- Konu Sahibi selin Asker
-
acelenin gereği yok 21 yaşındasın daha
konuya direk girmişsiniz. bu konunun bir çok parametresi var oysa mesela ablanız hemen evlenmeyi düşünüyormu? yani ablanızın bunu sorun yapmasının sebebi önce ben evleneceğim mi yoksa iki kardeş beraber evlenmek zor mudur? eğer çalışmıyorsanız aileniz size birde çeyiz yapacak çünkü. eğer ablanız evlenmeyi düşünmüyorsa sizde kararlıysanız evlenmeye söyleyin öbür türlüyse bence çalışmaya başlayın çeyiziniz ailenizin sırtından kalksın öyle söyleyin. birde annenizin fikrini alın derim benÜniversiteyi bitirdim calismiyorum evde oturmaktansa JNDI yuvami kurup sevdiğim adamla olayım diyorum ama korkuyorum
konuya direk girmişsiniz. bu konunun bir çok parametresi var oysa mesela ablanız hemen evlenmeyi düşünüyormu? yani ablanızın bunu sorun yapmasının sebebi önce ben evleneceğim mi yoksa iki kardeş beraber evlenmek zor mudur? eğer çalışmıyorsanız aileniz size birde çeyiz yapacak çünkü. eğer ablanız evlenmeyi düşünmüyorsa sizde kararlıysanız evlenmeye söyleyin öbür türlüyse bence çalışmaya başlayın çeyiziniz ailenizin sırtından kalksın öyle söyleyin. birde annenizin fikrini alın derim ben
özür dilerim yanlış bir şey söylediysem eğer kb. Eğer ablan uzun yıllar evlenemeyecekse sizin onu beklemeniz çok saçma. bu işler sıraya değil nasip kısmete bakar. eğer kendinizi hazır hissediyorsanız bence babanızla konuşun. yaptığınızda kötü bir şey yok. sadece yaşınız biraz küçük ama evliliğe hazırsanız eğer babanızla konuşabilirsiniz. şu durumda ablanız sizin için engel değil bana göreHenüz evlenmesi mümkün değil onun erkek arkadaşı kendisini buna hazirlamadi uzun yıllarda hazirlayamayacak gibi. .
Annemle görüşmüyoruz..
Kızlar Merhaba bir konuda yardıma çok ihtiyacım var.
Ben 21 yaşındayım 6 yıldır beraber olduğum bir insan var. Bende istiyorum onunla bir Yuvam olsun genç anne olayım. Lakin 25 yaşında bir ablam var ve bu evliliğe karşı çıkacağını syluyor onunda hayatında biri var oncelik onunmus. . Sevdiğim artık evlenelim diyor babama soyleyemedim henüz Antepin bi ilçesinde oturuyor bizde uzun yıllar orda oturduk lakin ailem orayı hiç istemez bu yüzden babama syleyemiyorum lütfen bana bi akıl verin sevdiqimde bnde çok üzülüyorum babama sylemeli miyim nasıl sylesem
özür dilerim yanlış bir şey söylediysem eğer kb. Eğer ablan uzun yıllar evlenemeyecekse sizin onu beklemeniz çok saçma. bu işler sıraya değil nasip kısmete bakar. eğer kendinizi hazır hissediyorsanız bence babanızla konuşun. yaptığınızda kötü bir şey yok. sadece yaşınız biraz küçük ama evliliğe hazırsanız eğer babanızla konuşabilirsiniz. şu durumda ablanız sizin için engel değil bana göre
Unide gezdim tozdum sevdigimde çok sever gezmeyi bnm gibi beraber olsun istiyorum artık hersey ama napıyım bilmiyorum. Iş knusundada bn çalışmak istemiyorum sevdigimde sen nasıl istersen öyle olsun diyorEvlenince nolcek sanki. Biraz gez toz. :)
En önemlisi de bir iş bul kendine.
Üniversiteyi bitirdim calismiyorum evde oturmaktansa JNDI yuvami kurup sevdiğim adamla olayım diyorum ama korkuyorum
4 yil çalıştım ben okurken çalışıyordum zor günler geçirdik. artık o kadar zor geliyor ki insanlarla ugrasmak..Neden çalışmayı düşünmüyorsunda,evlenmek gibi karar alıyorsun..
4 yil çalıştım ben okurken çalışıyordum zor günler geçirdik. artık o kadar zor geliyor ki insanlarla ugrasmak..
Çalışan herkes ekmek parası için insanlarla uğraşıyor evladım..
Bir senin için mi zor bu...
Haklısınız tabi ki hiç kolay değil. Ben istemiyorum sevdigimde kabul ediyor. ..
Evliliğin getirdiği sorumlulukların farkındayım. Sadece kafam çok karışıkEvlenmen için yaşında küçük daha,evliliği evin içinde yaşayan 2 kişi olarak değerlendirme sakın..
Evliliğin getirdiği sorumlulukların farkındayım. Sadece kafam çok karışık
Karışık olduğu belli zaten çok acele karar verme sakın olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?