• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyun derdime derman olun !

bir kere sana tavsiyem neden birlikte oldum vs. diye üzülmekten vazgeç olan olmuş bitmiş artık sen önüne bakacaksın

o gerizekalı da bir konuşacak iki konuşacak sonra elbet vazgeçecek senin üzüldüğünü, korktuğunu anlarsa daha da üzerine gelir sen hiç kaale almıyormuş gibi davran

insan biriyle beraber olmasa da bazı densizler orda burda aslı olmayan şeyler söyleyebiliyor adam sıfatı altında böyle ........lar da var işte napacaksın

ayrıca da biri karşısına çıktı öyle laflar etti diye senden hemen sorgusuz sualsiz vazgeçen insandan da hayır gelmezdi zaten
elbet seni anlayacak ve gerçekten sevecek biri çıkar karşına çok gençsin daha......
​inşallah dediğiniz gibi olur cok tskr ederim

cnm önce dur şöyle bir kendine gel derin derin nefes al.
şimdi düşün ispatlayabileceği bir resm msj filan vr mı?
diyrelim ki resim yok msj vr. bundan sonra ilk iş numaranı değiştr(onunla kullandğn numaran) çok fazla numaranı da dağıtma gerekn kişilere ver.
bundn sonrasında kime ne söylerse yalanla. iftira atıyor de. söyledklerin tutarlı olsun.
gerçek gözümüze gözümüze grsede sen asla kabullenme asla yapmadım yalan söylüyor öyle olmadı böyle olmadı de. zmanla buna kendn de inan. bn hata yapmadım öyle olmadı de. sürekli aklından bunları geçir ve o anıları öyle br geriye at ki hatrlama bile.
bunları söylerken öyle soğukkanlı ol ki laflar çivi gbi çıksın ağzndan drek yerine otrsun havada kalmasın. asla ayrıntı verme yüzeysel olrk anlat ve yalanla. ayntıya grdkçe bocalar heyecanlanrsn.
korkma kmseden korkma eğer korkarsan daha çok üzerine gelir. o diyelim ki sna msj attı yada ilk sen attın neden iftira atıyosun sen nebçm insansn vs..
oda diyeck ne iftirası ozamn böle böle olmadımı.
sende msj atıp allah belanı versn nasıl iftiracı bi insansn bksana ne diyosn asla öyle bişey olmadı sırf ayrldk mutlu olmamı istemiyosn diye bunları söylüyosn diyeceksn
veee o msjları asla silemeycksn zmanı gelince pat die sorana gösterecskn öyle olsa bn ona böyle msj atarmydm diycksn o allahn belası tam br iftiracı mtlu olmamı istemiyor falan fln.
resim dahi olsa yalanlayacksn montaj diycksn asla kbullenmycksn.
öyle kabullenmeycksn ki sen bile bzn oldumu öyle brşey diye şaşırp htrlamaycksn.
vicdan yapmaycksn yalan söylüyorum diye.
vicdanının canına okuyanlar olur kahredeler seni bn napıyprum dersn demeyceksn. yalanlayack kabullenmeycksn.
ne yapalım cahillk ettn güvendn sevdn oldu brkere pişmansn sen içinden ölümüne pişmansn ama bunları da söylemek zorunda kbullenmk zorunda değilsn hele brilerne açıklama yapmk zorunda hiç değilsn.
karşmıza gelen erkekler çok mu temiz nr yaşadı o anlatr mı anlatmaz o yüzden vicdan yapmayacksn.

