• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyun derdime derman olun !

evlilik öncesi yaşanan ilişkilerle alakalı konular açıldığında bence çok kişinin eleştırmesı işte bu yuzden çünkü erkeklerın çoğuna bu konularında guven olmaz vefasızdırlar herzaman benımle olduysa başkasıylada neler olmuştur kımbılır deyip karşısındakı bayanı değersiz görmeye başlarlar malasef bence o ne anlatırsa anlatsın reddedin herhalde ispat edemez karşınıza doğru kişi çıktığında size yeterince güven verdığınde anlatırsınız ayrıca bu dövdurme fıkrıne bende katılıyorum dayağı hak edıyor aşağılık

evlilik öncesi yaşanan ilişkilerle alakalı konular açıldığında bence çok kişinin eleştırmesı işte bu yuzden çünkü erkeklerın çoğuna bu konularında guven olmaz vefasızdırlar herzaman benımle olduysa başkasıylada neler olmuştur kımbılır deyip karşısındakı bayanı değersiz görmeye başlarlar malasef bence o ne anlatırsa anlatsın reddedin herhalde ispat edemez karşınıza doğru kişi çıktığında size yeterince güven verdığınde anlatırsınız ayrıca bu dövdurme fıkrıne bende katılıyorum dayağı hak edıyor aşağılık
cok tesekkür ederim canım :) evet ne video ne mesaj hiçbir sekilde böyle bi durumda yok devam ederse inkar edecegim

merhaba kızlar içimi size dökmek yardım almak istedim cok üzgünüm günlerdim aglıyorum:5:
25 yasındayım 19 yasında bi ilişkim oldu uzun sürdü cok sevdim sevildim bazı özel seyler yasadık ileri gittim nasıl yaptım suan kahrımdan ölüyorum sonucu tahmin edersiniz terketti beni gitti
:5:
sonra 2 yıl sonra biriyle tanıstım oda en basta benimle cıkmak için kırk takla attı zmanla onu sevmeye calıştım eski sevgilimi unutmak için onun için sans verdim oda cinsel konular konusmak istedi hep kabul etmedikçe beni tersledi ayrılmak istedim agladı zırladı ben erkegim sonucta isteklerim olacak beraber konusacagız sevdiğim olarak ddi ama bnm içim içimi yiyordu zaten eski ilişkimde yasadıgım özel seyler beni kahrediyordu hiç dinlemeden ayrıldım ondan bitirdim tek kelimede konusmadm
:47::47:
ben evdeyim evlenmeyi uzun süre düşünmüyorum cünkü korkuyorum cok uzattım derdimi anlatayım kızabilirsiniz yada ters seyler anlarım çünkü bnde kendime kızıyorum ama yardım istiyorum lütfennn
:14:

kızlar cevremde sürekli erkekler oluyor benimle cıkmak isteyen yada ciiddi düşündüklerini söyleyen kimseye sans veremiyorum çünkü kimi sevmeye kalksam pişman oldum ama içlerinden birinin tek bakısı beni etkiledi onda samimiyet iyiliği buldum arkadas olarak konusmaya basladık hersey güzeldi eski sevgilim karsısına cıkıp senin sevdigini önceden ben iyice bi sevdim haha die gülmüş dalga geçmiş
aramızdaki özel seyleri anlatmış yerin dibine girdim :43: :43:cocukta benim yüzüme bakmıyor artık adi insan terkettiği yetmiyor sagda soldda beni anlatıyor ben ne yapacagım kafayı yiycem kimsenin yüzüne bakamıyorum evden cıkmak istemiyorum biriyle nişanım falan olsa ordada rezil eder beni çok korkuyorum bnm durumda olan oldumu ne yapmalıyım:26:

canım olan olmuŞ sonçta yani yapıcak birşeyin yok zamana bırakcaksın hani biz burda kızsakta sana eğişen birşey olmıcak kki sen zaten yeterince hatanı anlayıp pişman olmusssun... Ama o insan bunu nasıl ulu orta söyleyebiliyor senin ailene kulğına gitse öldürürler onu yani baban kardeşin nebiliyim çevren o çocuğu ne yapar.. . arkanda birirlerinin oldunu bir şeiklde belli etmen lazım... ve ciddi düşündüğün bir ilşkiye adım attığında da çok eminsen eğer bu durumu herkezden önce ona kendin anlatman lazım...

şu sıra bence bir ilşki yada evlilik düşünme öncelilkle kafanı toparla şu pskoljiyi at üzerinden 1 2 sene gçsin herşey yoluna girer. bu hatayı tek sen yapmadın sonuçta

Çok üzülüyorum böyle olaylar okuyunca..elimde değil yani üzülüyorum. Şöyle ki; cinsellik bizim ülkemizde baskılanmış, kalıba sokulmuş bu bir gerçek. İnsanların hala bakire olması isteniyor evlenirken. 30 lu yaşlara kayan evlilik yaşlarında bu baskılama doğru mu bu başka bir tartışma konusu olup ben de ilk kez hayatını geçireceğin insanla olma taraftarıyım..çok özel ve güzel bir durum. Ülke belli, adetler belli… 19 yaş küçük bir yaş değil… sevgi çok güzel bir duygu tartışmasız ama yine de desteklemiyorum.

cok tesekkür ederim canım :) evet ne video ne mesaj hiçbir sekilde böyle bi durumda yok devam ederse inkar edecegim

inkar et tabi senin özelin sadece seni ilgilendirir

senin bedenin senin kararın

kimse üstüne vazife olmayan şeyleri merak etmesin ya

tesekkür ederim kızlar dedginiz gibi uzun bir süre aşk mesk işleriyle ilgilenmiyorum ben yalnız daha mutluyum sorun dert yok

Back