- Konu Sahibi Ceren_cebil
-
Hemcinslerimi cidden anlayamıyorum.burcum
koç değil ama bazı kadınlar öyle o koca gözlerini açıp senin elindeki herşeyi bir lokmada yutcak gibi bakıyor.sevgilin kocan üzse seni ona kışkırtıp aranızı bozmaya ve senin bu halinle mutlu olmak isteyen hemcins psikopatlarda mevcut.lafta tabi sen öyle zannediyorsun ben sna tavırlı değilim diyor tabi maksat düşmanının herşeyini öğrenmek.
Sizin arkadasiniz dostunu kiskanmis evet. Benim en iyi iki can dostum biri boga digeri de koc burcudur. Ben de aslanim. Koc olanla bu ulkede 5 yil ne zoruklar atlattik. Dil bilmiyordu okullara yazdirdim, iki yabanci dil ogrendi, turkiyeye dondu, evlendi ve Allah bozmasin cok mutlu, guzel de bir isi var. Benim cevremde ne mukemmel kadinlar var, benim bu kadina takmamin nedeni en bastan erkek arkadasimin hep bu kadini begenmesi. Niye hep o diye dusune dusune bu hale geldim. Halbu ki cocugun gozu benden baskasini da gormuyor.
Benim nerede ise hiç arkadaşım yok, arkadaş yapayım diye çabamda yok, çekemiyorum artık kadınsı tripleri yahu. İyi mi belki değil ama çekemiyorum, az olsun dostum öz olsun.Vallah banada cok oluyor, sebepsiz yere aramalar azaliyor falan, albuki daha önce bak bisey olursa söyleyelim birbirimize denildigi halde... Yada mesela ne bileyim suan aklima gelen, yeni araba aldik oooo masallah zenginledinizmi ne falan diye imalar, albuki diyen kisinin bizden daha üst model arabasi var mesela... Yada iki kisi calisiyoruz diye ooo siz iyisiniz iyisiniz diye alttan alttan laf sokmalar, albuki kendi durumu bizden cok cok daha iyidir falan diye uzar gider bu liste... Yani benim olan hersey, karsida fazlasi olmasina ragmen göze batiyor, artik takmiyorum, arkadasim var dostum yok, bazen 5 arkadasim bazen 10 arkadasim oluyor, artik onlara göre degil kendime göre arkadas sayim cogaliyor yada azaliyor...
Konuyla alakasi ne?
Komik duruma sokmussunuz kendinizi bu konuda
Ben de anlamadımArkadas konunun ana temasindan kendince bir örnek vermis... Yani konusahibi kiskanan, arkadasta iste böyle konusahibi gibilerinden gereksiz yere kiskanilan... Siz konudan ne anladiniz acaba?...
Bir çok insanın olmak isteyip de olamadığı bir yerdesin.Allah'tan kizla ayni sehirde yasamiyoruz. Umarim kafamda unutur giderim bu kizi. Kendi hayatima yon vermek istiyorum. Birazcik hirs ve azim olsaydi... Kendime gore bos bir insan sayilmam bende.. Mutlu olabilirdim. sanirim depresyondayim salmis durumdayim. Kendi gelecegim icin yaptigim tek sey okumak.
Bos vaktim cok o yuzdenHemcinslerimi cidden anlayamıyorum.
Burada bile ilk mesajımı yazınca " ha haa kadına bak kendini övüyor haspam" diye düşünecek olanlar olduğundan eminim, öyle de olmuştur.
Ama niyetim kendimi övmek değildi aksine hafif kiloluyum ve bu durumdan dolayı çok takıntılıyım
Çoğu insan sen böyle iyisin dese de.
Mesele kendimi beğenmişlik değil işte, kimseye kendimi anlatmak bir şeyleri ispat etmek zorunda değilim. Kötüler kötülükleri ile kalsınlar..
