Lutfen Yardim! Bir bayan olarak baska bir bayani acayip kiskaniyorum :(

Güzelinde güzeli var böyle düşün
sizin ki kıskançlı değil artık saplantıya dönüşmüş
sevgiline ortamdaki en güzel bayan kim demene anlam veremedim
sen güzel olan herkesi kıskanmaya meyillisin demek ki

Hemcinslerimi cidden anlayamıyorum.
Burada bile ilk mesajımı yazınca " ha haa kadına bak kendini övüyor haspam" diye düşünecek olanlar olduğundan eminim, öyle de olmuştur.
Ama niyetim kendimi övmek değildi aksine hafif kiloluyum ve bu durumdan dolayı çok takıntılıyım
Çoğu insan sen böyle iyisin dese de.
Mesele kendimi beğenmişlik değil işte, kimseye kendimi anlatmak bir şeyleri ispat etmek zorunda değilim. Kötüler kötülükleri ile kalsınlar..

Aslan ile koç çok iyi anlaşır, en sıcak samimi dostlarım aslanlardan cıktı, birbirimizi iyi anlarız.
o on yıllık dostum da koçtu, o abla dediğim kadında aslan. ama ikisi de bi şekilde koptular benden.
duydum ki o "ablacım" dediğim kadın arkamdan tüm sırlarımı yaymış, anlaşmasına anlaşıyoruz ama herkesin burcu ahlakını etkilemiyor ne yazık ki.
Sen takıntı yapmışsın bence sevgilin yüzünden, ona söyle ona buna bakmasın bakıyorsa da sana anlatmasın sende sorma bence.
Az kendine güven.
yahu ben 165 cm ,69 kiloyla etek giymeye korkarken kalın bacaklarım var diye, 80 kg luk kadınlar mini giyiyorlar. yakışıyor mu yakışmıyor mu diye düşünmeden.
Bayılıyorum bu özgüvene. Sende eksik olan bu, bende de tabi ama ben kimseyi kıskanmıyorum yahu.
Çok şükür güveniyorum kendime. Ama durmuyorum yerimde, kilolarım da vericem :)
Benim nerede ise hiç arkadaşım yok, arkadaş yapayım diye çabamda yok, çekemiyorum artık kadınsı tripleri yahu. İyi mi belki değil ama çekemiyorum, az olsun dostum öz olsun.
Sık görüşemesem de gönülden baglı olduklarım yeter.

Konuyla alakasi ne?
Komik duruma sokmussunuz kendinizi bu konuda

Şu mesajınız ile kendisini komik duruma düşüren siz olmuşsunuz bence. Anlayan anlamış, komik buldu iseniz okur geçersiniz. Neden zahmet edip yorum yaptınız ki ?

Arkadas konunun ana temasindan kendince bir örnek vermis... Yani konusahibi kiskanan, arkadasta iste böyle konusahibi gibilerinden gereksiz yere kiskanilan... Siz konudan ne anladiniz acaba?...
Ben de anlamadım
Aydınlatsın bizi bir zahmet.. Ukala kadın pozisyonuna sokmuş resmen beni yahu.
Beni görmeyen tanımayan insanlara karşı hiç kendimi övmek gibi bir ihtiyaç duymuyorum.
Sadece benim başıma da buna benzer bir şey geldi, sorayım dedim başkasına da oluyor mu diye.
Ah çok süperim harikayım diye bir cümle kurmadım ki ben ?

Bir çok insanın olmak isteyip de olamadığı bir yerdesin.

Hem içinde yaşadığın zamanın kıymetini bil, hem de sahip olduklarının…

Her yaş kendine güzeldir. Bu yaşta yapabileceğin o kadar çok şey varken erteleme bunları.

Erkek arkadaşın sana iyi gelmiyorsa ondan bile ayrılabilirsin bence.

