TeksinKızlar çok utanıyorum yazarken. Biz eşimle severek evlendik. Ama eski sevgilim aklımdan çıkmıyor görüşüyorum konuşmadan duramıyorum. Vicdan azabı çekmiyorum sadece eşime üzülüyorum. Çocuğum var babasına çok düşkün ve küçük boşanamıyorum ama eskisi olmadan da yapamıyorum. Kafayı yemek üzereyim bişey diyin ne olır akıl verin
Alkış ister misiniz yaptığınıza. Pişman bile değilsiniz yaptığınızdan. Bir de çocuğunuz var ondan utanınKızlar çok utanıyorum yazarken. Biz eşimle severek evlendik. Ama eski sevgilim aklımdan çıkmıyor görüşüyorum konuşmadan duramıyorum. Vicdan azabı çekmiyorum sadece eşime üzülüyorum. Çocuğum var babasına çok düşkün ve küçük boşanamıyorum ama eskisi olmadan da yapamıyorum. Kafayı yemek üzereyim bişey diyin ne olır akıl verin
Konuşmadan duramiyorsan eşine bunu yapmaya hakkın yok. Konuşacaksın bosanacaksin. Bu ortam çocuk içinde uygun değil zaten. TEKSİNKızlar çok utanıyorum yazarken. Biz eşimle severek evlendik. Ama eski sevgilim aklımdan çıkmıyor görüşüyorum konuşmadan duramıyorum. Vicdan azabı çekmiyorum sadece eşime üzülüyorum. Çocuğum var babasına çok düşkün ve küçük boşanamıyorum ama eskisi olmadan da yapamıyorum. Kafayı yemek üzereyim bişey diyin ne olır akıl verin
Azcık utansan vicdan azabı çekerdin dimi? Ama sen vicdan azabıda çekemezsin senin gibiler yüzsüzdür. Sen ve senle görüşen adamında ar damarı çatlamış. Sen eşine üzülme lütuf gibi o adam umarım her şeyi görür tazminat nafaka ne varsa çatır çatır alır.Kızlar çok utanıyorum yazarken. Biz eşimle severek evlendik. Ama eski sevgilim aklımdan çıkmıyor görüşüyorum konuşmadan duramıyorum. Vicdan azabı çekmiyorum sadece eşime üzülüyorum. Çocuğum var babasına çok düşkün ve küçük boşanamıyorum ama eskisi olmadan da yapamıyorum. Kafayı yemek üzereyim bişey diyin ne olır akıl verin
Çocuk kimden ben en çok onu merak ediyorumAzcık utansan vicdan azabı çekerdin dimi? Ama sen vicdan azabıda çekemezsin senin gibiler yüzsüzdür. Sen ve senle görüşen adamında ar damarı çatlamış. Sen eşine üzülme lütuf gibi o adam umarım her şeyi görür tazminat nafaka ne varsa çatır çatır alır.
Eski darlingle görüşüp kocanla aynı yatağa girip sevişiyorsunuz demi.Kızlar çok utanıyorum yazarken. Biz eşimle severek evlendik. Ama eski sevgilim aklımdan çıkmıyor görüşüyorum konuşmadan duramıyorum. Vicdan azabı çekmiyorum sadece eşime üzülüyorum. Çocuğum var babasına çok düşkün ve küçük boşanamıyorum ama eskisi olmadan da yapamıyorum. Kafayı yemek üzereyim bişey diyin ne olır akıl verin
çocuğunu düşünen anne olsaydınız ne çocuğunuza nede eşinize bunu yapmazdiniz siz çocuğu bahane edip boşanmaya gitmemenizin sebebi eski sevgilinize guvenememek ortada kalmaktan korkuyorsunuz bence vicdanınız sızlasın hem çocuğun hem eşinin yüzüne nasıl utanmadan bakabiliyorsun anne olarak...!!???Kızlar çok utanıyorum yazarken. Biz eşimle severek evlendik. Ama eski sevgilim aklımdan çıkmıyor görüşüyorum konuşmadan duramıyorum. Vicdan azabı çekmiyorum sadece eşime üzülüyorum. Çocuğum var babasına çok düşkün ve küçük boşanamıyorum ama eskisi olmadan da yapamıyorum. Kafayı yemek üzereyim bişey diyin ne olır akıl verin
Ne kadar leş hayatlar var ya ama utanma arlanmada yok. Adamdan değilse bu ahlaksızlığın en büyük kanıtı olur. Zinadan donuna kadar alır.Çocuk kimden ben en çok onu merak ediyorum
BanlanacaksınızKızlar çok utanıyorum yazarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?