​inşallah dediğiniz gibi olur cok tskr ederimbir kere sana tavsiyem neden birlikte oldum vs. diye üzülmekten vazgeç olan olmuş bitmiş artık sen önüne bakacaksın
o gerizekalı da bir konuşacak iki konuşacak sonra elbet vazgeçecek senin üzüldüğünü, korktuğunu anlarsa daha da üzerine gelir sen hiç kaale almıyormuş gibi davran
insan biriyle beraber olmasa da bazı densizler orda burda aslı olmayan şeyler söyleyebiliyor adam sıfatı altında böyle ........lar da var işte napacaksın
ayrıca da biri karşısına çıktı öyle laflar etti diye senden hemen sorgusuz sualsiz vazgeçen insandan da hayır gelmezdi zaten
elbet seni anlayacak ve gerçekten sevecek biri çıkar karşına çok gençsin daha......
peki canım cok tesekkür ederimmm dediklerini yapacagım o zman daha iyi olcak belli kicnm önce dur şöyle bir kendine gel derin derin nefes al.
şimdi düşün ispatlayabileceği bir resm msj filan vr mı?
diyrelim ki resim yok msj vr. bundan sonra ilk iş numaranı değiştr(onunla kullandğn numaran) çok fazla numaranı da dağıtma gerekn kişilere ver.
bundn sonrasında kime ne söylerse yalanla. iftira atıyor de. söyledklerin tutarlı olsun.
gerçek gözümüze gözümüze grsede sen asla kabullenme asla yapmadım yalan söylüyor öyle olmadı böyle olmadı de. zmanla buna kendn de inan. bn hata yapmadım öyle olmadı de. sürekli aklından bunları geçir ve o anıları öyle br geriye at ki hatrlama bile.
bunları söylerken öyle soğukkanlı ol ki laflar çivi gbi çıksın ağzndan drek yerine otrsun havada kalmasın. asla ayrıntı verme yüzeysel olrk anlat ve yalanla. ayntıya grdkçe bocalar heyecanlanrsn.
korkma kmseden korkma eğer korkarsan daha çok üzerine gelir. o diyelim ki sna msj attı yada ilk sen attın neden iftira atıyosun sen nebçm insansn vs..
oda diyeck ne iftirası ozamn böle böle olmadımı.
sende msj atıp allah belanı versn nasıl iftiracı bi insansn bksana ne diyosn asla öyle bişey olmadı sırf ayrldk mutlu olmamı istemiyosn diye bunları söylüyosn diyeceksn
veee o msjları asla silemeycksn zmanı gelince pat die sorana gösterecskn öyle olsa bn ona böyle msj atarmydm diycksn o allahn belası tam br iftiracı mtlu olmamı istemiyor falan fln.
resim dahi olsa yalanlayacksn montaj diycksn asla kbullenmycksn.
öyle kabullenmeycksn ki sen bile bzn oldumu öyle brşey diye şaşırp htrlamaycksn.
vicdan yapmaycksn yalan söylüyorum diye.
vicdanının canına okuyanlar olur kahredeler seni bn napıyprum dersn demeyceksn. yalanlayack kabullenmeycksn.
ne yapalım cahillk ettn güvendn sevdn oldu brkere pişmansn sen içinden ölümüne pişmansn ama bunları da söylemek zorunda kbullenmk zorunda değilsn hele brilerne açıklama yapmk zorunda hiç değilsn.
karşmıza gelen erkekler çok mu temiz nr yaşadı o anlatr mı anlatmaz o yüzden vicdan yapmayacksn.
valla allah sabır versin umarım en yakın zamanda kurtulursun eskı sevgılınden
​çook tesekkür ederim :)Nasıl karaktersiz insanlar var ya.
Allah bir daha böyle insanlıktan nasibini almamışları çıkarmasın karşına,hakkını da kalmaz inşallah o insanda.
Farklı ortamlarda olmaya çalış bir süre,konuşanı susturmak zor,farklı ortamlarda bulun,zamanla unutulacak sıkma canını.
öncelikle güçlü durmalısın.yaşadığın şeyler kolay şeyler değil.eski erkek arkadaşın her ne kadar seni terketse de demek ki senin yeni biriyle sevgili olmanı da istemiyor.bencil ve onursuz bir erkek.senin erkek arkadaşını nereden buluyor nasıl onunla bu sohbetlere girebiliyor?aynı yerde mi oturuyorsunuz ya da onun çevresinden birileriyle mi tanışıyorsun bilmiyorum ama bunu yapma.facebook kullanma,onunla ortak arkadaşlarınızla iletişimi kopar.senin özel hayatın hakkında bilgi sahibi olmasın.erkeklerden de soğuma.evet bu tarz kişilksiz erkekler de var dünyada ama doğru düzgün insanlar da var.sen kendi kabuğuna çekildikte kimi cezalandıracaksın ki.o şerefsiz adamı mı kendini mi.bunlar gençlik hatalarıdır.seni kınayan insanlar kendileri yaşamasa da evlatlarının başına gelir.o yüzden ben ne yaptım diye depresyona girme.zaten acı çekmişsin yeter.artık sıfırdan bir başlangıç zamanı.yaşın küçük evleneceksin ilerde bunları unutacaksın.insanları iyi tart,geçmişini nişanlına ya da evleneceğin insana doğru düzgün anlat.eğer beyni biraz çalışan bir adamsa seni anlayışla karşılalayacaktır.seni bu sebepten terkeden insanlara güvenme.seni gerçekten seven hatalarınla sevecektir.böyle insanlar yok deme.bir sürü var.önemli olan senin kişiliğin duruşun.diyorum ya yeni başlangıçlar zamanı.sevgiler.[/QUOTE
ayy cok tesekkür ederim ne güzel yazmıssın :) bişey sormak istiyorum geçmişimi hayatımda birisi olursa anlattııgım zaman olur mu anlatmam dogru olur mu ki ?
