• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen sizde fikrinizi paylaşın..

valla ben artık mobilyaları kullanım kolaylıgına göre değerlendiriyorum..

mavi kesinlikle çok kullanışsız olur başına dert alırısn :) koltukta nokta nokta dikim yerleri varya işte oraya bi kırıntı düşse hemen peşine düşmek zorundasın..millet gelecek oturacak dökme etme diyemezsin baya ugrasırsın..maviye göre diğer daha kullanışlı gibi...

bu tabi benim fikrim hangisini seçersen güle güle otur:16:

yatak odasındada koltuktada ilk sıradakileri beğendim:))) yalnız o maviş koltuğa bitttimmm nekadar ve nereden alıcaksın:))

valla ben artık mobilyaları kullanım kolaylıgına göre değerlendiriyorum..

mavi kesinlikle çok kullanışsız olur başına dert alırısn :) koltukta nokta nokta dikim yerleri varya işte oraya bi kırıntı düşse hemen peşine düşmek zorundasın..millet gelecek oturacak dökme etme diyemezsin baya ugrasırsın..maviye göre diğer daha kullanışlı gibi...

bu tabi benim fikrim hangisini seçersen güle güle otur:16:

dikim yerlerı oldukca sert ıcıne kacıcak gıbıdegıl aslında ama bende cok emın olamadım aslında 2. takımı begenmıstım ama pek begenen olmadı eşim ozellıkle pek begenemedı

CANIM YATAK ODASI BU MODEL BEYENDİM SADE HOŞ ÖTEKİ ÇOK GÖZ YORUYOR BENCE
En Modern Sumba Yatak Odas Takm Kamaz:17::17::17:
KOLTUK TAKIMIDA SONDAKİ OLANI AL MAVİ OLMAZ ÇOK KULLANIŞLI DEGİL ÖTEKİ DAHA HOŞ DAHA KULLANIŞLI BENİM ZEVKİM BU CANIM FİKRİMİ DİYEYİM DEDİM İŞŞALLAH BEYENİRSİN DİGER ARKADAŞLARINDA ZEVKİNE SAYGI DUYARIM AMA BEN SADEDEN YANAYIM KANIMCA:6::6:GÜLE GÜLE KULLAN ŞİMDİDEN :16::16::16:RABBİM YUVANI BEREKETLİ KILSIN :21::21:

Son düzenleme:
CANIM YATAK ODASI BU MODEL BEYENDİM SADE HOŞ ÖTEKİ ÇOK GÖZ YORUYOR BENCE
En Modern Sumba Yatak Odas Takm Kamaz:17::17::17:
KOLTUK TAKIMIDA SONDAKİ OLANI AL MAVİ OLMAZ ÇOK KULLANIŞLI DEGİL ÖTEKİ DAHA HOŞ DAHA KULLANIŞLI BENİM ZEVKİM BU CANIM FİKRİMİ DİYEYİM DEDİM İŞŞALLAH BEYENİRSİN DİGER ARKADAŞLARINDA ZEVKİNE SAYGI DUYARIM AMA BEN SADEDEN YANAYIM KANIMCA:6::6:GÜLE GÜLE KULLAN ŞİMDİDEN :16::16::16:RABBİM YUVANI BEREKETLİ KILSIN :21::21:
amin canım 3 yıllık evlıyım yenı evıme alıcaz ınş.ama ben hangı yatak odasını begendıgınızı anlayamadım

mavili olan takım gayet ferah canlı bir takım şayet salon değilde oturma odasında kullanacaksanız maviliyi alın derim diğeri biraz salon havasında asil bir takım sürekli oturma odasında olacağınızdan daha canlı daha enerjik olan mavili takımı almanızı öneririm yatak odasında ise ilk olan çınar sanırım o yatak odası çok şık çok güzel :16:

ben nedense yatak odasını da ,koltukları da beğenmedim ,benim şu an değiştirme şansım olsa bambaşka şeyler alırdım kesin ,bence siz biraz daha bakın ,ayırca evdiz ,evgör gibi alışveriş mağazaları çok pahalı yani 3800 etmez o mavi koltuklar ..zamanla sıkılacaksınız ben turkuaz köşe takımımdan çabuk sıkılıdım kaplattım sonra ,
bence siz mobilya magazasına gidin hem kaliteli hem markalı alın ,hem çok seçenek var hem daha ucuz ..

Son düzenleme:
mavili köşe takımı çok güzelmiiiiiş!!

yatak odalarının ikisi de bana hitap etmiyor ama ikisinden biriyse ilk model daha iyi sanki

ben nedense yatak odasını da ,koltukları da beğenmedim ,benim şu an değiştirme şansım olsa bambaşka şeyler alırdım kesin ,bence siz biraz daha bakın ,ayırca evdiz ,evgör gibi alışveriş mağazaları çok pahalı yani 3800 etmez o mavi koltuklar ..zamanla sıkılacaksınız ben turkuaz köşe takımımdan çabuk sıkılıdım kaplattım sonra ,
bence siz mobilya magazasına gidin hem kaliteli hem markalı alın ,hem çok seçenek var hem daha ucuz ..

ıstıkbal bellona mondi falan var onlarda bana pek hitap etmıo engin eve bakmayı dusunuorum bende çok emın degılım bıraz daha arastırıcam 3 4 ay vaktım var zaten.aslında daha farklı bişiler arıorum ama piyasada yk malesef bulamıorum

çınar yatak odası ve şu gri mor siyah olan takım bence çok güzel diğeri bu yıl cok moda tamam ama seneye modası gecınce pısman olursunuz

daha iyi modeller bulabilir siniz

Back
X