Aslan ile koç çok iyi anlaşır, en sıcak samimi dostlarım aslanlardan cıktı, birbirimizi iyi anlarız.
o on yıllık dostum da koçtu, o abla dediğim kadında aslan. ama ikisi de bi şekilde koptular benden.
duydum ki o "ablacım" dediğim kadın arkamdan tüm sırlarımı yaymış, anlaşmasına anlaşıyoruz ama herkesin burcu ahlakını etkilemiyor ne yazık ki.
Sen takıntı yapmışsın bence sevgilin yüzünden, ona söyle ona buna bakmasın bakıyorsa da sana anlatmasın sende sorma bence.
Az kendine güven.
yahu ben 165 cm ,69 kiloyla etek giymeye korkarken kalın bacaklarım var diye, 80 kg luk kadınlar mini giyiyorlar. yakışıyor mu yakışmıyor mu diye düşünmeden.
Bayılıyorum bu özgüvene. Sende eksik olan bu, bende de tabi ama ben kimseyi kıskanmıyorum yahu.
Çok şükür güveniyorum kendime. Ama durmuyorum yerimde, kilolarım da vericem :)
Benim nerede ise hiç arkadaşım yok, arkadaş yapayım diye çabamda yok, çekemiyorum artık kadınsı tripleri yahu. İyi mi belki değil ama çekemiyorum, az olsun dostum öz olsun.
Sık görüşemesem de gönülden baglı olduklarım yeter.
Şu mesajınız ile kendisini komik duruma düşüren siz olmuşsunuz bence. Anlayan anlamış, komik buldu iseniz okur geçersiniz. Neden zahmet edip yorum yaptınız ki ?
Ben de anlamadım
Aydınlatsın bizi bir zahmet.. Ukala kadın pozisyonuna sokmuş resmen beni yahu.
Beni görmeyen tanımayan insanlara karşı hiç kendimi övmek gibi bir ihtiyaç duymuyorum.
Sadece benim başıma da buna benzer bir şey geldi, sorayım dedim başkasına da oluyor mu diye.
Ah çok süperim harikayım diye bir cümle kurmadım ki ben ?
2 yildir beni uzen bir derdimi paylasmak istedim. Biraz uzun okuyup fikirlerinizi benimle paylasirsaniz mutlu olurum. Konuyla alakali olacagindan once kendimi biraz anlatayim. Yurtdisinda yasiyorum 27 yasima ragmen hem niversite okuyup hem calisiyorum. Ailem TR'de yasiyor. Burada baska sehirde bir erkek arkadasim var yabanci ve 6 yildir birlikteyiz. Allah'a sukur mutluyuz, sorunumuz yok. Okul ve is hayatim disinda sosyal hayatim neredeyse sifir. 3-5 arkadas var ama ben nedense disari cikmaktan bile zevk almiyorum. Neyse sorun su. Erkek arkadasim dugunlere, dogum gunu partilerine, ev oturmalarina falan gidince merakimdan once ortami sonra da en guzel gorunen bayani sorardim. Baktim benimki hep ayni cevabi veriyor. Arkadasinin karisi. Kesinlikle kiza ilgi duydugunu dusunmuyorum, sorun o degil. Sadece durustce kimi guzel bulduysa onu soyluyordu her defasinda. Yalniz 2 yil once kim bu kiz acaba diyip merakimdan yine Instagramina, facebookuna baktim. O gun bugundur de hep bakiyorum. A'dan Z'ye kizin herseyini ogrendim. Kiz karayiplerden, hint kokenli. Kim Kardashian'a benziyor. Hafif balik etli 1.63 boylarinda. Bir suru seveni var, bakin takipcisi demiyorum, 550 kisi takip ediyor hepside tanidiklari, akrabalari. Bir resim paylassin herkesler ayilip bayiliyor: "soyle guzelsin, boyle sahanesin, modadan cok iyi anliyosun, mukemmelsin.. vs" Herkesle ayri ayri nazikce ilgileniyor. Kocasinin ve kendisinin guzel bir isi var. Bir hastanede yonetim bolumunde calisiyor. 