- 6 Mart 2020
- 191
- 53
- 13
- Konu Sahibi umutsuz1256
-
Inşallah çıkar güzel haberini bekliyorum❤kan icin gecikmeyi bekleyeceğim cnm umarim cikar❣❣
bu arada testim bu canım2 testte de cıkmış inşallah vardır bunu kan vererek teyit etmek lazım çok sevindim canim
Böyle olanlar hep hamile çıktı bence bi gebelik testi yap canımmkizlar merhaba adetim biter bitmez ovulasyom testine basladim ama 3 gundur ayni sekilde pozitif cikiyor bunu yasayan varmi resmini yukluyorum lutfen yorumlarmisiniz
Bu pozitif. Erken yumurtlamışsınız o yüzden çıkası normal. Ben de regl e tam 1 hafta kala yaptim pozitifti testim. Kizim doğdu da 9aylik oldu neredeysebu arada testim bu canım
Canım testini gördüm, silik de değil gayet net pozitif canım inşallah sağlıklı bir gebeliktircanım selam adetime 1 hafta gebelik testi yaptım öylesine 20 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı yanlıstır diye tekrar yaptım ondada çıktı var ise bu kadar erken çıkabılirmı :)
Gayet net inşallah hamilesinnnnn❤bu arada testim bu canım
suan tekrar yaptım sabahkı kadar belirgin değildi çok çok silik çıktı sabah idrarıyla farklımı oluyor acabaBu pozitif. Erken yumurtlamışsınız o yüzden çıkası normal. Ben de regl e tam 1 hafta kala yaptim pozitifti testim. Kizim doğdu da 9aylik oldu neredeyse
Sabah idrarıyla yapmak gerekiyor die biliyorum canımsuan tekrar yaptım sabahkı kadar belirgin değildi çok çok silik çıktı sabah idrarıyla farklımı oluyor acaba
Farkli olması dogal. Cunku gun içinde sıvı alımı artıyor ve idrardaki hormon miktari azalıyor. Sabah yaparsaniz daha net çizgi yakalarsiniz.ya da wc ye gidin. 2-3 saat sivi almayın, bekleyin, oyle yapın testi.suan tekrar yaptım sabahkı kadar belirgin değildi çok çok silik çıktı sabah idrarıyla farklımı oluyor acaba
bu sabah ayni marka testi tekrar uyguladim sonuc negatifGayet net inşallah hamilesinnnnn❤
Kanama falan oldu mubu sabah ayni marka testi tekrar uyguladim sonuc negatifeczaneden farkli bir marka aldim oda negatif
hayir canim olmadi gun icinde bi kac tane yaptim bazilari cok silik cizgi bazilarinda hic yokKanama falan oldu mu
Bence kan vermelisin. Gebelik olmasa silik dahi olsa kesinlikle çizgi çıkmaz. Belki dhaa cok yeni oluştuğu için bazı testlerde çıkmıyordurhayir canim olmadi gun icinde bi kac tane yaptim bazilari cok silik cizgi bazilarinda hic yok
bugun adet gunum kan verdım 1.20 cıktı hamile değilim yaniBence kan vermelisin. Gebelik olmasa silik dahi olsa kesinlikle çizgi çıkmaz. Belki dhaa cok yeni oluştuğu için bazı testlerde çıkmıyordur
Yeni gördüm yazdığını adet oldun muuubugun adet gunum kan verdım 1.20 cıktı hamile değilim yani
oldum canımm idrarda aşırı derecede enfeksiyon çıktıYeni gördüm yazdığını adet oldun muuu
Aaaa enfeksiyon mu pozitif gösteriyormuş ?geçmiş olsun canım. Ben de çok idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ama ilaçla geçiyor hemen . Inşallah seninde hemen geceroldum canımm idrarda aşırı derecede enfeksiyon çıktı
yok canim doktor eger pozitif görduysen enfeksiyona bağli kimyasal yasamis olabilirsin dediAaaa enfeksiyon mu pozitif gösteriyormuş ?geçmiş olsun canım. Ben de çok idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ama ilaçla geçiyor hemen . Inşallah seninde hemen gecer
Sogan kuru gebelik içinde çok faydalıymış zaten. Insallah her derdine deva oluryok canim doktor eger pozitif görduysen enfeksiyona bağli kimyasal yasamis olabilirsin dedibende kroniklesti canim 2 ayda bir tekrar ediyor soğan kuruna başladim hayirlisi gebeliğide takmamaya karar verdim kendimi iyilestireceğim öncelikle :)
insallah canimSogan kuru gebelik içinde çok faydalıymış zaten. Insallah her derdine deva olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?