- 13 Eylül 2015
- 21.833
- 68.635
Amin, korkmayın ayı gayet iyi, 25 haftalık dogan arkadasımın yegeni okula gidiyor masallah, emme zayıfsa kuvvetlenir, inşallah her sey iyiye gidecekAllah bin kere razı olsun işiniz gücünüz rast gitsin Rabbim kaza bela vermesin sizlere
Yalovada oturuyorum ben beyin mr ı yada başka bir ismi varmı bilmiyorum ondan çekilmiştiyoğun bakımda 4 üncü gününde doktor nöbet geçirmemiş havale geçirmemiş beyin kanamasıda yok ama oksijensiz kalmaya bağlı hasar olacaktır dedi plesenta baya önce ayrılmış gittiğimde kanama yapmış birikmiş içeride çocuk da nabız çok düşüktü yok denecek kadar azdıBakın Googleladım sizin için, emme refleksi anne karnında 32. Haftada gelişmeye başlayıp 36. Haftada tam olgunluğa erişirmiş. Yani bebek tamamen normal doğsa bile zamanla gelişecekmiş refleksi. Az bile olsa anne sütü alıyor maşallah barekallah. Kesin hasarlıdır demek şu aşamada doğru değil. Bebeğin fonksiyonları zamanla gösterecek kendini. Beyin mrı çekmediler mi?
Hangi şehirdesiniz siz?
Biz Rabbimize sıgınalım korktuklarınızdan, erken dogan bebeklerde beyin kanaması bile yasanabiliyor ve araz bırakmıyor cogunlukla, doktorlar daima en kötüyü soylerler her ihtimale karsı. Rabbim ya safii adı hürmetine acil şifalar versinYalovada oturuyorum ben beyin mr ı yada başka bir ismi varmı bilmiyorum ondan çekilmiştiyoğun bakımda 4 üncü gününde doktor nöbet geçirmemiş havale geçirmemiş beyin kanamasıda yok ama oksijensiz kalmaya bağlı hasar olacaktır dedi plesenta baya önce ayrılmış gittiğimde kanama yapmış birikmiş içeride çocuk da nabız çok düşüktü yok denecek kadar azdı
Amin Allah razı olsun kendimi suçlayıp duruyorum benim yüzümden diye inşaAllah birşey olmaz ona inşaAllah yoksa vicdan azabından ölürüm benBiz Rabbimize sıgınalım korktuklarınızdan, erken dogan bebeklerde beyin kanaması bile yasanabiliyor ve araz bırakmıyor cogunlukla, doktorlar daima en kötüyü soylerler her ihtimale karsı. Rabbim ya safii adı hürmetine acil şifalar versin
Siz en iyisini istersiniz yavrunuza için, oyle düşünmeyin, onun şimdi saglam psikolojisi olan bir anneye ihtiyacı var. Onun eve geleceği günler için kendinizi hazırlayın, planlama yapın, kendinizi oyalayın. İnsallah her sey geride kalacakAmin Allah razı olsun kendimi suçlayıp duruyorum benim yüzümden diye inşaAllah birşey olmaz ona inşaAllah yoksa vicdan azabından ölürüm ben