3 kati bahceli bir evde oturuyolar. Surekli alisveris yapiyor. Ek is olarak profesyonel makyaj yapiyor. Bu yuzden hep bakimli gorunuyor. Bu ulkede giyimi pek bilmezler. Bu kiz da modada oncu olacam diye bana gore biraz takip takistiriyor, bazen zevksizlesiyor ona ragmen millet giyim bilmediginden bunu goklere cikartiyor. Saci basi hergun yapili, surekli bakimli makyajli. Yilda 3-4 kez yurtdisi tatiline cikiyor. Koc burcu. Oyle aile iliskileri varki bizim Turk milletinde bile kalmamis. Oyle sahane. Hergun biryerlerde. Durduk yere kiza nefret duymaya basladim. Gecen haziran kocasinin dogum gunu pdiye supriz parti hazirlamis. 150 kisi gelmisdi diyebilirim. Ay gidip canli canli goreyim de rahatlayayim diye dusunuyordum. Ilk ve son kez onu gordum hayatimda. Cok zarif ve hos giymistim. Ben de 163 boyundayim ve cok guzel fizigim vardir. Partide bu kziin en yakin arkadaslari suzup durdular beni. Partiye en son kocasiyla geldiler. Ya kiza saplantili oldugm icin ya da gercekten kiz guzel oldugu icin o havam sonup gitti gibi oldu sanki. Cunku O da cok zarif ve hostu. Mehabalastik falan. Seytan tuyu mu desem cok zarif ve sevecen bir konusma yapisi var. O gunden sonra daha da sardim bu kiza. Gecen gun artik bana zarar verdigini dusunerek yemin ettim bakmicam bu kizin profillerine diye. Bakmiyorum da. Ama aklimdan da cikmiyor. Merak ediyorum neler yapiyor diye. Biliyorum herkesin hayati kendine. Hirs yapip kendi hayatima odaklanmaya calisiyorum ama hicbir zaman onun gibi olamayacagimi da biliyorum. Onun cevresine ben Turkiye'deyken bile sahip degildim. Nasil kurtulurum bilmiyorum. Erkek arkadasimin bu duurmdan aberi yok, ama bazen ister istemez kizdan konusuyorum ve hafif takintili oldugumu anladi diye dusunuyorum. Bu da iyi degil sonucta. Niye boyleyim, nasil ve ne zaman duzelirim bilmiyorum ama cok uzuluyorum.
Siz resmen,bende o kadin gibiyim,kahretsinHemcinslerimi cidden anlayamıyorum.
Burada bile ilk mesajımı yazınca " ha haa kadına bak kendini övüyor haspam" diye düşünecek olanlar olduğundan eminim, öyle de olmuştur.
Ama niyetim kendimi övmek değildi aksine hafif kiloluyum ve bu durumdan dolayı çok takıntılıyım
Çoğu insan sen böyle iyisin dese de.
Mesele kendimi beğenmişlik değil işte, kimseye kendimi anlatmak bir şeyleri ispat etmek zorunda değilim. Kötüler kötülükleri ile kalsınlar..
Aslan ile koç çok iyi anlaşır, en sıcak samimi dostlarım aslanlardan cıktı, birbirimizi iyi anlarız.
o on yıllık dostum da koçtu, o abla dediğim kadında aslan. ama ikisi de bi şekilde koptular benden.
duydum ki o "ablacım" dediğim kadın arkamdan tüm sırlarımı yaymış, anlaşmasına anlaşıyoruz ama herkesin burcu ahlakını etkilemiyor ne yazık ki.
Sen takıntı yapmışsın bence sevgilin yüzünden, ona söyle ona buna bakmasın bakıyorsa da sana anlatmasın sende sorma bence.
Az kendine güven.
yahu ben 165 cm ,69 kiloyla etek giymeye korkarken kalın bacaklarım var diye, 80 kg luk kadınlar mini giyiyorlar. yakışıyor mu yakışmıyor mu diye düşünmeden.
