Lütfen okuyun botoks zehirlenmesi.yaptıracak olanlar kesinlikle dikkat edin

YUz yogasini nerden yapiyorsunuz gunluk mu yapiyorsunuz ben de biraktim yapiyordum
Ben de bir ara çok düzenli yaptım sonra koptum aylarca yapmadım şimdi tekrar başladım falan. Bir git gel oldu. Bir kaç hocanın aylık gruplarına kaydoldum. Bir ara bireysel biriyle çalıştım. Şimdi nihan büyükaksunun grubuna başladım bu ay. Seviyorum nihanın ders pratiğini. Çok elektrik meselesi olduğuna inanıyorum böyle şeylerin.

Merhaba hala semptomlari yasiyor musunuz? Ben de nefes ve yutkunma zorlugu. Konusma ve gorme bozuklugu var.
Eksik yazmışım nefes almada güçlük çok olmadı bende ama yutkunmada güçlük yaşadım 2 hafta boyu sadece sıvı şeylerle beslendim zayıfladım. Acildeki doktor su içirdi hiç yutamama boyutunda olursa hastaneye yatırırız demişti ama azalacak geçiyor korkmayın. Dilerim zaman çok çabuk gecsin.

Daha yeni girebildim siteye çünkü yeni yeni kendime geliyorum Mr ilaçlı çektirdim temiz çıkıyor halen bir teşhis koyulamiyor ağrılarım azaldı ama halen var ne yapacagimi bilemez durumdayım.Doktorlar böyle durumlarda ağız birliği etmiş gibi bu kadar komplikasyon yapmaz diyorlar sadece ilaç yazıyor hepsi Cerrahpaşada şuan tedavim oradaki mr daha detayliymis oradan devam edicem Mr günü bekliyorum.Doktor adı vericem zamanı bekliyorum

Meryemilan özelden mesaj yazdım ama burdan da yazayım benzer şeyler yaşıyorum senin sürecini çok merak ediyorum şu an nasılsin:KK43: Lütfen görürsen kısa da olsa aydınlat ben de çok korkuyorum yüz felci gibi bi şey oldum. Kafa derimdeki kaslar bile gerilmeye başladı sanki botoks tüm kafama yayılmış gibi benim şu an 70 gün oldu. Etkisi minimum 3 ay sürer 6 aya da uzayabilir diyorlar sinirlerim alt üst oldu.
Suan nasilsiniz? Ben de zehirlenme yasiyorum cok kotu yan etkiler yasadim. Nefes darligi yutkunma zorlugu 10 gun oldu hala kotuyum. İki gun once panzehir aldim. Ne zaman normale döneceğiz.
Merhaba yutkunma ve nefes zorluğunuz geçti mi acaba?ben de aynılarını yaşıyorum

