Lütfen oğlum için dua edermisiniz Allah rızası için

Cngz44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
342
142
30
32 haftalık dekolman doğum yaptım oğlumun adı ‘’’yamaç’’’bebeğin eşi doğum dan önce ayrılması durumu yaşadım ikimizde çok büyük ölümden döndük oğlum karnımda oksijensiz kalmış vücudunun belli yerlerine kan gitmemiş 5 gün entübe edildi sonra kendi nefes almaya başladı doktor işk yaşamaz demişti daha sonra kalbi ve bağırsakları iyi durumda hareketleride bebek hareketleri gibi şuanlık normal görünüyor herşey dedi ama beyninde hasar olacak büyük ihtimalle dedi oksijensiz kaldığı için midesine hortum salmışlardı öyle besleniyordu ama 1 haftadır hiç bir cihaza bağlı değil sadece kilo almasını bekliyordu doktor taburcu etmek için iki gündür ağızdan beslemeye başlamışlar ilk gün 15 gram vermiş bugün ne almış ne vermiş ama emme refleksi zayıf dedi doktor bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum ama lütfen oğluma bana dua edin dayanamıyorum çok korkuyorum bir hastalık çıkacak diye hareketli gözlerini falan açıyor kapatıyor eller kollar baş hareket ediyor ama emme refleksi zayıf

Son düzenleme:
C Cngz44 Rabbim kalıcı izsiz şifalar versin tez günde sağlıklığına kavuşsun inşaAllah yavrunuz. Çok geçmiş olsun

30.000 Ya Şafi Cc okuyalım YAMAÇ bebeğimize
1.000 aldım

Kalan 29.000

Allah rızası için okumaya katılmak isteyen olursa dualarınıza talibiz

Allah hepinizden razı olsun

RABBİM tez günde kalıcı,izsiz şifalar versin aminnnnnnn

Aktif Lora
A acitatlisos
A Ada-Anne
agustos72
A Asya89
aysen-
Asimisa
A aysenaxzz
A anneolmayiisteyebiri
Bonus
B begonviil
begonvil1985
Berrfeelinda
B bilgiperi
bir civciv annesi
bir mucizee
Blue_Black
B blueandblue
BlueBerry4268
Breave Heart
B Buluts34
burcusami
Butimar-
beyons
B Bukre11
B bonibonn81
C A N O
C Canangul133
C Capanin Gururu Teyom
C Caresivarmi
Catlak-kurabiye
Chocolita
C Cikolataparcacigi
C Cittaslow
coconatt
Cuel
cemile___
deynepnaz
dolar milyoneri
dreamy07
dunyadanuzak
D Derinsu4747
denizmavisii3322
D Dunyaaslan
Efser
Eckubra
edibehatun
Elhan
Elif
E Engelsiz anne
esoss88
E Esragull
ezgiisel
E ebra34
Feminas
flamel
Freddy
F findikfistik3
Fukaeri
ftemiz
Fistiklicikileta
gecenin_resmi
geceyagmuru
Gelincik78
goah
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
G gulectosba
gulrecelim
G Gunduzguzell1
GizemmDY
G gulsenol06
Gulumse90
Hali
HALLEYS
Hayalkuran
HejaR12
Hemsirecik
HepmigencizHepmiguzel
heralde
H Hasretimm123
H harivefaa
hederahelixx
IcimdekiSonsuzDeniz
Iron Butterfly
i p e k
ilknurrr22
iyilik_guzellik
istbl
istanbulaski
immzaben
Jawlensky
Jenna16
kaplumbik
karamel Latte
K karamelli001
K Kardelen1981
kavs-i kuzah
Kukrim
-kuzeyildizi-
kayra1209
K kubrakrds
K kamera
Lna16
Laale
labellevie
LesaM
leSourire
Levaiz
Leyl-i-fer
liberti22
Lidlaylim
Life light
Limonsuzzcay
lucymilo
Lenochka
littlezelda
L lov3y
MssPARE
Madammor
madamseker
marmeladova
mavibirmasal
Mehfam
Meryeemmm_
mesirmacunu
Melek kalpli
M Meva59
Meybuz
Minaa95
M minel_
Minnosprenses
MMorsalkimm
MoonfacedMom
M Morlale8
Morm
M MupiNNN
mutlulukbenihicbirakma
M mutluyuvam2014
M melasl
memurhanim
MelodiminEsi
milas1625
melismist
M mrvtkblt
mavibaloncuk
Morrmeneksee
Mavi_Eftelya
Nego
Nane Limon Kabugu
Nefes0858
Nevreste
N Nickonemli
Nillatte
nimesayyyy
nursevdi
N Neselikalpler
NUR-SAH
N Nazifee
O1deren87
ordinary
O ozlemem
ohbb
O Orkidem
oralardamevsimyazmi
PiXiEE
penyez83
paeneperfectus
papatyamm
Papatyamveben-Mavi
Peeves
Pinhan
ParlayanGece
R rana20
RedGirl
reynax
Rprnn
R Ronaa
Ssevincli
Sohrab
S sadecedua
Sadelikherseydir
safi.naz
Safransari
Sehrazat6
selda1989
S selin18
Sevgicik
Sincereley93190221
sunpineapple
S sedu066
sweetgirlcandy
S su perisi234
Saricivcivcikcik
S sevimmmli
Sudansebeplerivar
S saharay
Ssero
Tiniminimavihanim
Teach_Mavi
The
tr_lelli
T Tubiskooo
Tubismavis
telasememuresi
T thiscriminant
tubiiloji
T Tubinich
T toprakokusuu
UcanSupurge
uvercinka65
visnetozu
V Vavin
V e n u s
YagmurSendeanlarsn
Y Yaz2021
Y yusra26
zeyno genc
Z Zeynoyi
60kiloyum
W whiteice67

