Lütfen tek değilsin diyin 😥

Umarım konunuz uydurmadır. Bu dünyada hayat arkadaşına çocuklarına bu kötülüğü yapacak birilerinin olması çok canımı yakıyor. Çok üzülüyorum.

Aynı şeyi esin sana yapsa ve bunu duysan ne hissederdin ? Sadece bunu düşün

Konu sahibi hanımefendi. Benim size şartlı bir desteğim olacak. Burada sizi herkes linç etmiş. Sanıyoruz ki hepimiz sütten çıkmış ak kaşığız, sanıyoruz ki tertemiz bir sadakatle bağlıyız birlikte olduğumuz kişiye, sanıyoruz ki bunları yok sayarak vicdanımızı rahatlatıyoruz. Şurada size atıp tutan arkadaşlar size topla, tüfekle her şeyle saldırıya geçmişler. İnsan etten kemikten yaratılmıştır. Bir makine değildir. Değer yargılarımıza ne kadar tutunmaya çalışırsak çalışalım mutlaka zayıf bir anımızda o eskiler, o başkalar, o etkisinde kaldığımız birçok şey bizi bir yerden yakalıyor. Bu baskılanma içinde zor anlar yaşayabiliyoruz. Kocamızla yürürken yanımızda ''o'' olsaydı keşke diye içimizden geçirmedik mi? En hisli şarkılar çalarken aklımıza''o'' düşmedi mi? Bazen kocamızla aynı yatağa girip seviştiğimizde bedenimizi ''o''nun kollarının sarmasını hayal etmedik mi? Ben biliyorum ki burada size ağır sözlerle çıkışan hanımların çoğu böyle ve buna benzer şeyleri yaşadılar, yaşıyorlar. Eğer siz ''o''na gerçekten aşıksanız ben size saygı duyuyorum. Yazdıklarınızda ayıplanacak bir şey görmüyorum. Hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar. Aşk, özeldir. Aşk, farklıdır. Sizin içinizi rahatlatacak bir şey söyleyim mi? Belki de asıl aşk kocanızla evliyken hala onu unutamamaktır. Günümüzde aşk adı altında her türlü basitliğin ve çirkinliğin yapıldığı şeylere baktığımda sizinki onlardan çok daha kutsal. Düşüncelerinizde özgürsünüz ancak bir kocanız olduğunu da asla unutmayın. Sadece düşüncelerinzde yaşadığınız sürece ben size destek veriyorum. Eyleme dönüştürmemeniz gerektiğini de düşünüyorum. Eyleme dönüştürürseniz o zaman bu desteğimi geri çekerim. Kocanıza saygı duymanız gerekiyor. Evlilik müessesine saygı duymanız gerekiyor.Kocanızla resmî bir bağınız olduğu müddetçe unutamadığınızla bırakın buluşmayı, mesajlaşmayı bile aklınızdan geçirmeyin. Ben sizin aşkınıza saygı duydum ama evliyken yanlış işler yapmanıza da karşı dururum. Evlliliğiniz biterse o zaman zaten özgürsünüz ama bunun için de evliliğiniz bitirmeyin derim. Tabii en doğru kararı verecek sizsiniz. Biz sizi, sizin bize anlattığınız kadarıyla biliriz. Söyleyeceklerim şimdilik bunlar.

Bu konu için mi üye oldunuz. Siz kendi hayatınız başkalarınkiyle kıyaslayıp evet herkes böyle diyemezsiniz. Sadakat size uzaksa bu sizn sorununuz. Aldatmayı aşk adı altında sevimli gösterip meşrulaştıramazsınız.

Kesinlikle yanlış yönlendirme yapıyorsunuz..
Genelleme yapmadan sadece kendiniz üzerinden konuşun lütfen..
Saygı duyduğunuz şey nedir Allasen?
Düşünce eylemin yarısıdır hanımefendi..
Müzik dinlerken “o”hiç düşmedi aklıma,bedenimi “o” sarsın diye sapkın bir düşüncem olmadı hiç..
Neden mi? Çünkü zaten “o”nunla birlikteyim..
Sevdiğinizden emin olduğunuz insanla evlenin,başkalarının da hayatlarını ziyan etmeyin

Kız zaten görüşüyorum demiş. Şimdi o tuhaf desteğinizi de alın ve gidin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…