• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım :(

Öncelikle biraz düşün herkes evlenmek bir yuva kurmak ister ama bu işler aceleye gelmez uzun yıllar konuşabilirsin hatta çok iyi anlaşabilirsinizde ama öncelik sen..Okudum diyorsun bir iş bir gelecek kur kendine garantiye almalısın kendini sonra evlenmeye sıra gelsin ki babanla konuş,Hem babandan çekinme açık açık söyle evlenmek istedigini de herkes bu duruma düşer bende çok korkmuştum söyleyememiştim ama söyledigimde hiçbir şey demedi istedigin gibi olsun kızım demişti,ablanla da konuş evlenmeyeceksen bana engel olma demelisin yani kimse kırılmadan çözüm yolu bulun derim canım inşallah hakkında hayırlısı olur :)

6 yıldır zaten berabermişsiniz, dolayısıyla evlenmek için doğru insan mı diye sorgulanacak pek de bir şey yok...
21 yaşa da evlenilmez gözüyle bakmıyorum...

okumuş okulunu bitirmiş ve düzgün giden de uzun süreli bir ilişkisi varsa, maddi açıdan da sıkıntı yok ise bir kız neden evlenmesin ki ?

babanızla konuşun ve ciddiyetinizi herkese gösterin derim...

not: 22 yaşındayım, 7 senelik bir beraberliğim var.. nasipse evleniyorum bu yaz...
hiç de küçük olduğumu düşünmüyorum :)

6 yıldır zaten berabermişsiniz, dolayısıyla evlenmek için doğru insan mı diye sorgulanacak pek de bir şey yok...
21 yaşa da evlenilmez gözüyle bakmıyorum...

okumuş okulunu bitirmiş ve düzgün giden de uzun süreli bir ilişkisi varsa, maddi açıdan da sıkıntı yok ise bir kız neden evlenmesin ki ?

babanızla konuşun ve ciddiyetinizi herkese gösterin derim...

not: 22 yaşındayım, 7 senelik bir beraberliğim var.. nasipse evleniyorum bu yaz...
hiç de küçük olduğumu düşünmüyorum :)
:) Rabbim mutlu etsin. . Nasıl söylediniz peki ailenize?

:) Rabbim mutlu etsin. . Nasıl söylediniz peki ailenize?

teşekkür ederim hepimizi mutlu etsin inşallah Allah ;)

zaten bir erkek arkadaşım olduğunun babam farkında idi.. kendisiyle daha önce konuşmamıştım ama hal ve hareketlerden annemden vs duymalar anlamalar derken öyle bir haberi vardı...

bizim biraz söz, nişan hızlandırılmış şekilde oldu... tayini çıktı nişanlımın ve paldır küldür ailelere söylemek zorunda kaldık... tayin yerine gitmeden önce yüzüklerin takılması gerekiyordu...
tayin işi çıkmasa bende sizin gibi nasıl söyleyeceğim diye gerilirdim büyük olasılıkla ama tayin mevzusu olunca stres yapmaya utanmaya sıkılmaya zaman yoktu..

ben annemi aracı olarak kullandım, annem anlattı durumu babama..
fakat sizin böyle bir imkanınız yokmuş diye okudum yorumlarda, dolayısıyla iş size kalıyor...
ya da güvendiğiniz sevdiğiniz bir aile büyüğünüz varsa ondan yardım alabilirsiniz bu konuda..birileri azıcık ucundan babanıza çıtlatsın... daha sonra babanız sizinle konulacaktır diye düşünüyorum.

evet stresli heyecanlı bir durum ama sonuçta güzel bir şeyden bahsedeceksiniz babanıza..
babanızda bu konuda anlayışlı ise, günün birinde elbet bu işlerin olacağının farkında ise, vakit geldi demek ki diye düşünecek ve size kulak verecektir...

Evlilik için bir şey diyemem bu sorumluluğu kaldırabileceğini ancak kendin bilebilirsin sadece emin olmadan hareket etmemeni tavsiye edebilirim bir ablan olarak. Yalnız çalışmamak konusunda hata yaptığını düşünüyorum. Forumu incelersen destan gibi olan evliliklerin bile bir gün bitebildiğini, kadınların da ekonomik özgürlüğe sahip olmadıkları için çok zor duruma düştüklerini görebilirsin. Çoğu durumda çocukları ile ailesinin yanına dönmek zorunda kalıyorlar ya da bu olmasın diye artık bambaşka biri olan kocalarına katlanıyorlar.her kadın çalışmalı... Evlenip işi bırakan arkadaşlarımdan inan bir kişi bile yok ki iyi ki bırakmışım diyen. ekonomik durumu çok çok iyi olanlar dahil. Allah yazmasın ama Bu dünyada ölüm var, ayrılık var ve ne yazık ki para olmadan hayat dönmüyor. hakkında hayırlısını dilerim.

Bence söyle babana yada onlar ailene haber yollasın ablanı beklemek zorunda değilsin nasip kısmet işi bu

Back
X