cnm önce dur şöyle bir kendine gel derin derin nefes al.
şimdi düşün ispatlayabileceği bir resm msj filan vr mı?
diyrelim ki resim yok msj vr. bundan sonra ilk iş numaranı değiştr(onunla kullandğn numaran) çok fazla numaranı da dağıtma gerekn kişilere ver.
bundn sonrasında kime ne söylerse yalanla. iftira atıyor de. söyledklerin tutarlı olsun.
gerçek gözümüze gözümüze grsede sen asla kabullenme asla yapmadım yalan söylüyor öyle olmadı böyle olmadı de. zmanla buna kendn de inan. bn hata yapmadım öyle olmadı de. sürekli aklından bunları geçir ve o anıları öyle br geriye at ki hatrlama bile.
bunları söylerken öyle soğukkanlı ol ki laflar çivi gbi çıksın ağzndan drek yerine otrsun havada kalmasın. asla ayrıntı verme yüzeysel olrk anlat ve yalanla. ayntıya grdkçe bocalar heyecanlanrsn.
korkma kmseden korkma eğer korkarsan daha çok üzerine gelir. o diyelim ki sna msj attı yada ilk sen attın neden iftira atıyosun sen nebçm insansn vs..
oda diyeck ne iftirası ozamn böle böle olmadımı.
sende msj atıp allah belanı versn nasıl iftiracı bi insansn bksana ne diyosn asla öyle bişey olmadı sırf ayrldk mutlu olmamı istemiyosn diye bunları söylüyosn diyeceksn
veee o msjları asla silemeycksn zmanı gelince pat die sorana gösterecskn öyle olsa bn ona böyle msj atarmydm diycksn o allahn belası tam br iftiracı mtlu olmamı istemiyor falan fln.
resim dahi olsa yalanlayacksn montaj diycksn asla kbullenmycksn.
öyle kabullenmeycksn ki sen bile bzn oldumu öyle brşey diye şaşırp htrlamaycksn.
vicdan yapmaycksn yalan söylüyorum diye.
vicdanının canına okuyanlar olur kahredeler seni bn napıyprum dersn demeyceksn. yalanlayack kabullenmeycksn.
ne yapalım cahillk ettn güvendn sevdn oldu brkere pişmansn sen içinden ölümüne pişmansn ama bunları da söylemek zorunda kbullenmk zorunda değilsn hele brilerne açıklama yapmk zorunda hiç değilsn.
karşmıza gelen erkekler çok mu temiz nr yaşadı o anlatr mı anlatmaz o yüzden vicdan yapmayacksn.
peki canım cok tesekkür ederimmm dediklerini yapacagım o zman daha iyi olcak belli ki:31:

Nasıl karaktersiz insanlar var ya.
Allah bir daha böyle insanlıktan nasibini almamışları çıkarmasın karşına,hakkını da kalmaz inşallah o insanda.
Farklı ortamlarda olmaya çalış bir süre,konuşanı susturmak zor,farklı ortamlarda bulun,zamanla unutulacak sıkma canını.

Nasıl karaktersiz insanlar var ya.
Allah bir daha böyle insanlıktan nasibini almamışları çıkarmasın karşına,hakkını da kalmaz inşallah o insanda.
Farklı ortamlarda olmaya çalış bir süre,konuşanı susturmak zor,farklı ortamlarda bulun,zamanla unutulacak sıkma canını.
​çook tesekkür ederim :)

öncelikle güçlü durmalısın.yaşadığın şeyler kolay şeyler değil.eski erkek arkadaşın her ne kadar seni terketse de demek ki senin yeni biriyle sevgili olmanı da istemiyor.bencil ve onursuz bir erkek.senin erkek arkadaşını nereden buluyor nasıl onunla bu sohbetlere girebiliyor?aynı yerde mi oturuyorsunuz ya da onun çevresinden birileriyle mi tanışıyorsun bilmiyorum ama bunu yapma.facebook kullanma,onunla ortak arkadaşlarınızla iletişimi kopar.senin özel hayatın hakkında bilgi sahibi olmasın.erkeklerden de soğuma.evet bu tarz kişilksiz erkekler de var dünyada ama doğru düzgün insanlar da var.sen kendi kabuğuna çekildikte kimi cezalandıracaksın ki.o şerefsiz adamı mı kendini mi.bunlar gençlik hatalarıdır.seni kınayan insanlar kendileri yaşamasa da evlatlarının başına gelir.o yüzden ben ne yaptım diye depresyona girme.zaten acı çekmişsin yeter.artık sıfırdan bir başlangıç zamanı.yaşın küçük evleneceksin ilerde bunları unutacaksın.insanları iyi tart,geçmişini nişanlına ya da evleneceğin insana doğru düzgün anlat.eğer beyni biraz çalışan bir adamsa seni anlayışla karşılalayacaktır.seni bu sebepten terkeden insanlara güvenme.seni gerçekten seven hatalarınla sevecektir.böyle insanlar yok deme.bir sürü var.önemli olan senin kişiliğin duruşun.diyorum ya yeni başlangıçlar zamanı.sevgiler.

