Gebeliğe Hazırlık lutfen yardim adet bitimi ovulasyon testi surekli pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duruyor tabi atyorm bak 16 mart pik oldu tek attığım çubuk test hamile olduğumu öğrenmeden 15 dk önce yapmıştım koyu olan kısmı t cizgisi 3. Resimde
Aynen bende de böle oluyor bu ay, yani pik de T, C den çok koyuydu, diğer aylarda sonraki gün hemen silikleşiyordu, bu ay Cden koyu değil ama belirgin bi koyuluk var Tde,. 2gündür o şekilde bakalım nasip batı bekleyip görcez

Resmini at bakalm

Eklentiler

• E9C189E0-412A-4D46-B35D-12CD5F3E890F.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 1C875531-4817-4EF5-A16C-AB1BFF5CA218.jpeg
    62,1 KB · Görüntüleme: 68
  • 2FC8DC9A-EB84-4FAE-822F-6FD1AA7BE61B.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 80
kizlar merhaba adetim biter bitmez ovulasyom testine basladim ama 3 gundur ayni sekilde pozitif cikiyor bunu yasayan varmi resmini yukluyorum lutfen yorumlarmisiniz
Iki gün önce aynısını yaşadım. Kan verdim hamileymişim evde varsa gebelik testi yapmalısın bence

Iki gün önce aynısını yaşadım. Kan verdim hamileymişim evde varsa gebelik testi yapmalısın bence
canım adetım bittiği günden itibaren ovülasyon pozitif çıkmaya başladı gebelik testi yaptım ancak negatif son adetim üstüne görme olarak düşümdüm ama değil bildiğin adetti yani dun yaptığım ovulasyon testinide atıyorum

Eklentiler

• 65993103-7495-46D1-AEA3-43E98F545176.jpeg
    84,9 KB · Görüntüleme: 62
10-11 nisan pikti, sonrakiler daha açık renkli ama yinede her aykine göre koyu testler kuruduğu için tam belli olmayabilir
benım sureklı pozıtıf cıktığı ıcın bugun itibariyle yapmayı bıraktım , bır gün arayla denemeye karar verdım hormonlarıma baktırmıstım doktor bir sorun olmadıgını söyledi bu ayda olmazsa eşimide doktora götüreceğim

Canım benimde sürekli pik cıkyordu ovulasyon testim hamilelk testi yapyordm negatif cıkyordu sonra bnde isyan ettim ve bıraktım meger hamileymişim 11 tane test yaptm 12. Erken gebelik testinde pozitf cıktı sende 1 hafta kadar bekle

Kac kere bu sekilde cikti ovulasyon testin

canım sen adetın biter bitmezmi başladın testlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…