nazeli33 un esi caliyor. Enisten de oyle dusunuyordur. Bence ne enisten ne de esin almiyor isin icinde baska bir sey var gibi geliyor bana..

Şimdi senin şu kırmızıyla vurguladığım yazdığın yeri aklın mantığın alıyor mu?Biri eniştene diyor ki,kocan enişten için para çalıyor demiş.Sen gidiyorsun o diyen kişiyi bulup soruyorsun neden kocam için böyle dedin diye.O da sana diyor ki,enişten çok kötülüyordu babanla kocanı..olayı onların üzerinden almak için dedim.Yani kocana iftira atarak mı olayı onun üzerinden alıyor.Ona ne .O ne karışıyor.Enişten dedikodu yapıyorsa bana anlatma desin geçsin.İftira atıyor.Sen de bu saçma sapan lafla gerçekten ortalık karıştırıyorsun.

ya bide gecen zamanda soyle bi olay olmustu onuda dusununce babamin dusuncelerine hak verir oldum babamin bi esyasi vardi isim vermeyeyim x diyeyim ve babamin x esyasi bi anda kayboldu ortadan babamin x'i kaybolduktan 1 hafta sonra enistem babama senin kaybolan x'in malzemelerini bana ver benim arkadasimda x'in aynisi var demis babam onun almasindan suphelenmis zaten sonra 2 ay falan sure sonunda enistem dukkana bi x getirmis ve esime bak kendime x aldim guzelmi ama sakin kayinbabama soyleme x aldigimi demis sadece esimede degil dukkan civarindaki daha bir cok esnafada aynisini gostermis benim aklimda hic oyle bir sey yoktu takii akrabalara oyle konusana kadar o akrabalarin sozunede guvenim sonsuz yani yalan soyleyecek insan degiller cunku helede boyle bir konuda

Ya bilemedim ki. Ablan ne diyor bu konuda peki? Insan gözle gormeden inanamiyor işte . Emin olamazsiniz illa gormeniz lazim..

size gore ben ortalik karistiriyor olabilirim ama soyleyen kisi yalan soylemiyor annemde bunu dogruladi enistem ayni seyi annemede soylemis ama annem oyle birseyin asla olmayacagini bildigi icin kimseye birsey soylememis yani enistem sadece akrabalara degil herkese soyluyor aynii seylerii

Ya bilemedim ki. Ablan ne diyor bu konuda peki? Insan gözle gormeden inanamiyor işte . Emin olamazsiniz illa gormeniz lazim..
ablam asla olmaz boyle birsey iftira diyor bende asla inanmiyordum ama esime suc atmaya baslayinca bende suphelenmeye basladim ister istemez

Güzelim bak enişten söylemedi demiyorum.Söyleyen kişi resmen sana diyor ki,enişten kocanla babanı kötülüyordu o yüzdne onladan almak için olayı kocan söyledi dedim.Sen kendin yazmışsın.Söyleyen kişiyi buldum ona sordum neden böyle dedin diye.Yahu adam kocana iftira atmış.Ben mi yanlış okuyorum.

Esinize soylemekle doğru olani yapmissiniz tabiki de. Esiniz o sizin gizli sakli olmaz esler arasında. Anneniz ve ablaniz size.kizacagina enistenizi karsisina alip konussaymis keske. Sizin bir suçunuz yok. Korkacak bir sey de yok hakkinizi savunun esinizin arkasinda durun. Esiniz en.dogrusunu yapmış isten ayrilmakla.

dedikodunun gücü olarak başlığı atsaymışsınız nokta atışı olcakmış..hepiniz dedikodu yapmışsınız..

babanızı anlayamıyorum birine para çalıyor damgası vuruyorsan niye çalıştırıyorsun.direkt çıkar..en başta babanızla başlıyor hata sonra eniştenizle devam ediyor sonra sizinle sonra eşinizle sonrada abla ve annenizle bitiyor..timsah yürüyüşü resmen.

sizin hatanız zincirleme olaylarda idare edemeyip zinciri bitirmeniz olmuş..bence şu saatten sonra babanızda her şey eşinizle konuşup arayı bulmalı..sonra da hırsız dediği eniştenizi işten çıkarmalı..

ayrıca babanız eniştenize neden asgari ücret ödüyor? idare eden 3 kişi asgari ücret mi alıyor? burda da emek hakkı verilmiyor bence..

ufuk orası öyle yaa artık kafam çok karisti kime inanacaM kim dogrucu kim yalancı yalancı şaşırdım doğrusu bende

sen nıye sucları uzerıne aldın annen de suclayacaak kişi saf kişi senı mı bulmus ortada suclu bırı varsa o da bu lafları enıstene ayrı sana ayrı soyleyen akrabanız o akrabaya dıllerı yetmıyor da senı mı ortaya atıyorlar acaba

Valla herkes bir telden çalıyor bizde ne yapacağınızı şaşırdık en iyisi ayrilmasi oldu işten

Bilmiyorum valla ailenin en küçüğü benim sanırım o yüzden herkes bana birşeyler söylüyor

Valla herkes bir telden çalıyor bizde ne yapacağınızı şaşırdık en iyisi ayrilmasi oldu işten
Kimseyi takmayin dik durun sizin yaptiginiz bir sey yok ortada. Esiniz her gururlu insanin yapacagini yapmış. Kapinizj kapatin kulaginizi tikayin esinizle mutlu olmaya bakin. Sizin aileniz o artık. Esinizle araniz bozulsaydi emin.olun ne annenizden.ne de ablanizdan fayda olmazdi. Esler birbirinden bir sey saklamamali siz dogru olani yaptınız.

Babamın elinde olsa eminim daha fazlasını verir ama sizde taktir edersiniz ki bir esnaf dukkanindan 3 bile geçingirmek bu zamanda çok zor ve emeklerinin karşılığını bana göre eşimde eniştemde alıyor çünkü dükkânda bi sabah yoğun iş oluyor gündüz vakti akşama kadar oturuyorlar gibi bide akşam üstü hareketleniyor dükkan sonra kapanışa kadar yine sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…