Merabalar,
Ben uzun zamandır KK'yı takip ediyorum ancak şimdi yazmak nasip oldu lütfen bana akıl verin çok karmaşık duygulardayım konumda bi o kadar karışık anlatırken ben bile zorlanıcam inşallah anlayacağınız şekilde anlatabilirim
Benim babamın dükkanı var ve orda eşim annem ve eniştem çalışıyor babam bakmaz dükkana. Neyse babam sürekli dükkan kasasindan para eksik çıkıyor diyor ve bu durumdan eniştemi suçluyor çünkü aldığı maaş ortada asgari ve babam dükkan sahibi olmasına rağmen babamdan çok parası var vs. Vs. Babam anneme ve benim eşime söylüyor sürekli enişteme dikkat etmelerini. Neyse sürekli bu konularda olaylar oluyor. Geçen günde eniştem herkesten gizli başka bi şehire akrabamızı ziyaret etmeye gidiyor tabi herkesten gizli ( gizleme sebebi kimse gidecek parayı nerden buldun demesin diye kendisi söylüyor tabi ) eniştemin parası nereye gittiği vs bizi hiç ilgilendirmiyor çünkü biz iyi anlaşıyoruz ama babam sürekli bize onu suçluyor. Neyse gittikleri yerde enişteme demişler ki yani benim kocam babama eniştemin para çaldığını vs söylemiş babam o yüzden sürekli öyle diyormuş ki katiyen öyle birşey yok eniştem geldi ve kocamla baya konular oldu kocam öyle birşey yok dedi neyse tamam dedik ben bunu enişteme söyleyen kişiyi öğrendim ve neden kocamla ilgili böyle birşey dediğini sorarak kızdım oda bana ne desin enişten geldi burda bize saatlerce babanla kocanı kötüledi senin baban için demedigi kalmadı kocan içinde parayı o çalıyor vs vs yine demediği kalmamis oda sırf konuyu kocam ve babamın üzerinden almak için öyle birşey demiş ben başladım ağlamaya tabi söyleyen kişiye kimseye söylemeyecegime dair söz verdim ama akşam dayanamayıp kocama anlattim kocam gece boyunca uyuyamadı sıkıntıdan ve işi bırakmaya karar verdi bugünde annemin yanına gitti ve işi bırakacağını söyledi annem neden ne oldu diye ısrar edince kocam da patlamış anlatmış herşeyi annem arayıp bana çok kötü kelimeler kurdu böyle birşeyi kocama anlattığım için ablam arayıp çok kırıcı konuştu Ben ortağı karıştırıyormuşum falan ama bana göre ben böyle bir konuyu kocam dan saklayamazdım eniştemin yüzümüze gülüp arkamizdan böyle ağır şeyler demesi hiç hoş değil çünkü ve şuanda çok moralim bozuk biraz önce babamda arayıp eşimi çağırdı konuşmak için onunda kulagina gitmiştir kesin sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım ne demeliyim kocama söyleyerek yanlış mi yaptım babamda arayıp yaa kocama söylediğim için kızarsa çok korkuyorum çünkü zoruma gidiyor lütfen bi akıl verin lütfen bana eşime söylediğim için kızdıklarında ne demeliyim ama bir yandan ya eşim sonra başkasından duyup bana bildiğin halde neden söylemedin deseydi off çok karışık yaa
(((
Çok özür dilerim çok uzun oldu ama yardım edin lütfen