Bos vaktim cok o yuzden

Ben çok çok şaşırdım bu duruma.
Onu çekememeniz ve saplantı oluşturmanız sizin ondan daha eksik olduğunuzu gösterir.
Kendinizi geliştirmek adına aktivitelerde bulunmalısınız.
Her daim bakımlı ve alımlı bir bayan olun ki özgüveniniz artsın.
Ben korktum sizden yani zavallının dünyadan bile haberi yok ama elinizden else hasetlikten kadına kötülük bile yapacaksınız ...

Siz resmen,bende o kadin gibiyim,kahretsin allah sizin gibilerden(konu sahibin kastetmissiniz) korusun tarzi bir seyler yazmissiniz.
Bana gore acayip komik bir durum.
Morelimde bozuktu sabah vallah,tesekkur ederim.

Siz resmen,bende o kadin gibiyim,kahretsin allah sizin gibilerden(konu sahibin kastetmissiniz) korusun tarzi bir seyler yazmissiniz.
Bana gore acayip komik bir durum.
Morelimde bozuktu sabah vallah,tesekkur ederim.

Hı hı aynen öyle.. Konu sahibi bile öyle algılamadı, ben size hayran kaldım ne diyeyim :)
Morel?!?!?'ine iyi geldiğim için sevindim.

hem özgüvenin eksik hem sevgiline karşı aşırı güvensizsin..off işin zor valla..herkesin kendine göre güzelliği vardır.sende bakımlı ol sosyal çevre edin..ne bileyim sevgilinle git o partilere..ama önce kendine ve sevgiline güven

Kucuklugunden beri kiyaslayarak buyumen neden oluyor bu duruma..

Herkes kendine gore cok guzeldir , onemli olan guzel noktalarini yakalaman , bence kiza bakma artik takip etme , dusunmemeye calis ozguvenini kaybetmissin kadinin sayesinde.

Bende bazen guzel birini gorsem ahh cok guzel felan derim bakarim incelerim ama o anliktir , birdaha umursamam..

Sende kendin ve hayatin icin vazgec bakmak tan.

Bana gore sevgilinize en basta ortamdaki en guzel kadini sormani gereksiz. Bu sorular sonucunda da sevgiliniz hep ayni kadını soylerse hangi kadin olursa olsun "ne var lan bu kadinda "der . Siz biraz abartip tajinti haline getirmissiniz. Ama farkında olsugunuz icin bu durumdan cabuk kurtulacaginizi düşünüyorum.

Spora baslamak iyi gelir gerçekten. Simdi azminiz olmayabilir ama baslayinca gerisi geliyor tecrubeyle sabit :)

Kadına karşı hayranlık takıntısı gelişmiş sizce ve bu büyük bir problem. En yakın zamanda bu konuyu halletmeniz gerekiyor. Bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Ama ciddi bir problem olduğunun bilincinde olun. Bunun bir sonraki aşaması takipçilik.

Her seferinde kizin profillerine bakmicam bakmicam deyip hep bakiyordum. Gecenlerde cok buyuk yemin ettim artik bakmicam diye. O gun bu gundur alakami kestim. O yuzden gostermek isterdim ama tekrar onun profiline falan girmeyi istemiyorum.
zaten olmaz hem etik de degil. ben sakasina demistim.

Ne yaparsam yapayım onun gibi olamam diye olabilir mi acaba

Ne yaparsam yapayım onun gibi olamam diye olabilir mi acaba

Tabiki de.. O o bense benim. Herkes bir degil gorunen koy kilavuz istemez hayata daha iyi sartlarda gelmis bir insan. Amerika gibi bir yerde dogmus, guzel egitimler almis. Ailesi zengin, ve inanilmaz anlayisli acik goruslu,(ben baski altinda buyudum mesela) sulalesi neredeyse amerikada yasiyor kendi aslen karayipli olsa bile. Kendisine tapan bir kocasi ve mukemmel dostluklari var. Daha da ozele girer diye anlatmiyorum su kadar soylim ben boyle sansli bir ortamda buyumedim. Daha bastan o hayata 1 adim onde baslamis durumda. Kiza imrenmemin nedeni belki de buydu evet. Bu yuzden sorun yasiyorum kimsenin bir olmadigina benden her zaman iyileri ve kotuleri olacagini dusunerek kurtulmaya calisiyorum bu takintidan.

