Gebeliğe Hazırlık lutfen yardim adet bitimi ovulasyon testi surekli pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok görmedim ovulasyon testine adetimden 5 gün snra basladım hamileyken kahverengi lekelenme geldi sadece
rabbim evladını sana bağışlasın bende bir kez kimyasal gebelik yasadım eşimde bende çok yoğun calısıyoruz çok fazla birlikte olamıyoruz o yuzden ovülasyon testi aldım ancak bu seferde görev gibi geliyor testleri biraksammi kafam cok karisti

Merhaba bu testlerin daha cok sabah yapilmasi oneriliyor galiba degil mi? ikinci idrarla? Aksam yapilinca yanılma payi olur mu acaba? Bilginiz var mı

Bence öyle görev gibi düsünme canım inan ben yaptıgm suanki mutlulugmu hc bsye değişmem 9 ay boyunca test yapmadım hiç mi bu siperm yumurtaya denk gelmemişte tutmamış 1 kere ovulasyon testi denedim yumurtlama günümde yaptım tuttu 10. Ayda

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım İnşallah burda isteyen bekleyen hepimize de nasip eder

canim ovulasyon testi öncesinde haftada kaç kere birlikte oluyodunuz ve ovulasyon testi yaptiğin ay sadece yumurtlama gunlerindemi birliktelik oldu

bu arada sabah tekrar yaptim t çizgisi c den daha koyuydu suan yaptim t cok silik cikti

canim ovulasyon testi öncesinde haftada kaç kere birlikte oluyodunuz ve ovulasyon testi yaptiğin ay sadece yumurtlama gunlerindemi birliktelik oldu
Hc saymadım ki ama genelde 2 3 günde bir ovukasyon testi yaparkende böyle olyodu yumurtlama oldugu gün 1 gün öncesiyle birlikte 3 günüde değerlendirdik

Kızlar merhaba Benm 10 pikti adetime 6 gün var bu gün ovu testm koyulaşmaya başlamış gibi yardmm ltfn

kizlar merhaba adetim biter bitmez ovulasyom testine basladim ama 3 gundur ayni sekilde pozitif cikiyor bunu yasayan varmi resmini yukluyorum lutfen yorumlarmisiniz
Adet bitiminde de vücuttan yumurta atılır canım sende şuan pik yapmış muhakkak değerlendir

canım selam adetime 1 hafta gebelik testi yaptım öylesine 20 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı yanlıstır diye tekrar yaptım ondada çıktı var ise bu kadar erken çıkabılirmı :)
2 testte de cıkmış inşallah vardır bunu kan vererek teyit etmek lazım çok sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…