Ayy evet. Çoğu kadın bu raddeden de dönmüyor. Bir daha yapmama yeminlerine inanıyor. Bu konu sahibi aklını başına almış, ayrılmış. Ama şimdi bir mesaj atarsa devamı gelir. Zaten adam ayak yapıyor belli. Baktı cevap yok, tüm tuşlara basıyor işte.Siz ne kadar şanslı olduğunuzun farkında değilsiniz. Kocası kumar illetine bulaşmış üyelerin tamamı keşke evlenmeden önce anlasaydım farketseydim diyor. Çoluk çocuğuyla sefil oluyor o kadınlar. Boşanan ayrı boşanamayan ayrı dert sahibi. Yasal bağ yok, ortak çocuk yok. Kaptırdığınız parayı sadaka yerine koyun. Hiç aramasın haber göndermesin istiyorsanız da borcunu sildim deyin.
Yemin ediyorum verilecek tek cevap bu...Ben nasıl düşünemedim yaaBana borcunu odemeden sakın ölme de.
Tıpta kesin bir tanısı vardır. Hasta değilse bu kadar saf olunmaz ya. Kabul etmiyorumAyy evet. Çoğu kadın bu raddeden de dönmüyor. Bir daha yapmama yeminlerine inanıyor. Bu konu sahibi aklını başına almış, ayrılmış. Ama şimdi bir mesaj atarsa devamı gelir. Zaten adam ayak yapıyor belli. Baktı cevap yok, tüm tuşlara basıyor işte.
Siz bence numaranızı değiştirin en kısa zamanda manipüle edilmeye çok açıksınız.Herkes belli ki aynı fikirde mantıklı olan da bu ya aslında.. Sadece duygularım beni bu şekilde ele geçiriyor arkadaşlar.. Korkuyorum sadece..
Korkman gereken tek şey bu adamla tekrar iletişime geçmek olmalı. Engelle, numaranı değiştir, ne yaparsan yap iletişimi kes. Yok ben yeterince yolunmadım, biraz daha yolsun beni diyorsan senin bileceğin iş.Herkes belli ki aynı fikirde mantıklı olan da bu ya aslında.. Sadece duygularım beni bu şekilde ele geçiriyor arkadaşlar.. Korkuyorum sadece..
Kesinlikle verilecek tek cevap bu.Bana borcunu odemeden sakın ölme de.
Bana borcunu odemeden sakın ölme de.
Bana da yaptı itin biri zamanında , bende bı süre işe yaradı maalesef biliyo musunHa bu arada bana da motoru duvara süreceğim bana dönmezsen diyen bir manyak vardı.Hiçbir b*k olmadı, domuz gibi kendisi, yaşıyor. Oksijen israfı
Ben biliyorum....Akut salaklık sendromuTıpta kesin bir tanısı vardır. Hasta değilse bu kadar saf olunmaz ya. Kabul etmiyorum
Ben de çok ah vah etmiştim piraye.Bana da yaptı itin biri zamanında , bende bı süre işe yaradı maalesef biliyo musunçocugumun babası...Böyle bişey yapar da çocuğa hesabını veremem diye ödüm kopmuştu çünkü, korktuğumu görünce her istediğini yaptırdi pislik evet şu an domuz gibi kendisi ve bunun benimle alakası yok... Gençlikte düştüğüm tuzaklar ve salakligim aklıma geldikçe benim kendimi kesesim geliyor bazen artık ,orası ayrı