• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık lutfen yardim adet bitimi ovulasyon testi surekli pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha
haklisin canim henuz 5 aylik evliyim sanirsam biraz sabirsiz davraniyorum
[/QUOTE
Yaa masallah canim cok yeni evlisin bu kadar kafana takmamalisin eşinle sadece cocuk icin yakinlasma bugunlerin tadini cikar 1 yil bekleyebilirsin hic sorun yapma🥰

Ben de ovu testiyle aylardır takip ediyorum. Henüz hamile kalamadım. Sat 18 Mart. 16. Gün pik yaptı ovulasyon testi. Sonra biraz açıldı gibi oldu ama hala koyu çıkıyor.
Normalde hep pik yaptığının ertesi günü çok çok silik çıkardı. Adetime 11 gün var daha.

Ben de ovu testiyle aylardır takip ediyorum. Henüz hamile kalamadım. Sat 18 Mart. 16. Gün pik yaptı ovulasyon testi. Sonra biraz açıldı gibi oldu ama hala koyu çıkıyor.
Normalde hep pik yaptığının ertesi günü çok çok silik çıkardı. Adetime 11 gün var daha.
Sonraki gun cok siliklesmiyosa yumurtlama olmuyodur buyuk ihtimalle benimde oyleydi

İlk 14 gün ilk fotodaki gibi silikti her zamanki gibi. Sonra 15. Gün koyulasti. 16. Gün pik yaptı. Sonra yok denecek kadar siliklesmesi lazımdı ama hala koyu çıkıyor. Testler kuruduğu için belki koyuluk derecesi pek anlaşılmıyor olabilir.

Eklentiler

• IMG_20200406_191949.jpg
    IMG_20200406_191949.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20200406_191934.jpg
    IMG_20200406_191934.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 124
canım merhaba bencede çok kafa karıstırıcı sanırım en sağlıklısı doktor kontrolunde yumurta takıbı yapmak

İlk 14 gün ilk fotodaki gibi silikti her zamanki gibi. Sonra 15. Gün koyulasti. 16. Gün pik yaptı. Sonra yok denecek kadar siliklesmesi lazımdı ama hala koyu çıkıyor. Testler kuruduğu için belki koyuluk derecesi pek anlaşılmıyor olabilir.
canım catlama 18.gun olmus 16 17 yumurtlama dığer gunler negatıf

ben bu aydan sonra esımle beraber doktora gıtmeyı planmıyorum bır sıkıntı varmı dıye baktıracağım

Ben Ocak ayında gittim doktora. Eşime ve bana tahliller yapıldı bir sorun yok dediler. Bı ay folik asit kullan gel bakalım tedaviye başlarız dedi. Şubatta folik asit kullandım. Mart ayinda korona virüs olayı çıkınca hastaneye gitmeye korktum. Şimdi de böyle bir sorun yaşıyorum. Umarım kötü bir şey çıkmaz başıma. Bu aralar hastaneye gidemem gibi çünkü tehlikeli :(

Ben Ocak ayında gittim doktora. Eşime ve bana tahliller yapıldı bir sorun yok dediler. Bı ay folik asit kullan gel bakalım tedaviye başlarız dedi. Şubatta folik asit kullandım. Mart ayinda korona virüs olayı çıkınca hastaneye gitmeye korktum. Şimdi de böyle bir sorun yaşıyorum. Umarım kötü bir şey çıkmaz başıma. Bu aralar hastaneye gidemem gibi çünkü tehlikeli :(
bencede gıtme canım bende folik asite başlamayı dusunuyorum

canim tekrar yaptim simdi biraz silinmis ustteki sabah yaptiğim alttaki suan
Ya kızlar benim pik 3 gün sürüyor ve az silikleşiyor yani toplam 5-6 günüm böyle oluyor ve 14 gün sonra adet görüyorum bu normal mi ??

Ya kızlar benim pik 3 gün sürüyor ve az silikleşiyor yani toplam 5-6 günüm böyle oluyor ve 14 gün sonra adet görüyorum bu normal mi ??
Ben daha adet olmadım 3 günüm kaldı cuma ya da cumartesi bekliyorum ama bu ay benim de senin dediğin gibi oldu. Normalde hep pik yaptığının ertesi günü tamamen silik çıkardı. Normal bişey mi bilmiyorum.

Canm nasıldı testlerin duruyorsa atarmısım? Benim pik den sonraki 2gün testlerim daha açık renkli ama silik değil, acaba mı diyorum umutlanmak da istemiyorum
Duruyor tabi atyorm bak 16 mart pik oldu tek attığım çubuk test hamile olduğumu öğrenmeden 15 dk önce yapmıştım koyu olan kısmı t cizgisi 3. Resimde

Eklentiler

• 20200406_134048.jpg
    20200406_134048.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 123
  • Screenshot_20200409-200638_Gallery.jpg
    Screenshot_20200409-200638_Gallery.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_20200328-203853_Chrome.jpg
    Screenshot_20200328-203853_Chrome.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 119
Back