Bayılıyorum bu özgüvene. Sende eksik olan bu, bende de tabi ama ben kimseyi kıskanmıyorum yahu.
Çok şükür güveniyorum kendime. Ama durmuyorum yerimde, kilolarım da vericem :)
Benim nerede ise hiç arkadaşım yok, arkadaş yapayım diye çabamda yok, çekemiyorum artık kadınsı tripleri yahu. İyi mi belki değil ama çekemiyorum, az olsun dostum öz olsun.
Sık görüşemesem de gönülden baglı olduklarım yeter.
Şu mesajınız ile kendisini komik duruma düşüren siz olmuşsunuz bence. Anlayan anlamış, komik buldu iseniz okur geçersiniz. Neden zahmet edip yorum yaptınız ki ?
Ben de anlamadım
Aydınlatsın bizi bir zahmet.. Ukala kadın pozisyonuna sokmuş resmen beni yahu.
Beni görmeyen tanımayan insanlara karşı hiç kendimi övmek gibi bir ihtiyaç duymuyorum.
Sadece benim başıma da buna benzer bir şey geldi, sorayım dedim başkasına da oluyor mu diye.
Ah çok süperim harikayım diye bir cümle kurmadım ki ben ?
Siz resmen,bende o kadin gibiyim,kahretsinallah sizin gibilerden(konu sahibin kastetmissiniz) korusun tarzi bir seyler yazmissiniz.
Bana gore acayip komik bir durum.
Morelimde bozuktu sabah vallah,tesekkur ederim.
2 yildir beni uzen bir derdimi paylasmak istedim. Biraz uzun okuyup fikirlerinizi benimle paylasirsaniz mutlu olurum. Konuyla alakali olacagindan once kendimi biraz anlatayim. Yurtdisinda yasiyorum 27 yasima ragmen hem niversite okuyup hem calisiyorum. Ailem TR'de yasiyor. Burada baska sehirde bir erkek arkadasim var yabanci ve 6 yildir birlikteyiz. Allah'a sukur mutluyuz, sorunumuz yok. Okul ve is hayatim disinda sosyal hayatim neredeyse sifir. 3-5 arkadas var ama ben nedense disari cikmaktan bile zevk almiyorum. Neyse sorun su. Erkek arkadasim dugunlere, dogum gunu partilerine, ev oturmalarina falan gidince merakimdan once ortami sonra da en guzel gorunen bayani sorardim. Baktim benimki hep ayni cevabi veriyor. Arkadasinin karisi. Kesinlikle kiza ilgi duydugunu dusunmuyorum, sorun o degil. Sadece durustce kimi guzel bulduysa onu soyluyordu her defasinda. Yalniz 2 yil once kim bu kiz acaba diyip merakimdan yine Instagramina, facebookuna baktim. O gun bugundur de hep bakiyorum. A'dan Z'ye kizin herseyini ogrendim. Kiz karayiplerden, hint kokenli. Kim Kardashian'a benziyor. Hafif balik etli 1.63 boylarinda. Bir suru seveni var, bakin takipcisi demiyorum, 550 kisi takip ediyor hepside tanidiklari, akrabalari. Bir resim paylassin herkesler ayilip bayiliyor: "soyle guzelsin, boyle sahanesin, modadan cok iyi anliyosun, mukemmelsin.. vs" Herkesle ayri ayri nazikce ilgileniyor. Kocasinin ve kendisinin guzel bir isi var. Bir hastanede yonetim bolumunde calisiyor. 3 kati bahceli bir evde oturuyolar. Surekli alisveris yapiyor. Ek is olarak profesyonel makyaj yapiyor. Bu yuzden hep bakimli gorunuyor. Bu ulkede giyimi pek bilmezler. Bu kiz da modada oncu olacam diye bana gore biraz takip takistiriyor, bazen zevksizlesiyor ona ragmen millet giyim bilmediginden bunu goklere cikartiyor. Saci basi hergun yapili, surekli bakimli makyajli. Yilda 3-4 kez yurtdisi tatiline cikiyor. Koc burcu. Oyle aile iliskileri varki bizim Turk milletinde bile kalmamis. Oyle sahane. Hergun biryerlerde. Durduk yere kiza nefret duymaya basladim. Gecen haziran kocasinin dogum gunu pdiye supriz parti hazirlamis. 