Sevdim bu sözü.bu ön yargı ne zaman bıtecek anlamış değilim yaaa... ınsanlar sevdıklerıyle heralde bışeyler paylaşmak ıster bundan doğal bışey yok. ama ne yazıkkı ınsan oldugu bellı olmayan adamlar bu şekkilde insanların hayatlarıyla oynamaya kalkıyolar ışte. tekrar söyluyorum. ALTIN ÇAMURA DÜŞSEDE DEĞERİNDEN HİÇBİRŞEY KAYBETMEZ...
25 yasındayımçok pardon yaşınız kaç idi ?
cok tesekkür ederimm destegin içinSevdim bu sözü.
aslinda bu konuşa cok ön yargılı yaklaşıyordum ama artık farklı yaklaşmaya çalışıyorum.
Eski sevgiline cok sınır oldum. Herkeze anlatıp, eline ne geçiyor? Erkekliğinizi kanıtlamaya çalışıyor, anlaşılan bu konuda kendine pek güveni yok.
elbet seni kabul edecek, saygı duyacak birisi olacak. Yeterki sen iste. Ve o cevrelerden biraz uzak durunki dize zarar veremezsin. Yada bunu bir guzel dövdürde, alsin dersini tövbe tövbe...
merhaba kızlar içimi size dökmek yardım almak istedim cok üzgünüm günlerdim aglıyorum
25 yasındayım 19 yasında bi ilişkim oldu uzun sürdü cok sevdim sevildim bazı özel seyler yasadık ileri gittim nasıl yaptım suan kahrımdan ölüyorum sonucu tahmin edersiniz terketti beni gitti
sonra 2 yıl sonra biriyle tanıstım oda en basta benimle cıkmak için kırk takla attı zmanla onu sevmeye calıştım eski sevgilimi unutmak için onun için sans verdim oda cinsel konular konusmak istedi hep kabul etmedikçe beni tersledi ayrılmak istedim agladı zırladı ben erkegim sonucta isteklerim olacak beraber konusacagız sevdiğim olarak ddi ama bnm içim içimi yiyordu zaten eski ilişkimde yasadıgım özel seyler beni kahrediyordu hiç dinlemeden ayrıldım ondan bitirdim tek kelimede konusmadm
ben evdeyim evlenmeyi uzun süre düşünmüyorum cünkü korkuyorum cok uzattım derdimi anlatayım kızabilirsiniz yada ters seyler anlarım çünkü bnde kendime kızıyorum ama yardım istiyorum lütfennn
kızlar cevremde sürekli erkekler oluyor benimle cıkmak isteyen yada ciiddi düşündüklerini söyleyen kimseye sans veremiyorum çünkü kimi sevmeye kalksam pişman oldum ama içlerinden birinin tek bakısı beni etkiledi onda samimiyet iyiliği buldum arkadas olarak konusmaya basladık hersey güzeldi eski sevgilim karsısına cıkıp senin sevdigini önceden ben iyice bi sevdim haha die gülmüş dalga geçmiş aramızdaki özel seyleri anlatmış yerin dibine girdimcocukta benim yüzüme bakmıyor artık adi insan terkettiği yetmiyor sagda soldda beni anlatıyor ben ne yapacagım kafayı yiycem kimsenin yüzüne bakamıyorum evden cıkmak istemiyorum biriyle nişanım falan olsa ordada rezil eder beni çok korkuyorum bnm durumda olan oldumu ne yapmalıyım:26:
bazı soran arkadaslar olmus evet kızlar o adi insanla aynı mahalledeyiz malesef ailesi tanıdıktı ailemle tanısaya bile gelmişti ciddi düşünüyorduk belkide onun için kandım ama beni terketti gitti işi bitincebeni anlattgı kişilerde kendi erkek arkadasları ve benim konusmaya basladıgım kişileride ögreniyor arastırıyor galiba arkamdan konusuyor sevgili arkadsları beni gördükçe fısıldasıyorlar bogazıma bişey düğümleniyor o zman üzülüyorum ama cinsel ilişki yasamadım öyle olsa kim bilir ne olurdu hiç düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?