siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlarım haklısınz. bundan sonra 1 ay 2 ay da uzayacağını bilsem konuşmayacağım affetmeyeceğim. birde yemeğini filan yapayım mı yoksa dediği gbi odun gbi olup hiç birşeyi ile uğraşmayayım mı? yemek yapmayıp odama çekilsem haksız duruma düşermiyim?
bütün suç sizde
hayatımda kimse bana bunları söyleyemedi
hele ki aileme
söyletmedim çünkü
söyletmeyeceksiniz arkadaşım
söylemesine fırsat vermeyeceksiniz
bu kendi işinizi yapıp paranızı kazanmakla olur
karşısında dik durup lafını ona yedirmekle olur
bi şeylerle olur
ama oturup dinlerseniz bi de üstüne ağlarsanız
her şeyi söylerler böyle işte
akşam geldi yemeğini koydum. yedi işi vardı çıktı gitti gece geldi.Ben yatmıştım. kalk bana pekmez tahin hazırla bulamadım dolapta dedi hazrladım koydum önüne.
giderken sen kardeşinin 3 kuruşluk hediyesi için boşanma lafını söyleyen karaktersiz alçak bir insansın dedi. ben de sus sus dedim odama çekildim. sinirle kalktı geldi kapıyı açtı. sen nasıl boşanma lafı edersin dedi! tüküreyim hediyene dedi hiç bişe demedimdöndüm arkamı yattım güzel hayaller kurarak uyudum
eee
bitti mi yani
sorun çözüldü mü şimdi
akşam geldi yemeğini koydum. yedi işi vardı çıktı gitti gece geldi.Ben yatmıştım. kalk bana pekmez tahin hazırla bulamadım dolapta dedi hazrladım koydum önüne.
giderken sen kardeşinin 3 kuruşluk hediyesi için boşanma lafını söyleyen karaktersiz alçak bir insansın dedi. ben de sus sus dedim odama çekildim. sinirle kalktı geldi kapıyı açtı. sen nasıl boşanma lafı edersin dedi! tüküreyim hediyene dedi hiç bişe demedimdöndüm arkamı yattım güzel hayaller kurarak uyudum
Ben de bunun farkındayım evet.Saygıyı kaybettik. ben ona bana saygısızlık ediyorsun dediğimde saygısızlık sadece kötü söz söylemeyle olmaz, sen de beni o duruma getirerek bana saygısızlık ediyorsun diyor. çok bilmiştr bnm eşim insanı öyle bir konuma getirir öyle bir konuşur ki 1000kere de haklı olduğunuzu bilsenz o konuştktan sonra şüpheye düşersiniz. acaba dersiniz evet bnde öyle yapmamalıydm evet bn haksızım demeye başlarsınız sözleri büyü gibi etkiliyor insanı. kötü söz söylemesini de stress atmaya bağlıyor snirliyim o stresi nasıl çıkaracam söylenerek diyor. o saygıyı tekrar nasıl sağlarım bilemiyorum. hiç unutmuyor eşim her tartışma da eskileri alıp alıp önüme koyuyor.Çok basit bir konuda , çok ağır laflar ediyor eşiniz..
Bir erkek hayatına,kalbine,yatagına aldıgı bir kadına nasıl alcak dıyebılır aklım almıyor ..
Nasıl ızın verırsınız sıze bunu yapmasına ..
Bence mesele para,aileler yada çalışıp çalışmamanız değil.
Mesele saygı ..
Eşinizin size karşı saygısı yok
Siz hala ona yemek yapıyorsunuz gece kalkıp pekmez hazırlıyorsunuz ..
Ne demek lazım bu durumda bılemıyorum ama bır tek sunu soyleyebılırım ;
Babam bile bana asla saygısızlık yapamaz cunku ben ızın vermem sonuclarına katlanmak zorunda kalır.
Saygı ınsan hayatında sevgıden evlılıkten cok daha onemlı bır unsur bence, bunu eşinize hatırlatmanız gerekıyor
Allah kolaylık versın.
Çalışma konusunu nasıl halledicem bilemiyorum. çok karşı. evliliğimin bitmesine sebep olabilir. sonra düşünüyorum benimle bu yüzden ayrılan biri için üzülmemeli aksine sevinmeliyim diyorum eğer boşanalım derse. Daha buzamana kdr hiç ağzına almadı bu lafı bn söylesem tartışmalarda çok kızar. bu kelimeyi ayağa düşürme der.
kafam okadar karışık ki. hayatım ya altüst olursa diyorum. sonra aklıma şems i tebrizinin;Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur" diye endişelenme. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?
sözü geliyor. Bana sanırım cesaret lazım. iyi olmasa da kötü günler beni beklese de göğsümü gere gere vazgeçmeyeceğim bir cesaret lazım.
evet barıştık. çalışma konusuna gelince çalışamıyorum. izin vermiyor hiç bişekilde. çalışmam demek artık bu evlilik bitti boşanmam demek. sanırım ben boşanacak gibi değilim. nekadar kavga etsek aklıma sürekli gelse evet boşanmalıyım desem de biyerde canım acıyor yapamam diyorum seviyorum diyorum. sonrasında mutlu olamam diyorum. okadar yazı okudum boşanan insanların paylaşımlarını okudum alıştırayım cesaret gelsin diye ama kalpte bitmeyince ve kinci biri olmayınca unutuyorum yapılanı söyleneni iyi olalalım diyorum.konunun üzerinden baya zaman geçmiş tesadüfen gördüm yazıyı ve merak ettim düzeldimi eşinizle aranız acaba ? evlilikte olur böyle şeyler eşinizin söylediği sözler hoş olmamış ama kimi insan sinirlenince böyle oluyor ağzından çıkanı kulağı duymuyor. ama size tavsiyem çalışmanızdır. ama eşinizle kavga ederek değil [/B][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?