öncelikle güçlü durmalısın.yaşadığın şeyler kolay şeyler değil.eski erkek arkadaşın her ne kadar seni terketse de demek ki senin yeni biriyle sevgili olmanı da istemiyor.bencil ve onursuz bir erkek.senin erkek arkadaşını nereden buluyor nasıl onunla bu sohbetlere girebiliyor?aynı yerde mi oturuyorsunuz ya da onun çevresinden birileriyle mi tanışıyorsun bilmiyorum ama bunu yapma.facebook kullanma,onunla ortak arkadaşlarınızla iletişimi kopar.senin özel hayatın hakkında bilgi sahibi olmasın.erkeklerden de soğuma.evet bu tarz kişilksiz erkekler de var dünyada ama doğru düzgün insanlar da var.sen kendi kabuğuna çekildikte kimi cezalandıracaksın ki.o şerefsiz adamı mı kendini mi.bunlar gençlik hatalarıdır.seni kınayan insanlar kendileri yaşamasa da evlatlarının başına gelir.o yüzden ben ne yaptım diye depresyona girme.zaten acı çekmişsin yeter.artık sıfırdan bir başlangıç zamanı.yaşın küçük evleneceksin ilerde bunları unutacaksın.insanları iyi tart,geçmişini nişanlına ya da evleneceğin insana doğru düzgün anlat.eğer beyni biraz çalışan bir adamsa seni anlayışla karşılalayacaktır.seni bu sebepten terkeden insanlara güvenme.seni gerçekten seven hatalarınla sevecektir.böyle insanlar yok deme.bir sürü var.önemli olan senin kişiliğin duruşun.diyorum ya yeni başlangıçlar zamanı.sevgiler.[/QUOTE

ayy cok tesekkür ederim ne güzel yazmıssın :) bişey sormak istiyorum geçmişimi hayatımda birisi olursa anlattııgım zaman olur mu anlatmam dogru olur mu ki ?

bu ön yargı ne zaman bıtecek anlamış değilim yaaa... ınsanlar sevdıklerıyle heralde bışeyler paylaşmak ıster bundan doğal bışey yok. ama ne yazıkkı ınsan oldugu bellı olmayan adamlar bu şekkilde insanların hayatlarıyla oynamaya kalkıyolar ışte. tekrar söyluyorum. ALTIN ÇAMURA DÜŞSEDE DEĞERİNDEN HİÇBİRŞEY KAYBETMEZ...
:50::50:
Sevdim bu sözü.

aslinda bu konuşa cok ön yargılı yaklaşıyordum ama artık farklı yaklaşmaya çalışıyorum.
Eski sevgiline cok sınır oldum. Herkeze anlatıp, eline ne geçiyor? Erkekliğinizi kanıtlamaya çalışıyor, anlaşılan bu konuda kendine pek güveni yok.

elbet seni kabul edecek, saygı duyacak birisi olacak. Yeterki sen iste. Ve o cevrelerden biraz uzak durunki dize zarar veremezsin. Yada bunu bir guzel dövdürde, alsin dersini tövbe tövbe...:27:

çok pardon yaşınız kaç idi ?
25 yasındayım:15:

Sevdim bu sözü.

aslinda bu konuşa cok ön yargılı yaklaşıyordum ama artık farklı yaklaşmaya çalışıyorum.
Eski sevgiline cok sınır oldum. Herkeze anlatıp, eline ne geçiyor? Erkekliğinizi kanıtlamaya çalışıyor, anlaşılan bu konuda kendine pek güveni yok.

elbet seni kabul edecek, saygı duyacak birisi olacak. Yeterki sen iste. Ve o cevrelerden biraz uzak durunki dize zarar veremezsin. Yada bunu bir guzel dövdürde, alsin dersini tövbe tövbe...:27:
cok tesekkür ederimm destegin için :16:

Yakın çevrenden mi bu erkek ( Adam değil ) bilerek isteyerek yaşamışsın karşındakinin erkek mi adam mı olduğunu anlayamazsın belki ama kendini bilirsin ve kendi aile değerlerini ver çevreni bilirsin keşke bunlara da dikkat etseydin.

Aile büyüklerinden biri ile konuş çenesini kapatsın konuşmaya devam etmesin resmen ego tatmin ediyor.

Bundan sonra ki erkek arkadaşlarına dikkat et özellik ile çevrende öğrenip benle de birlikte olacaktır düşüncesinde olup da gelenler olacaktır. Ve bu cinse maalesef yani erkeklere en büyük kozu bizler veriyoruz kız değildi zaten dese insanlar doğrudur diyecektir malum yaşamaya gelince yaşıyoruz ama sonra ya bir kişi oldu yada zorla oldu diye yalan söylüyoruz bu hemcinslerimiz yüzünden bir defa yaşayıp pişman olanlar da yanıyor artık erkeklerde yalanlarımızın çoğunu biliyor. Burada tanışdığım ve çevremde gördüğüm tanıdığım insanlar yüzünden ben bile gerçekten ilk erkeğin o mu diye düşünüyorum çünki korkarlar ilk erkeği olmaktan böylede rahat hareket edemezler.

Ayrıca bir ilişkiye başlarken en başında konuş ama dimdik durarak konuş ve kesinlik ile beklentiye girmemesini en ufak bu tarz eylemde bulunursa her şeyin biteceğini belirt. İlişkin süresinde buna rağmen ısrarcı olur ise bunu bilerek başladın diye yine uyarını yap sonra söylerim dediğinde ilişki noktalanabiliyor ve anılar insanı daha çok yaralıyor.

Sende nasıl olsa yaşadım diye tutkularına uyma daha dikkatli adım at şuan hata dediğin seçime dönüşür ise daha farklı sonuçlar alırsın.

Her cins, her tür, her canlı aynı yaradanın eseri; öyleyse eşit haktayız yaşamakta. Sırf seviştin diye sana ikinci sınıf bir canlı muamelesi yapan kimse ile evlenip heba etme geleceğini, seni bakire değilsin diye kimsenin seni aşağılamasına izin verme. Bu olay yaşandı, yaşaman ve bu deneyimi edinmen gerekiyormuş, bu yazıyormuş kaderde. Asla pişman olma.

Bir yazı okumuştum, sevgilisi bakire değil diye ondan ayrılıp bakire bir kız bulup onunla evlenen bir adamın pişmanlığını anlatıyordu. "Evlendiğim kadını sevmiyorum, ama sevgilim aklımdan hiç çıkmıyor çünkü onu özledim, birbirimizi tamamlardık. Yine de sevgilimle de yapamazdım, bakire değil çünkü." yazmış adam.

Bak, bu yazıdaki çarpık düşünceyi görebiliyor musun? Adam, hayatı boyunca mutlu olmamak uğruna bile bir başkasıyla sevişmiş bir kızı kabul edemiyor. Bu kadar travmatik biri ile yaşamak mutsuz eder insanı.