Arkadaşlar botoks ve başka estetik işlemleri yaptıracak olanlar lütfen yaptırmayın lütfen!! şimdi size 1 buçuk aydır çekmiş oldugum işkenceleri ve ölümden nasıl döndüğümu yazicam gerçi halen ağrılarım devam ediyor dahiliyeden randevu aldım bu gittiğim 5.doktor 1 buçuk aydır.
Ben Mart ayının ortasında botoks yaptırdım ilk etapta birşey yoktu sadece alnımda bir rahatsızlık hissetmiştim 14 gün sonra benim gözümde çok şiddetli ağrılar başladı doktora kontrole gittiğimde söyledim bana botoks böyle bir etki yapmaz dedi sadece ancak ağrılarım artarak devam etti goz doktoruna gittim bir şey çıkmadı sadece Damla verdi.Agrilarim bu sefer burnuma ve elmacık kemiklerini ceneme ve boğazıma yayıldı bütün sosyal hayatım ve iş hayatım bitti 1 buçuk aydır.Hatta yaşamdan koptum çünkü ağrıya teşhiste koyulamiyordu 3 tane doktora gittim sıra sıra KBB ye çünkü burnumda ve çevresinde ağrı ve basınç oluştu şu an bunları yazarken bile endişe ve kaygıdan titriyorum.Kbb doktorları belirtileri sinüzit sandılar ve bir sürü antibiyotik kullandım neticede ağrılarım artarak devam etti hatta doktorlardan biri sinüzitin ilerlemiş sanırım diyerek koca bir ilaçlı serum verdi serum beni mahfetti en son özel bir hastaneye gidip çünkü devleti bekleyecek halim yoktu artık bitik durumda bana doktor detaylı muayene sonrası sende sinüzit yok ama bir tomografi çekelim dedi ve çekindim sonuç kafanda her yer tertemiz enfeksiyon yok sinüzit yok sana enjekte edilen madde alerji yapmış vucut bunu istemiyor sanırım dedi ben size çektiğim ağrıları acıları anlatamam gece sabaha kadar ağrıdan bir saniye olsun uyuyamadim ilk defa intiharı düşündüm çünkü 3 kutu antibiyotik hemde en agirindan bitirdim ve ağrılarım arttıkça artıyordu
Lütfen kendinizle barışın kiriş kiris olsanız dahi yüzünüze hiç bir estetik işlem yaptırmayın yapan kişiler size para için her şeyi yapabilirler en sonki doktor Alarji ilaclari ve iğne yazdı şuan onları kullanıyorum ve bu botoksun etkisinin bitmesini beklemekten başka çarem yok
Bunları aynı acıları baskalari yaşamasın diye yazmak istedim bu arada bünyem alarjik bir bünye degil hiç bir sağlık sorunum yoktu şuan gözlerim net görmüyor ağrılarım alerji ilacı ve iğneden sonra azaldı
Ama hayat enerjim ve neşem gitti ölü gibi yaşıyorum çok büyük sancılar çektim lütfen tekrar diyorum kendinizi olduğunuz gibi sevin...
Ben kaş arama 45 gün önce yaptırdım burun tıkalı ağzım kuru diş etlerim sızlıyor gözlerim uzakta puslu görüyor vücut ısım yükseliyor nabzım yükseliyor ilk ateş kusma ile başladı yemek yedikten 1 2 saat boyunca nefeste sorun oluyor anlatamadığım bir şeyler yaşıyorum zehirledi beni kesinlikle felaket sıcaklık basıyor günlerim zehir oldu...arkadaşlar yardım napabilirim dr zaman diyor ama dayanılacak gibi değil beter durumdayım

Ben kaş arama 45 gün önce yaptırdım burun tıkalı ağzım kuru diş etlerim sızlıyor gözlerim uzakta puslu görüyor vücut ısım yükseliyor nabzım yükseliyor ilk ateş kusma ile başladı yemek yedikten 1 2 saat boyunca nefeste sorun oluyor anlatamadığım bir şeyler yaşıyorum zehirledi beni kesinlikle felaket sıcaklık basıyor günlerim zehir oldu...arkadaşlar yardım napabilirim dr zaman diyor ama dayanılacak gibi değil beter durumdayım
Uyuduğum saat 4 bile değil aşırı sıcak basması falan ateşim yok nabız yüksekliğinden hayatım karardı