Inanir misiniz en yakin 2 arkadasimdan birisi psikolog. Ama ben burdayim o TR'de. elinden fazla birsey gelmiyor. Dinliyor, akil veriyor falan ama bu olaylarin terapisi falan varmis.. Dedigim gibi 10 gun falan oldu kizi takibi kestim. Bir sure boyle bakicam. Umarim unutur giderim kendi hayatima bakarim. Yoksa ben de artik bir uzman gormeyi denicem. Takinti ne kotu birsey Allah kimseye boyle dert vermesin yani. Bazen guluyorum kendime salak misin diye. Adama gulerler senin baska derdin yok muda elalemin hayatiyla ilgileniyosun diye..

İnsanoğlu daima sonsuzu ister, şuyum olsun baska bişey istemem der,hevesini alır sonra daha iysini ister .
Çünkü mükemmele ve sonsuz güzelliğe ulaşma arzumuz var.
Bu yaratılışımızın bir gereği,baki olan baki olanı ister.
Sosyal medya bu arzumuzu pekiştiren bir alan.herkes güzel herkes mutlu herkes istediği gibi yaşıyor izlenimini uyandırıyor bizde.
Çünkü herkes mutlu fotosunu paylaşıyor kimse " kocadan dayak sonrası selfie " cekip koymuyor.buyüzden bu insanların hayatı mükemmel sanıyoruz ideal yaşam şekli onlarınki sanıyoruz.
Sizde bu ortama fazlasıyla kendinizi kaptırmışsınız,gözünüze perde inmiş ,perdenin arkasını göremiyorsunuz.ön yüzdeki cicili hayat sizi büyülemiş.
Sosyal medyayı cok fazla takip etmeyin.kimsenin hayatı göründüğü gibi değil, unutmayın.
Bu kadını takip etmenize eşiniz sebep olmuş.sizin içinizde zaten en güzele ulaşma arzusu varmış ki her ortamda sormuşsunuz eşinize..sizin içinizde mükemmeliyetcilik ve sonsuz huzur arzusunun soyutluktan sıyrılıp görünür hale gelmesi gerekiyordu ,bu yüZden bu kişide cisme bürünmüş.
Bu kadından milyonlarca var inanın.mutlu bir evliliği , güzel cocukları,maddi imkanları yerinde olan,zeki ve basarılı insan dolu sosyal medya..

Bunları takip ederek kafayı yiyen insanlar dolu,aralarında bir tanesi yakın bir kızarkadasımdı.

Kendinize bakın ,yürüyüş yapın eşinize süslenin,yeni bir kursa başlayın,yeni bir bilim yada edebiyat dergisi edinin.spor yapın,yoga yapın,cilt ve yüz için doğal pelingler hazırlayın,temizlik yapın ,hoş kokular sıkın evinize,bol bol kendiniz ve evnizle ilgilenin.yazıya meraklıysanız birseyler yazın,onca dertli insan varken hastalık ve kanser bu kadar yaygınken sağlıklı olduğunuz için sükredin..

Bence herkesi takip etmeyi bırakın bir süre,kendi gercek yasamınızla ilgilenin..
En kısa zamanda kurtulacağınıza eminim..

Kim Kardashian'a benziyor. X
Bir suru seveni var, X
soyle guzelsin, boyle sahanesin, modadan cok iyi anliyosun X
Herkesle ayri ayri nazikce ilgileniyor.X
Kocasinin ve kendisinin guzel bir isi var. X
profesyonel makyaj yapiyor.X
Yilda 3-4 kez yurtdisi tatiline cikiyor. X
Koc burcu.
.Hergun biryerlerde. X
cok zarif ve hostu X

Bakın benle sadece Koç burcu dışında hiçbir ortak nokta çıkmadı, beni düşünüp mutlu olun. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…