- 16 Ağustos 2019
- 101
- 31
- 28
- 32
- Konu Sahibi umutsuz1256
-
yanı hamileyken adet gördünüzAdetimn bittiğinde 5 gün sonra falan basladım
Neden kan vermiyorsun ki
[/QUOT cunku hamile olmadıgıma eminim
Yok görmedim ovulasyon testine adetimden 5 gün snra basladım hamileyken kahverengi lekelenme geldi sadeceyanı hamileyken adet gördünüz
rabbim evladını sana bağışlasın bende bir kez kimyasal gebelik yasadım eşimde bende çok yoğun calısıyoruz çok fazla birlikte olamıyoruz o yuzden ovülasyon testi aldım ancak bu seferde görev gibi geliyor testleri biraksammi kafam cok karistiYok görmedim ovulasyon testine adetimden 5 gün snra basladım hamileyken kahverengi lekelenme geldi sadece
Merhaba bu testlerin daha cok sabah yapilmasi oneriliyor galiba degil mi? ikinci idrarla? Aksam yapilinca yanılma payi olur mu acaba? Bilginiz var mırabbim evladını sana bağışlasın bende bir kez kimyasal gebelik yasadım eşimde bende çok yoğun calısıyoruz çok fazla birlikte olamıyoruz o yuzden ovülasyon testi aldım ancak bu seferde görev gibi geliyor testleri biraksammi kafam cok karisti
evt canim ikinci idrarinla hergun ayni saatteMerhaba bu testlerin daha cok sabah yapilmasi oneriliyor galiba degil mi? ikinci idrarla? Aksam yapilinca yanılma payi olur mu acaba? Bilginiz var mı
Iki idrar arasinda belirli bir sure olmasi gerekiyor mu?evt canim ikinci idrarinla hergun ayni saatte
2 veya 4 saat olmasi gerekir ben 2 saat arayla yapiuordum her sabah 10 da birde ovulasyon testinde ikinci cizgi devamli cikar önemli olan iki cizginim ayni koyulukta veya t cizgisinin c den daha koyu olmasi gerekir .Iki idrar arasinda belirli bir sure olmasi gerekiyor mu?
Bence öyle görev gibi düsünme canım inan ben yaptıgm suanki mutlulugmu hc bsye değişmem 9 ay boyunca test yapmadım hiç mi bu siperm yumurtaya denk gelmemişte tutmamış 1 kere ovulasyon testi denedim yumurtlama günümde yaptım tuttu 10. Aydarabbim evladını sana bağışlasın bende bir kez kimyasal gebelik yasadım eşimde bende çok yoğun calısıyoruz çok fazla birlikte olamıyoruz o yuzden ovülasyon testi aldım ancak bu seferde görev gibi geliyor testleri biraksammi kafam cok karisti
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımBence öyle görev gibi düsünme canım inan ben yaptıgm suanki mutlulugmu hc bsye değişmem 9 ay boyunca test yapmadım hiç mi bu siperm yumurtaya denk gelmemişte tutmamış 1 kere ovulasyon testi denedim yumurtlama günümde yaptım tuttu 10. Ayda
canim ovulasyon testi öncesinde haftada kaç kere birlikte oluyodunuz ve ovulasyon testi yaptiğin ay sadece yumurtlama gunlerindemi birliktelik olduBence öyle görev gibi düsünme canım inan ben yaptıgm suanki mutlulugmu hc bsye değişmem 9 ay boyunca test yapmadım hiç mi bu siperm yumurtaya denk gelmemişte tutmamış 1 kere ovulasyon testi denedim yumurtlama günümde yaptım tuttu 10. Ayda
bu arada sabah tekrar yaptim t çizgisi c den daha koyuydu suan yaptim t cok silik ciktiBence öyle görev gibi düsünme canım inan ben yaptıgm suanki mutlulugmu hc bsye değişmem 9 ay boyunca test yapmadım hiç mi bu siperm yumurtaya denk gelmemişte tutmamış 1 kere ovulasyon testi denedim yumurtlama günümde yaptım tuttu 10. Ayda
Belkide dün yumurtladınbu arada sabah tekrar yaptim t çizgisi c den daha koyuydu suan yaptim t cok silik cikti
Hc saymadım ki ama genelde 2 3 günde bir ovukasyon testi yaparkende böyle olyodu yumurtlama oldugu gün 1 gün öncesiyle birlikte 3 günüde değerlendirdikcanim ovulasyon testi öncesinde haftada kaç kere birlikte oluyodunuz ve ovulasyon testi yaptiğin ay sadece yumurtlama gunlerindemi birliktelik oldu
Adet bitiminde de vücuttan yumurta atılır canım sende şuan pik yapmış muhakkak değerlendirkizlar merhaba adetim biter bitmez ovulasyom testine basladim ama 3 gundur ayni sekilde pozitif cikiyor bunu yasayan varmi resmini yukluyorum lutfen yorumlarmisiniz
dunu değerlendiremedim bugunu değerlendirdik bakalimBelkide dün yumurtladın
canım selam adetime 1 hafta gebelik testi yaptım öylesine 20 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı yanlıstır diye tekrar yaptım ondada çıktı var ise bu kadar erken çıkabılirmı :)Neden kan vermiyorsun ki
2 testte de cıkmış inşallah vardır bunu kan vererek teyit etmek lazım çok sevindim canimcanım selam adetime 1 hafta gebelik testi yaptım öylesine 20 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı yanlıstır diye tekrar yaptım ondada çıktı var ise bu kadar erken çıkabılirmı :)
kan icin gecikmeyi bekleyeceğim cnm umarim cikar2 testte de cıkmış inşallah vardır bunu kan vererek teyit etmek lazım çok sevindim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?