Ev alınırken babam yardım etti borç olarak verdi biraz para. ne zman borç isteyecek olsa kndi ailesnden hiç istemedi hep babama gttk. borçtan bunalmış ama bu bnm aileme gelince bunalma oluyor bnm zoruma giden bu ya daha 1 hafta öncesne kdr mangal yapalım planları vrdı ailesyle. şimdi bunlamadı ya. ya da ozman neden bunalmadı
Eşiniz çok bencil malesef.Bir erkeğe yakışıyor mu,benimkiler şunu yaptı,seninkiler bunu yaptı demek...
Daha fazla kötülük olmasın diye her defasında alttan alıp,barıştığınızı söylemişsiniz.Ama asıl kötülüğü siz yapıyorsunuz bence...Evet ömür boyu küs kalacak haliniz yok tabiki,ama bırakın o anlasın hatasını,tepkinizi koymalısınız...Sizin yaptığınız şuna benziyor;pislikleri halının altına süpürmek.Halı temiz gözüküyor ama açsan altını öyle değil....Demek istiyorum ki,sorunlarınızı konuşarak halletmelisiniz;konuşmadan,bir sonuca bağlamadan barışmayın,birşey yokmuş gibi devam etmeyin.Eşinizde,hatasını kabul edip alttan almayı öğrenmesi gerek.
Bu şekilde devam ederseniz,hep içinize atmış olacaksınız.Problemleri yokmuş varsayarak onların olmadığı gerçeğini değiştiremeyiz.Böyle içinize ata ata,en ufak birşeyde siz patlarsınız,başkalarının gözünde mesele küçük göründüğü için de;haksız konuma düşersiniz...
Konuşarak halledin mutlaka,Eşiniz haksızsa,alttan almayın.Kabullenmeyin,tepkinizi koyun.Fazla yüz bulmuş eşiniz,biraz kendisine gelmesini sağlamalısınız.Allah yardımcınız olsun...
üzülüyorum genel halime üzülüyorum.ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. kestirip atmak. boşanmak. alttan almak. trip atmak. barışmak. hakkımda hangisi hayrlıdr bilemiyorum. ne yapsam değişir. çok severek evlendik bazen diyorum özlemek usanmaktan daha mı iyidir. snra bu bir evlilik sevgili olmak gbi değil sevgilinden ayrılırsın biter 2 3 4 hafta snra dayanamaz geri dönebilirsn. ama ya boşanınca aşkımdan acımdan keşkelere boğulurmuyum diye düşünmekten çok yoruluyorum ve biyre varamıyrum.
Boşanmak için ani karar olur, acele etmeyin..
ama altta da söylediğim gibi mutlaka kırıldığınızı bilsin, bilsin ki bir daha öyle konuşurken kıracağını da anlasın.
Biraz mesafeli, ciddi ve kırgın durmak işe yarayacaktır diye düşünüyorum..
Ört pas edince ilerde aynı şeyleri tekrarlamakda zorlanmayacaktır.
üzülüyorum genel halime üzülüyorum.ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. kestirip atmak. boşanmak. alttan almak. trip atmak. barışmak. hakkımda hangisi hayrlıdr bilemiyorum. ne yapsam değişir. çok severek evlendik bazen diyorum özlemek usanmaktan daha mı iyidir. snra bu bir evlilik sevgili olmak gbi değil sevgilinden ayrılırsın biter 2 3 4 hafta snra dayanamaz geri dönebilirsn. ama ya boşanınca aşkımdan acımdan keşkelere boğulurmuyum diye düşünmekten çok yoruluyorum ve biyre varamıyrum.
belliki canını yakmak için söylemiş bunları eşin...
sıkma canını hiç madem çalışmana izin vermiyor çatır çatır yiyeceksin parasını...
benimde eşim çalışmama izin vermiyor birkere böyle benzer bi konuda ailem söz konusuydu ve parasının lafını yaptı...
ve aldım karşıma konuştum şu gün şu evden çıksam aileme bile minnet etmem hayatımı kurarım,sana bağlı bi göbeğim yok bunu yaz o beynine,ya gider çalışırım sana böyle konularda taviz vermem ki çalışmamdan tek mutsuz olacak insan sensin,yada senin kalbini kırmamak adına çalışmam otururum evimde ama sende bana bu evde paranın kelimesini yapamassın eşşek gibi bakacaksın bana ve zamanında harcadığın paraların hesabını yapmıycaksın bana dedim...
ihtiyacımız yok deyip beni çalıştırmayan adam zamanında şu kadar para harcadım ailene şunu aldım diyemez bana,varsa bi sıkıntın hesap çıkar çalışır öderim ben dedim bidahada açılmadı böyle bir konu...
sizde alın karşınıza konuşun derim...
çok borcu varsa evdeki bir eksiği ailenizin üstüne yıkacak kadar açıkta kaldıysa bu kadar bunaldıysa karısının çalışmasına izin vermek zorunda,vermiyorsa kapatacak o çenesini...
bu devirde kadınların bukadar akıllı mantıklı ve özgüvenli olduğu bir devirde kimse kimseyi parasıyla ezmeye kalkışamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?