Arkadaşlar botoks ve başka estetik işlemleri yaptıracak olanlar lütfen yaptırmayın lütfen!! şimdi size 1 buçuk aydır çekmiş oldugum işkenceleri ve ölümden nasıl döndüğümu yazicam gerçi halen ağrılarım devam ediyor dahiliyeden randevu aldım bu gittiğim 5.doktor 1 buçuk aydır.
Ben Mart ayının ortasında botoks yaptırdım ilk etapta birşey yoktu sadece alnımda bir rahatsızlık hissetmiştim 14 gün sonra benim gözümde çok şiddetli ağrılar başladı doktora kontrole gittiğimde söyledim bana botoks böyle bir etki yapmaz dedi sadece ancak ağrılarım artarak devam etti goz doktoruna gittim bir şey çıkmadı sadece Damla verdi.Agrilarim bu sefer burnuma ve elmacık kemiklerini ceneme ve boğazıma yayıldı bütün sosyal hayatım ve iş hayatım bitti 1 buçuk aydır.Hatta yaşamdan koptum çünkü ağrıya teşhiste koyulamiyordu 3 tane doktora gittim sıra sıra KBB ye çünkü burnumda ve çevresinde ağrı ve basınç oluştu şu an bunları yazarken bile endişe ve kaygıdan titriyorum.Kbb doktorları belirtileri sinüzit sandılar ve bir sürü antibiyotik kullandım neticede ağrılarım artarak devam etti hatta doktorlardan biri sinüzitin ilerlemiş sanırım diyerek koca bir ilaçlı serum verdi serum beni mahfetti en son özel bir hastaneye gidip çünkü devleti bekleyecek halim yoktu artık bitik durumda bana doktor detaylı muayene sonrası sende sinüzit yok ama bir tomografi çekelim dedi ve çekindim sonuç kafanda her yer tertemiz enfeksiyon yok sinüzit yok sana enjekte edilen madde alerji yapmış vucut bunu istemiyor sanırım dedi ben size çektiğim ağrıları acıları anlatamam gece sabaha kadar ağrıdan bir saniye olsun uyuyamadim ilk defa intiharı düşündüm çünkü 3 kutu antibiyotik hemde en agirindan bitirdim ve ağrılarım arttıkça artıyordu
Lütfen kendinizle barışın kiriş kiris olsanız dahi yüzünüze hiç bir estetik işlem yaptırmayın yapan kişiler size para için her şeyi yapabilirler en sonki doktor Alarji ilaclari ve iğne yazdı şuan onları kullanıyorum ve bu botoksun etkisinin bitmesini beklemekten başka çarem yok
Bunları aynı acıları baskalari yaşamasın diye yazmak istedim bu arada bünyem alarjik bir bünye degil hiç bir sağlık sorunum yoktu şuan gözlerim net görmüyor ağrılarım alerji ilacı ve iğneden sonra azaldı
Ama hayat enerjim ve neşem gitti ölü gibi yaşıyorum çok büyük sancılar çektim lütfen tekrar diyorum kendinizi olduğunuz gibi sevin.

Ya nasil botoksmus bu markasi neydi?
Guzellik merkezinde mi yaptırdınız?
Cok gecmis olsun.bende 3 ay once yaptirmistim cok baş ağrılarım oluyor hala. Belki botoksdur sebep.
Benim 45 gündür çektiklerim allahım kimseye yaşatmasın resmen uykularım zehir oldu resmen...

Konu sahibi bu botoksu yaptırdığın yerle konuş. Markası ve içeriği hakkında bilgi al. Yani öyle botoks alerji yaptı diye geçiştirme. Onların sonuçta kimyasal içeriği var, ve o içerikten neyin alerji yaptığını öğrensen iyi olur

Yapmaz diyip geçiştiriyorlar benim 45 gündür çektiklerim titriyorum sürekli...napıcam bilmiyorum dr tüm şeyler temiz çıkıyor bu kez psikolojik diyorlar...röntgen vs neler çektirdim hep normal :KK43: kaç gün daha böyle geçecek bilmiyorum...bunları hissetmemeyi istiyorum allahım canımı al diye dua ediyorum her gün

ben hiç yaşamadım bu durumu. yapan doktor ve ürünle de ilgisi var ama özellikle kişide alerji yapar mı yapmaz mı ilk yaptıranlarda her zaman bir risk bence