150 kisi gelmisdi diyebilirim. Ay gidip canli canli goreyim de rahatlayayim diye dusunuyordum. Ilk ve son kez onu gordum hayatimda. Cok zarif ve hos giymistim. Ben de 163 boyundayim ve cok guzel fizigim vardir. Partide bu kziin en yakin arkadaslari suzup durdular beni. Partiye en son kocasiyla geldiler. Ya kiza saplantili oldugm icin ya da gercekten kiz guzel oldugu icin o havam sonup gitti gibi oldu sanki. Cunku O da cok zarif ve hostu. Mehabalastik falan. Seytan tuyu mu desem cok zarif ve sevecen bir konusma yapisi var. O gunden sonra daha da sardim bu kiza. Gecen gun artik bana zarar verdigini dusunerek yemin ettim bakmicam bu kizin profillerine diye. Bakmiyorum da. Ama aklimdan da cikmiyor. Merak ediyorum neler yapiyor diye. Biliyorum herkesin hayati kendine. Hirs yapip kendi hayatima odaklanmaya calisiyorum ama hicbir zaman onun gibi olamayacagimi da biliyorum. Onun cevresine ben Turkiye'deyken bile sahip degildim. Nasil kurtulurum bilmiyorum. Erkek arkadasimin bu duurmdan aberi yok, ama bazen ister istemez kizdan konusuyorum ve hafif takintili oldugumu anladi diye dusunuyorum. Bu da iyi degil sonucta. Niye boyleyim, nasil ve ne zaman duzelirim bilmiyorum ama cok uzuluyorum.
zaten olmaz hem etik de degil. ben sakasina demistim.Her seferinde kizin profillerine bakmicam bakmicam deyip hep bakiyordum. Gecenlerde cok buyuk yemin ettim artik bakmicam diye. O gun bu gundur alakami kestim. O yuzden gostermek isterdim ama tekrar onun profiline falan girmeyi istemiyorum.
Ne yaparsam yapayım onun gibi olamam diye olabilir mi acabaDedigim gibi aptalca birsey oldugunu anlayip gecenlerde kizi takip etmeyi biraktim. Yeni bir dil daha ogreneyim, spora yazilayim, universiteyi bitireyim diye hayal kurup duruyorum. Istek var da, gerceklestirmeye azim yok.. Boyle ot gibi birsey oldum. Bu ulkeye gelmeden, politikadan tarihe, felsefeye her konuda guvenle tartisan, okuyan, arastiran biriydim. Buraya geldim tek hayatim okul ve is oldu. Ilerlemektense geriledim.. Halbuki kendimi gelistirmek icin gelmistim bu ulkeye.
Ne yaparsam yapayım onun gibi olamam diye olabilir mi acaba
Kadına karşı hayranlık takıntısı gelişmiş sizce ve bu büyük bir problem. En yakın zamanda bu konuyu halletmeniz gerekiyor. Bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Ama ciddi bir problem olduğunun bilincinde olun. Bunun bir sonraki aşaması takipçilik.
Kim Kardashian'a benziyor. .
Bir suru seveni var,
soyle guzelsin, boyle sahanesin, modadan cok iyi anliyosun
Herkesle ayri ayri nazikce ilgileniyor.
Kocasinin ve kendisinin guzel bir isi var.
profesyonel makyaj yapiyor.
Yilda 3-4 kez yurtdisi tatiline cikiyor.
Koc burcu.
.Hergun biryerlerde.
cok zarif ve hostu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?