Son düzenleme:
Allah razı olsun

Allah şifasını versin, korktuklarımızdan emin kılsın. soğutma tedavisi aldı mı bebek?

Erken doğum olmuş, emme refleksi zamanla gelişir. Annesi zamanla anlayacaksınız bebeğinizin nasıl olduğunu. Yalnız lütfen kontrolleri aksatmayın.

Bende dekolman doğum yaptım, sizden farklı olarak 39+4 te normal doğum esnasında oldu dekolman. Bebeğimin oksijensiz kaldığı söylendi, soğutma tedavisi yapıldı vs.. Şu an gelişimi her açından gayet önde olan, 29 aylık oğlum var. Şuana kadar hasar bulgusu görmedik, inşallah sağlıkla büyür evlatlarımız. Çok zor bir durumdan döndünüz. Sakin kalın, bebeğinize kendinize odaklanın.

Allah şifasını versin, korktuklarımızdan emin kılsın. soğutma tedavisi aldı mı bebek?
Hayır bulunduğum şehirde hiç bir hastanede yok o işlem doktor ilk yaşamaz dedi ama iki gün sonra bebeğin beyin kanaması ve nöbet geçirmediğini kalbinin bağırsaklarının iyi durumda olduğunu kan değerlerinin satrasyonun düzeldiğini iyiye gittiğini söyledi gidiyorum her gün görüyorum ara ara parmağımı sıkıyor ama genel olarak kendine dokundurmuyor itiyor hemen

Bakın nöbet geçirmemiş, beyin kanaması yok, satürasyon iyi. Elhamdülillah çok güzel bunlar. Hastane imkanının kısıtlı olmasına üzüldüm. Ancak Allah koruyor, Allah ne dilerse o oluyor. Anlattıklarınıza göre bebeğiniz iyi durumda inşallah. Rabbim size sağlıkla bağışlasın. Güzel haberlerinizi alalım inşallah.

Allahım bizede nasip etsin böyle güzel yorum yapmayı ciğerim parçalanıyor bir görseniz o kadar güzel ki pamuk gibi sarı sarı saçları kaşları var bakmaya kıyamıyorum kendimi kaybettim artık 98 kg ile doğum yaptım yarın tam iki hafta olacak doğum yapalı ve 85 küsürlere düştüm ağzıma lokma süremiyorum su içiyorum sadece sütüm kesilmesin diye elimden duadan başka birşey gelmiyor görüyorum her gün hareketli gözlerini açıp kapatıyor etrafa bakınıyor eğer bi sıkıntı olsa tepki vermez di dimi dokunmalara tepki veriyor elimi tutuyor bazen itiyor tekmeliyor hareketleri normal ağlıyor gülüyor bunlar olmaz dı kötü birşey olsa değil mi

Allahım razı olsun sizden anne yüreği yemin ederim doktor iyi dese bile hep oksijensiz kaldıpı için beyni hasar görmüştür büyük ihtimalle demesi gitmiyor aklımdan

Allahım razı olsun sizden anne yüreği yemin ederim doktor iyi dese bile hep oksijensiz kaldıpı için beyni hasar görmüştür büyük ihtimalle demesi gitmiyor aklımdan
Çok zor biliyorum. Doktorlarda bu kısmı bilemiyor aslında, bize de ya evre 1 ya evre 2 dendi. Sonra evre 1 dediler. Evre 1 de geç yürür geç konuşur dediler. Benim oğlum ilk kelimesini 4 aylıkken söyledi, desteksiz yürümeye 9.5 aylıkken başladı. Yani Allah bilir ne olacağını.

Çok geçmiş olsun. Bende bildiğim duaları okuyup şifa dilicem allahtan minik yamaç için. Tez zamanda kollarınıza alın inşallah. Sağlıkla inşallah

Rabbim şifa versin.
1000 aldım

Korkmayın bol bol dua edin. Doktorlar kardeşimin bebeği için neler neler söylediler. Allah korusun doğumdan sonra yaşamaz dediler ve hatta kardeşime sordular patoloji yaptırmak isterseniz şu şu gerekli diye. Bebek hiç gelişmiyordu 34 haftalık sezeryan ile aldılar 1.500 gramdı Şimdi çok şükür bin şükür yeğenim gayet sağlıklı

Allahım yar ve yardımcınız olsun. Hasarsız kalıcı şifa nasip etsin inşallah. 1000 ya şafi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…