Yapmaz diyip geçiştiriyorlar benim 45 gündür çektiklerim titriyorum sürekli...napıcam bilmiyorum dr tüm şeyler temiz çıkıyor bu kez psikolojik diyorlar...röntgen vs neler çektirdim hep normal :KK43: kaç gün daha böyle geçecek bilmiyorum...bunları hissetmemeyi istiyorum allahım canımı al diye dua ediyorum her gün
Size özelden de yazdım,geçiyor geçecek merak etmeyin bol bol sürekli su,magnezyumu yüksek maden suyu,c vitamini alın.Sürekli sıcak banyo,masaj,buhar tutun ve hareket etmeye çalışın botoks sıcak sevmez inanın bunlarla rahatlayacaksınız.Sizden inanın cok daha kotu durumdaydım aklınıza gelecek herşeyi yaşadım a dan z ye herşeyime baktırdım emar check up göz bende de temiz cıktı aynı günlerde yaptırmışız ve ilk kez yaptırmadım bu sefer doz fazla yapıldı başka doktor yaptı daha önce hiç başıma gelmemişti,şuan zamanla daha iyi oldum birçok komplikasyon geçti.İnanın o kadar çok vaka varmış ve artmış ki çok kişiye ulaştım konuştum ben de sizin gibi delirmek üzereydim özel bilinen bir hastanenin prof doktorundan tutun doktor eşlerine kadar neler yaşamış insanlar.3-4 ay sonra geçecek iyileşeceksiniz botoksun etkisi geçiyor korkmayın ben de çok korktum inanın.Bana sevdiğim güvenilir bir doktor botokstan korkma etkisi geçiyor geçecek ama dolgudan korkmalısın dedi dolgu çok daha riskli ve geri dönülemez sorunlara yol açıyor kaç tane ameliyata girmiş ve aynı zamanda doku kaybı yaşayan tanıdığım da var.Ben ve siz gibi korkan herkese bilgi olsun istedim.

ben hiç yaşamadım bu durumu. yapan doktor ve ürünle de ilgisi var ama özellikle kişide alerji yapar mı yapmaz mı ilk yaptıranlarda her zaman bir risk bence
4 yıldır senede 1 kez güvenilir yere dysport yaptırıyordum hiç başıma gelmedi.1,5 ay önce yine dysport farklı güvenilir biryer farklı bir doktor yaptı.Fazla doz ve kasları tanımadan yaptığı için olduğunu düşünüyorum.Botoksun etkisi geçiyor kalmıyor ama bunları yaşatmanın,yaşamanın ne gereği var insan panik yaşıyor haliyle.Kontrollü gitmiyor,kasları tanımadan herkese uyguladığı şekilde yapıyor bence bazı doktorlar halbuki 2 hafta sonraki kontrol bunun için var.

Doğal okyanus özlü aloe veralı burun spreyi kullanın,doğal pastil kullanın.Gözleriniz de kurudu muhtemelen aynı şeyleri yaşadım iyi bir göz damlası alın systane,thealoz duo gibi.Parol alın arada.Bol bol su yoğurt sıvı alın.Bu süreci böyle geçireceksiniz.Sıcağı da ihmal etmeyin söylediğim gibi bunlar sizi rahatlatmaya başlayacak.

ben hiç yaşamadım bu durumu. yapan doktor ve ürünle de ilgisi var ama özellikle kişide alerji yapar mı yapmaz mı ilk yaptıranlarda her zaman bir risk
Doğal okyanus özlü aloe veralı burun spreyi kullanın,doğal pastil kullanın.Gözleriniz de kurudu muhtemelen aynı şeyleri yaşadım iyi bir göz damlası alın systane,thealoz duo gibi.Parol alın arada.Bol bol su yoğurt sıvı alın.Bu süreci böyle geçireceksiniz.Sıcağı da ihmal etmeyin söylediğim gibi bunlar sizi rahatlatmaya başlayacak.
2. Kontrolle birdaha ugrasmak istemedikleri bence yükleniyorlar ondan genelde 2. Kontrolde yapmıyorlar zaten..

X