lütfen okuyun derdime derman olun !

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
merhaba kızlar içimi size dökmek yardım almak istedim cok üzgünüm günlerdim aglıyorum
25 yasındayım 19 yasında bi ilişkim oldu uzun sürdü cok sevdim sevildim bazı özel seyler yasadık ileri gittim nasıl yaptım suan kahrımdan ölüyorum sonucu tahmin edersiniz terketti beni gitti

sonra 2 yıl sonra biriyle tanıstım oda en basta benimle cıkmak için kırk takla attı zmanla onu sevmeye calıştım eski sevgilimi unutmak için onun için sans verdim oda cinsel konular konusmak istedi hep kabul etmedikçe beni tersledi ayrılmak istedim agladı zırladı ben erkegim sonucta isteklerim olacak beraber konusacagız sevdiğim olarak ddi ama bnm içim içimi yiyordu zaten eski ilişkimde yasadıgım özel seyler beni kahrediyordu hiç dinlemeden ayrıldım ondan bitirdim tek kelimede konusmadm

ben evdeyim evlenmeyi uzun süre düşünmüyorum cünkü korkuyorum cok uzattım derdimi anlatayım kızabilirsiniz yada ters seyler anlarım çünkü bnde kendime kızıyorum ama yardım istiyorum lütfennn

kızlar cevremde sürekli erkekler oluyor benimle cıkmak isteyen yada ciiddi düşündüklerini söyleyen kimseye sans veremiyorum çünkü kimi sevmeye kalksam pişman oldum ama içlerinden birinin tek bakısı beni etkiledi onda samimiyet iyiliği buldum arkadas olarak konusmaya basladık hersey güzeldi eski sevgilim karsısına cıkıp senin sevdigini önceden ben iyice bi sevdim haha die gülmüş dalga geçmiş
aramızdaki özel seyleri anlatmış yerin dibine girdim cocukta benim yüzüme bakmıyor artık adi insan terkettiği yetmiyor sagda soldda beni anlatıyor ben ne yapacagım kafayı yiycem kimsenin yüzüne bakamıyorum evden cıkmak istemiyorum biriyle nişanım falan olsa ordada rezil eder beni çok korkuyorum bnm durumda olan oldumu ne yapmalıyım:26:

canım yapıcak bişey yok tek çare zaman. bi ata yapmışsın herkezin başına gelebilir. sennin ayrı bi şanssızlığın eski erkek arkadaşının adam olmaması.bi süre bi ilişki düşünme derim ben hem eski arkadaşım acaba yine aynı şeyi yapıp beni rezil edermi korkusundan kurtulmuş olursun. bi hhatadır olmuş bundan sonraki seninle ilgilenen erkeklere çok dikkatli yaklaşman lazım niyetleri kötü olabilirüzüldüm senin adına

valla canım olan olmus sonucta..zaman herşeyin ilacı umarım sende bundan sonra daha dikkat edersin birlikte olduğun kişiye..

bu saatten sonra yapabiliceğin tek şey gelecekteki karşına çıkıcak insanları iyi ölçüp tartmak. biz biraz safız bence hemen inanıyoruz daha doğrusu inanmak istiyoruz karşımızdaki gözümüze soksada nasıl bi insan olduğunu sevdiğimiz için kendimizi kandırıyoruz sonuçlarıda bizim için kötü oluyo bundan sonra inş. herşey güzel olur senin için.

haklısın cook tskr ederim inş öyle olur

bu ön yargı ne zaman bıtecek anlamış değilim yaaa... ınsanlar sevdıklerıyle heralde bışeyler paylaşmak ıster bundan doğal bışey yok. ama ne yazıkkı ınsan oldugu bellı olmayan adamlar bu şekkilde insanların hayatlarıyla oynamaya kalkıyolar ışte. tekrar söyluyorum. ALTIN ÇAMURA DÜŞSEDE DEĞERİNDEN HİÇBİRŞEY KAYBETMEZ...

haklısın canım cok güzel bi söz söyledin

Sizi yargilamak benim haddime düsmez, zaten suan ki durumda, gecmiste yaptiginiz hata icin sizi yargilamak, sizin derdinize bir cözüm olmaz.
Ama ben sizin nezdinizde genc kizlarimiza sunu söylemek istiyorum.

