• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen sizde fikrinizi paylaşın..

fantasy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
671
2
26
İstanbul
$FK,11122,24,dalton-kose-takimi-2013-mobilya-modelleri-131.webp$FO,11125,24,dalton-kose-takimi-2013-mobilya-modelleri-131.webp$FO,1465,14,ikons-salon-takimi-salon-takimlari-131.webp

kızlar sizce bu 2 takımdan hangisini almalıyım oturma odama.

Birde bu yatak odalarından sizce hangisi daha güzel?

nar Modern Yatak Odas Modern Yatak Odalar,2013 Mobilya Modelleri,Modern Mobilya Modelleri 064

En Modern Sumba Yatak Odas Takm Kamaz

aaay ben şu renkli olan takıma tek kelimeee ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmm
harika bence.. farklı olmak güzeldir,severim..
şu an alcak olsam bunu alırdım kesin..çok hoş

saol canım bende sanırım o yatak odasını alıcam.renklı koltuk benımde cok hosuma gıttı ama fazlamı sırıtıo dıe emın olamadım bır türlü.

bu yatak odası ve renkli takım gerçekten süper..
benim bile alasım geldi valla

saol canım normalde fazla renklı seylerı sevmem ama oturma odası için içimizi açar dıede dusunuorum.diger koltuk takımı nasıl sence?

diğeri süet galiba..bana göre değil kumaşıda şekli tarzıda..ben daha canlı,renkli daha kokoş şeyleri seviyorum..
gerçi zevk meselesi,sen hangisini beğendiysen için sindiyse elbette onu seç..
ama bu mavi takıma renkliye ben bayıldım..
çok değişik ve güzel..hiçbiyerde görmediğim bi model valla çok başarılı :46:

Yatak odası kesinlikle çınar yatak odası takımı.mavili takım hoşmuş ama bana çok kullanışlı gibi gelmedi yakından nasıldır konforu nedir bilemem tabi.diğer oturma grubuda oturma odasına hitap etmiyor zaten.ikisi çok farklı tarzlarda.

kesinlikle mavi köşe takımı oturma odasında bende köşe kullanıyorum memnunum daha rahat ve spor duruyor..... salon zaten gösterişli oluyor genelde....
yatak odası olarak klasik şeyleri çok sevmiyor olmama rağmen çınar modelini beğendim :34::34:

turkuaz olanı bi yerde görmüştüm ve oturmuştum çoook rahattı ama evimz ufak olduğundan biz alamamıştık :) bence çok güzel bi takım

canım bence mavi koltuk dehşet güsel yani çok farklı herkes bayılır ona
yatak odasındada çınar modern yatak odası çok şık hiç çıkmazsınız ordan :21:

Yatak odası kesinlikle çınar yatak odası takımı.mavili takım hoşmuş ama bana çok kullanışlı gibi gelmedi yakından nasıldır konforu nedir bilemem tabi.diğer oturma grubuda oturma odasına hitap etmiyor zaten.ikisi çok farklı tarzlarda.

mavili taımın yastıkları falan var koyunca bayagı rahat aslında.ama cok mu sırıtıo dıe dusunuorum.dıger saloon grubunu cok begendım ama oturma odasına yakısmazmı dıe bende dusunmedım degıl.

Mavi olan çok sevimli salon değil ama oturma odasına harika olur..

Back
X