:) Rabbim mutlu etsin. . Nasıl söylediniz peki ailenize?
teşekkür ederim hepimizi mutlu etsin inşallah Allah
zaten bir erkek arkadaşım olduğunun babam farkında idi.. kendisiyle daha önce konuşmamıştım ama hal ve hareketlerden annemden vs duymalar anlamalar derken öyle bir haberi vardı...
bizim biraz söz, nişan hızlandırılmış şekilde oldu... tayini çıktı nişanlımın ve paldır küldür ailelere söylemek zorunda kaldık... tayin yerine gitmeden önce yüzüklerin takılması gerekiyordu...
tayin işi çıkmasa bende sizin gibi nasıl söyleyeceğim diye gerilirdim büyük olasılıkla ama tayin mevzusu olunca stres yapmaya utanmaya sıkılmaya zaman yoktu..
ben annemi aracı olarak kullandım, annem anlattı durumu babama..
fakat sizin böyle bir imkanınız yokmuş diye okudum yorumlarda, dolayısıyla iş size kalıyor...
ya da güvendiğiniz sevdiğiniz bir aile büyüğünüz varsa ondan yardım alabilirsiniz bu konuda..birileri azıcık ucundan babanıza çıtlatsın... daha sonra babanız sizinle konulacaktır diye düşünüyorum.
evet stresli heyecanlı bir durum ama sonuçta güzel bir şeyden bahsedeceksiniz babanıza..
babanızda bu konuda anlayışlı ise, günün birinde elbet bu işlerin olacağının farkında ise, vakit geldi demek ki diye düşünecek ve size kulak verecektir...