Lütfen tanistiginiz insanla ( ne kadar tanirsaniz taniyin, tam olarak taniyamazsiniz) cevrenizin, ailenizin kaldiramayacagi yada ayrildiginiz zaman size sorun yasatacak derecede ileri gitmeyin!

Gördügünüz gibi o insani taniyamamissiniz, kisiliksiz bir insan cikmis ve suan gercekten cok kötü seyler yasatiyor size.
Adimlarinizi atarken biraz daha saglam atin.

Sizin durumunuza gelirsek, eger yapabiliyorsaniz abinize, babaniza yada bir yakiniza durumu anlatip o kisiyi iyi bir SILKELEMESINI söyleyin.
Yoksa o daha coook konusur. Hatta bu durumu anlattigi kisiler gelip sizinle cikmak isteyebilir.
Anlattigi kisilerde ( kendi gibi sahsiyetsiz insanlarsa) sizden faydalanmak isteyebilirler.

cook tskr ederim bunu alilem duyarsa eminim ki beni öldürürler milletide geçtim ailemden korkuyorum nasıl bu kaar degişir bi erkek anlamıyorum galiba kendi egosunu sişiyor anlattıklarıyla

uzuldum ya$adiklarina ..
bu $erefsizin elinden nasil kurtulacaksin bilmiyorumki
bu kadar konu$ursa elbet birgun kokusu çikar bu i$in ( yani aylenin kulagina gelebilir
yangina koruklede gitmek istemiyorum ama herseye hazirlikli olunki bu $erefsiz sizi caninizdan vurmak istediginde caniniz daha az yansin ...

Sanırım eski sevgilinizle aynı çevredesiniz.
Keşke mümkün olsa da çevre değistirebilseniz.
Yaptığı ahlaksızlıktan başka birşey değil
Umarım size başka sorun çıkarmaz ama birkere bunu yapan tekrar yapabilir.
Birşekilde önlem almalısınız.

hazırlıklı olmasına olacagımda şimdiden yerin dibine girdim ilerde ne olur bilmiyorum off

hazırlıklı olmasına olacagımda şimdiden yerin dibine girdim ilerde ne olur bilmiyorum off
kendinize savunma hazirlasaniz
evlenme vaadiyle kandirdi fln diye
hatta zorla bile yapti diyebilirsiniz, herseyi kakediyo o adam çunku

evet malesef aynı mahalledeyiz attıgım her adımdan haberi var salak birde hala onu sevdiğimi düşüyor kaç yıl olmus beni rahatta bırakmıyor kendi mmutlu degil benide üzmek istiyor

şeref yoksunu karaktersiz bir erkek eskiden hayatı paylaştığı kadınla yaşadıklarını anlatır bu onun karaktersizliği bence bunu şuanda hayatınıza sokmayı düşündüğünüz kişiye belirtin ...

bir kere sana tavsiyem neden birlikte oldum vs. diye üzülmekten vazgeç olan olmuş bitmiş artık sen önüne bakacaksın

o gerizekalı da bir konuşacak iki konuşacak sonra elbet vazgeçecek senin üzüldüğünü, korktuğunu anlarsa daha da üzerine gelir sen hiç kaale almıyormuş gibi davran

insan biriyle beraber olmasa da bazı densizler orda burda aslı olmayan şeyler söyleyebiliyor adam sıfatı altında böyle ........lar da var işte napacaksın

ayrıca da biri karşısına çıktı öyle laflar etti diye senden hemen sorgusuz sualsiz vazgeçen insandan da hayır gelmezdi zaten
elbet seni anlayacak ve gerçekten sevecek biri çıkar karşına çok gençsin daha......

Son düzenleme:
bnde ne kadar adi bi insan oldugunu gördüm malesef...o kişi beni dinlemedi üzüldü konusmak istemiyorum bida ddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…