Gerçekten de senin bir başkasıyla beraber olmuş olmanı kafasına takan, seni bu yüzden bırakan bir adamın gelecekte çocuklarına babalık yapabileceğine inanıyor musun? Bence iyi olmuş ondan kurtulduğun.

"Sevdiceğim kimlerle neler yapmış, bakire değil, off bırakayım ben en iyisi bunu" şeklinde düşünen erkekleri aklım gerçekten almıyor. Bir tane kadın çıkıp da diyor mu "ben bakir erkek isterim" diye?

Kadınlar "benim sevgilim kaç kadını becerdi acaba?" diye bunalıma girip erkeğini terk etmesini bilmiyor mu? Kıskançlık bir tek erkeklerde mi?

İnsanların 25 yaşında evlendiğini varsayarsak, kadına diyorlar ki, "Evlenene kadar seks yapma. Elinden tutma. Hatta mümkünse başkasını sevme bile". Ama erkek ne yapıyor, Bir kızdan öbürüne, tohum saçayım çabalarında. Erkeğinki can, kızcağızınki patlıcan çünkü. Çifte standart.

"Seni bu halinle de kabul ederim, seviyorum çünkü" diye lütufta bulunan aptallardan da uzak dur. Eşya mısın da seni seçip, üstüne bir de kabul ediyor seni?

Gönlüne göre biri çıkacak, seni sevecek, seni o hastalıklı beyinli kompleksli erkeklerden korumak için sana kanat gerecek biri girecek hayatına. Bırak konuşsun. "Bakire değilmiş :(((" diyerek seninle bir gelecek düşünmekten vazgeçen insanlar zaten seni hak etmiyor, zira seninle zarın için evleneceklerdi, karakterin için değil.

erkek yapınca

oğlum ben o kızı daha önce bir güzel sevdim diye yaptığı adilikle gurur duyuyor

kız yapınca

kızlar kusura bakmayın böyle bir hata yaptım diye hiç tanımadığı insanlardan bile cekinerek konuyu anlatıyor

aradaki fark işte,hataysa iki kişinin hatası ama yok sadece kızlar cekecek
erkekler göğsünü kabartıp sagda solda anlatacak

ne demişler erkeğin elinin kiri,kadının alnının kiri

hadi ordan

cehennem sadece bayanlar için yapılmamıs

böyle karaktersiz erkekler:
ne diyordu reklam

ateş seni çağırıyor:ssz:

merhaba kızlar içimi size dökmek yardım almak istedim cok üzgünüm günlerdim aglıyorum:5:
25 yasındayım 19 yasında bi ilişkim oldu uzun sürdü cok sevdim sevildim bazı özel seyler yasadık ileri gittim nasıl yaptım suan kahrımdan ölüyorum sonucu tahmin edersiniz terketti beni gitti
:5:
sonra 2 yıl sonra biriyle tanıstım oda en basta benimle cıkmak için kırk takla attı zmanla onu sevmeye calıştım eski sevgilimi unutmak için onun için sans verdim oda cinsel konular konusmak istedi hep kabul etmedikçe beni tersledi ayrılmak istedim agladı zırladı ben erkegim sonucta isteklerim olacak beraber konusacagız sevdiğim olarak ddi ama bnm içim içimi yiyordu zaten eski ilişkimde yasadıgım özel seyler beni kahrediyordu hiç dinlemeden ayrıldım ondan bitirdim tek kelimede konusmadm
:47::47:
ben evdeyim evlenmeyi uzun süre düşünmüyorum cünkü korkuyorum cok uzattım derdimi anlatayım kızabilirsiniz yada ters seyler anlarım çünkü bnde kendime kızıyorum ama yardım istiyorum lütfennn
:14:

