Gebeliğe Hazırlık lutfen yardim adet bitimi ovulasyon testi surekli pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar merhaba adetim biter bitmez ovulasyom testine basladim ama 3 gundur ayni sekilde pozitif cikiyor bunu yasayan varmi resmini yukluyorum lutfen yorumlarmisiniz
Böyle olanlar hep hamile çıktı bence bi gebelik testi yap canımm

canım selam adetime 1 hafta gebelik testi yaptım öylesine 20 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı yanlıstır diye tekrar yaptım ondada çıktı var ise bu kadar erken çıkabılirmı :)
Canım testini gördüm, silik de değil gayet net pozitif canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir

suan tekrar yaptım sabahkı kadar belirgin değildi çok çok silik çıktı sabah idrarıyla farklımı oluyor acaba
Farkli olması dogal. Cunku gun içinde sıvı alımı artıyor ve idrardaki hormon miktari azalıyor. Sabah yaparsaniz daha net çizgi yakalarsiniz.ya da wc ye gidin. 2-3 saat sivi almayın, bekleyin, oyle yapın testi.

hayir canim olmadi gun icinde bi kac tane yaptim bazilari cok silik cizgi bazilarinda hic yok
Bence kan vermelisin. Gebelik olmasa silik dahi olsa kesinlikle çizgi çıkmaz. Belki dhaa cok yeni oluştuğu için bazı testlerde çıkmıyordur

oldum canımm idrarda aşırı derecede enfeksiyon çıktı
Aaaa enfeksiyon mu pozitif gösteriyormuş ?geçmiş olsun canım. Ben de çok idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ama ilaçla geçiyor hemen . Inşallah seninde hemen gecer

Aaaa enfeksiyon mu pozitif gösteriyormuş ?geçmiş olsun canım. Ben de çok idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ama ilaçla geçiyor hemen . Inşallah seninde hemen gecer
yok canim doktor eger pozitif görduysen enfeksiyona bağli kimyasal yasamis olabilirsin dedi bende kroniklesti canim 2 ayda bir tekrar ediyor soğan kuruna başladim hayirlisi gebeliğide takmamaya karar verdim kendimi iyilestireceğim öncelikle :)

Sogan kuru gebelik içinde çok faydalıymış zaten. Insallah her derdine deva olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…