Her cins, her tür, her canlı aynı yaradanın eseri; öyleyse eşit haktayız yaşamakta.
Sırf seviştin diye sana ikinci sınıf bir canlı muamelesi yapan kimse ile evlenip heba etme geleceğini, seni bakire değilsin diye kimsenin seni aşağılamasına izin verme. Bu olay yaşandı, yaşaman ve bu deneyimi edinmen gerekiyormuş, bu yazıyormuş kaderde. Asla pişman olma.
Bir yazı okumuştum,
sevgilisi bakire değil diye ondan ayrılıp bakire bir kız bulup onunla evlenen bir adamın pişmanlığını anlatıyordu.
"Evlendiğim kadını sevmiyorum, ama sevgilim aklımdan hiç çıkmıyor çünkü onu özledim, birbirimizi tamamlardık. Yine de sevgilimle de yapamazdım, bakire değil çünkü." yazmış adam.
Bak, bu yazıdaki çarpık düşünceyi görebiliyor musun?
Adam, hayatı boyunca mutlu olmamak uğruna bile bir başkasıyla sevişmiş bir kızı kabul edemiyor. Bu kadar travmatik biri ile yaşamak mutsuz eder insanı.
Gerçekten de senin bir başkasıyla beraber olmuş olmanı kafasına takan, seni bu yüzden bırakan bir adamın gelecekte çocuklarına babalık yapabileceğine inanıyor musun? Bence iyi olmuş ondan kurtulduğun.
"Sevdiceğim kimlerle neler yapmış, bakire değil, off bırakayım ben en iyisi bunu" şeklinde düşünen erkekleri aklım gerçekten almıyor. Bir tane kadın çıkıp da diyor mu
"ben bakir erkek isterim" diye?
Kadınlar
"benim sevgilim kaç kadını becerdi acaba?" diye bunalıma girip erkeğini terk etmesini bilmiyor mu? Kıskançlık bir tek erkeklerde mi?
İnsanların 25 yaşında evlendiğini varsayarsak, kadına diyorlar ki,
"Evlenene kadar seks yapma. Elinden tutma. Hatta mümkünse başkasını sevme bile". Ama erkek ne yapıyor, Bir kızdan öbürüne, tohum saçayım çabalarında. Erkeğinki can, kızcağızınki patlıcan çünkü. Çifte standart.
"Seni bu halinle de kabul ederim, seviyorum çünkü" diye lütufta bulunan aptallardan da uzak dur. Eşya mısın da seni seçip, üstüne bir de kabul ediyor seni?
Gönlüne göre biri çıkacak, seni sevecek, seni o hastalıklı beyinli kompleksli erkeklerden korumak için sana kanat gerecek biri girecek hayatına. Bırak konuşsun. "Bakire değilmiş

((" diyerek seninle bir gelecek düşünmekten vazgeçen insanlar zaten seni hak etmiyor, zira seninle zarın için evleneceklerdi, karakterin için değil.