kızlar cevremde sürekli erkekler oluyor benimle cıkmak isteyen yada ciiddi düşündüklerini söyleyen kimseye sans veremiyorum çünkü kimi sevmeye kalksam pişman oldum ama içlerinden birinin tek bakısı beni etkiledi onda samimiyet iyiliği buldum arkadas olarak konusmaya basladık hersey güzeldi eski sevgilim karsısına cıkıp senin sevdigini önceden ben iyice bi sevdim haha die gülmüş dalga geçmiş
aramızdaki özel seyleri anlatmış yerin dibine girdim :43: :43:cocukta benim yüzüme bakmıyor artık adi insan terkettiği yetmiyor sagda soldda beni anlatıyor ben ne yapacagım kafayı yiycem kimsenin yüzüne bakamıyorum evden cıkmak istemiyorum biriyle nişanım falan olsa ordada rezil eder beni çok korkuyorum bnm durumda olan oldumu ne yapmalıyım:26:

birincisi ilk sevgilinin yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik. erkeklik delikanlılık bi kızla yaşadığını orda burda elaleme anlatmaksa ben öyle erkekliğe tüküreyim ama ne yazık ki var öyle kişiliği oturmamış insanlar. sen bi hata yapmışsın anladığım kadarıylada bedel ödüyosun ödeyeceksindir de daha :26: amacım seni daha çok üzmek değil ama yaşayacakların bunlar tabiki zaman herşeyin ilacı . ve benim sana tavsiyem bu senin eski sevgilinde o karakter pardon karaktersizlik varsa eğer daha böyle çok pislik yapıcaktır onun için bundan sonra aranda bişey oluşmaya başlayan insana bu durumu uygun bir dille anlat seviyosa zaten kalıcaktır yanında tercih onun olur seni olduğun gibi kabullenmeli saygı duymalı. ama bunu hayatına soktuğun insana anlatacaksan eğer dikkat et ilkinden daha karaktersiz çıkmasın sen anlattığından 3-5 gün sonra gelip yüzüne vurmaya kalkmasın yani iyi tanı derim. daha ne diyeyim ki canım inan çok çok üzüldüm :43:

kızlar hepinize ayrı ayrı cok tesekkür ederim yanımda olup destek oldugunuz için suan daha bi rahatım ve ne yapmam gerektigini anladım
öyle serefsiz bi insan hiç kimsenin karsısına cıkmasın dilerim ki baska kızlar üzülmesin İYİKİ VARSINIZ
:16::16:

bazı soran arkadaslar olmus evet kızlar o adi insanla aynı mahalledeyiz malesef ailesi tanıdıktı ailemle tanısaya bile gelmişti ciddi düşünüyorduk belkide onun için kandım ama beni terketti gitti işi bitince :( beni anlattgı kişilerde kendi erkek arkadasları ve benim konusmaya basladıgım kişileride ögreniyor arastırıyor galiba arkamdan konusuyor sevgili arkadsları beni gördükçe fısıldasıyorlar bogazıma bişey düğümleniyor o zman üzülüyorum ama cinsel ilişki yasamadım öyle olsa kim bilir ne olurdu hiç düşünemiyorum:19:

bazı soran arkadaslar olmus evet kızlar o adi insanla aynı mahalledeyiz malesef ailesi tanıdıktı ailemle tanısaya bile gelmişti ciddi düşünüyorduk belkide onun için kandım ama beni terketti gitti işi bitince :( beni anlattgı kişilerde kendi erkek arkadasları ve benim konusmaya basladıgım kişileride ögreniyor arastırıyor galiba arkamdan konusuyor sevgili arkadsları beni gördükçe fısıldasıyorlar bogazıma bişey düğümleniyor o zman üzülüyorum ama cinsel ilişki yasamadım öyle olsa kim bilir ne olurdu hiç düşünemiyorum:19:

Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum. Cinsel ilişki yaşamadım dedin ileriden kastın ne ki ben ilk onu diyorsun sanmıştım:26:

Yukarıda bir arkadaş inkar et demiş, ben de öyle düşünüyorum malesef her çevre kaldıracak düşüncede değil ki senin özelini milletin bilmesi gerekmiyor.

Back