- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
- Konu Sahibi umutsuz1256
-
Aynen bende de böle oluyor bu ay, yani pik de T, C den çok koyuydu, diğer aylarda sonraki gün hemen silikleşiyordu, bu ay Cden koyu değil ama belirgin bi koyuluk var Tde,. 2gündür o şekilde bakalım nasip batı bekleyip görcezDuruyor tabi atyorm bak 16 mart pik oldu tek attığım çubuk test hamile olduğumu öğrenmeden 15 dk önce yapmıştım koyu olan kısmı t cizgisi 3. Resimde
Resmini at bakalmAynen bende de böle oluyor bu ay, yani pik de T, C den çok koyuydu, diğer aylarda sonraki gün hemen silikleşiyordu, bu ay Cden koyu değil ama belirgin bi koyuluk var Tde,. 2gündür o şekilde bakalım nasip batı bekleyip görcez
10-11 nisan pikti, sonrakiler daha açık renkli ama yinede her aykine göre koyuResmini at bakalm
Iki gün önce aynısını yaşadım. Kan verdim hamileymişim evde varsa gebelik testi yapmalısın bencekizlar merhaba adetim biter bitmez ovulasyom testine basladim ama 3 gundur ayni sekilde pozitif cikiyor bunu yasayan varmi resmini yukluyorum lutfen yorumlarmisiniz
Aa evt 11 nisan pik olmus cok gzl hadi insallah tutar10-11 nisan pikti, sonrakiler daha açık renkli ama yinede her aykine göre koyutestler kuruduğu için tam belli olmayabilir
HAdi hayırlısı bakalım artık yapmıycam ovulasyn testi, bat bekleyişiAa evt 11 nisan pik olmus cok gzl hadi insallah tutar
Evet ben hamileyim canım ins tutar ve hamileliğini kusmadan mide bulantısız geçirirsinHAdi hayırlısı bakalım artık yapmıycam ovulasyn testi, bat bekleyişiinşallah tutar, dualarınızı eksik etmeyin canım sen hamilemisin?
1.si bol bulantılı ve kusmalı geçti, 5ay mutfağa adım atmadımEvet ben hamileyim canım ins tutar ve hamileliğini kusmadan mide bulantısız geçirirsin
Oo o zaman geçmiş olsun bende cok kusuyorum kırakerle duruyom hep1.si bol bulantılı ve kusmalı geçti, 5ay mutfağa adım atmadımo konuda umut yok yani o tecrübeyi yaşadım dibine kadar ona katlanırım, 2. Bebiş de gelsin yeterki
Çok zor bi durum tabi canım ama bebiş olmaması ve onu beklemek de zormuş, inşallah çok bekletmezOo o zaman geçmiş olsun bende cok kusuyorum kırakerle duruyom hep
canım adetım bittiği günden itibaren ovülasyon pozitif çıkmaya başladı gebelik testi yaptım ancak negatif son adetim üstüne görme olarak düşümdüm ama değil bildiğin adetti yani dun yaptığım ovulasyon testinide atıyorumIki gün önce aynısını yaşadım. Kan verdim hamileymişim evde varsa gebelik testi yapmalısın bence
benım sureklı pozıtıf cıktığı ıcın bugun itibariyle yapmayı bıraktım , bır gün arayla denemeye karar verdım hormonlarıma baktırmıstım doktor bir sorun olmadıgını söyledi bu ayda olmazsa eşimide doktora götüreceğim10-11 nisan pikti, sonrakiler daha açık renkli ama yinede her aykine göre koyutestler kuruduğu için tam belli olmayabilir
merhaba canım evet bu sekılde beklemek çok zor hem kendı ailem hem eşimin ailesi okadar istiyorkı bazen baskılara dayanamıyorumÇok zor bi durum tabi canım ama bebiş olmaması ve onu beklemek de zormuş, inşallah çok bekletmez
Canım benimde sürekli pik cıkyordu ovulasyon testim hamilelk testi yapyordm negatif cıkyordu sonra bnde isyan ettim ve bıraktım meger hamileymişim 11 tane test yaptm 12. Erken gebelik testinde pozitf cıktı sende 1 hafta kadar beklecanım adetım bittiği günden itibaren ovülasyon pozitif çıkmaya başladı gebelik testi yaptım ancak negatif son adetim üstüne görme olarak düşümdüm ama değil bildiğin adetti yani dun yaptığım ovulasyon testinide atıyorum
Kac kere bu sekilde cikti ovulasyon testincanım adetım bittiği günden itibaren ovülasyon pozitif çıkmaya başladı gebelik testi yaptım ancak negatif son adetim üstüne görme olarak düşümdüm ama değil bildiğin adetti yani dun yaptığım ovulasyon testinide atıyorum
12 gün hep böyle cıktı en sonunda dedim ki bu testler yanlıs gerçeği göstermyor ddmKac kere bu sekilde cikti ovulasyon testin
yaklasık 15 gundur zaten adetım 15 gun önce bitti mumkun degılkı böyle birsey adet oldum cunkuKac kere bu sekilde cikti ovulasyon testin
canım sen adetın biter bitmezmi başladın testlereCanım benimde sürekli pik cıkyordu ovulasyon testim hamilelk testi yapyordm negatif cıkyordu sonra bnde isyan ettim ve bıraktım meger hamileymişim 11 tane test yaptm 12. Erken gebelik testinde pozitf cıktı sende 1 hafta kadar bekle
Neden kan vermiyorsun kiyaklasık 15 gundur zaten adetım 15 gun önce bitti mumkun degılkı böyle birsey adet oldum cunkukeske olsaydı ne kadar sevınırdım
Adetimn bittiğinde 5 gün sonra falan basladımcanım sen adetın biter bitmezmi başladın testlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?