- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
Kızlar selam. Bugun yabancı bir forum keşfettim bu konuda. Bizzat hastaların yazdıkları ve paylaştıkları şeyler, hastalığın evrelerine göre, vs. alt forum başlıkları var. adresi : Breastcancer.org Discussion Boards - breast cancer discussion forums orada yazan birşey dikkatimi çekti. bazı hastalar var ki, ameliyattan önce detaylı röntgen ve ultrasonografi çekilmeden ameliyata alınan, daha sonradan, aslında en baştan beri metastaz yapmış, evre aslında en başından itibaren daha ileriymiş diyen hastalar var. Sizin de aklınızda bulunsun, bu tip birşey başınıza gelirse doktorunuzdan diğer ogranlara da yayılım olup olmadğının araştırılmasını isteyin. Öyle vakalar var ki , lenf tutulumu olmadan diğer organlara sıçramış durumlar var. Yanlış anlamayın, kimseyi korkutmak ya da umudunu kırmak istemiyorum. Ama tedaviye başlamadan önce neyin ne olduğu iyice anlaşılsın, tedavi temiz yapılsın diye uyarıyorum. Bu bilgiyi bilirken paylaşmassam, bigün bu sayfada böyle birşey okursam büyük vicdan azabı duymamak için yazıyorum şu an bunu. Hepimize allah sabır versin.