Lütfen Meltem hanım bana yardım edin!!

my_daisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
52
0
86
45
İstanbul
Ben Ağustos'da severek evlendim.Eşimle ilk tanıştımda önceden alkol kullandıgını biliyordum ama o tedavi goruyordu psikiyatri tedavisi ilaç kullanıyordu çok iyiydi sonraları yavas yavas değıstı cok buyuk bir hata ama ben evlendım cunku o zamanlar ablasının yanında kalıyor ve enıstesının yanında çalışıyordu hep bir sebebı vardı aslında bır aile ozlemi çekiyordu annesınden ayrı yasıyordu. sorunlar aradan kalkarsa ve benıde sevdıgıne ınandıgım için hep ınanmak istedim ama olmadı evlendıgım ılk gunden ıtıbaren hayatım kabusa dondu cok bencıl ve hep alkol için bir sebebı var ve suan ayrılığın eşiğindeyız onun ailesi hep beni sucluyor sabret ama bır hata daha yaptım ve hamıleyım erkendı cunku evlılık oturmadan hamıle olmamalıydım sevıncımı kursamda bıraktı onu tanıdıgımdan berı hayallerımı mahvettı:1no2: Ve hamılelıgım etkısıyle sınırlerım cok harap oldu artık esıme karsı ne sabrım nede guvenım kaldı suan kendı ailemın yanındayım 15 gundur burdayım ailem kararı bana bırakıyor onların elındende bırsey gelmıyor.Bazen olumu ıstıyorum ama istemekle olum gelmıyor neyazıkkı ve artık tekde degılım içimde bir can var. Şimdi sizden yardım istiyorum psikolojik yardım almak istiyorum ama eşim duzgun bir işte kalmadıgı için sigortam yok zaten bebek için doktor masrafım cok oluyor sosyal guvencem olsa coktan doktora gıtcem artık kendıme zarar vermekten korkuyorum sınırlerıme hakim olamıyorum

Sevgili MyDaisy, alkol çok ciddi bir bağımlılık yaratan maddedir. Bağımlılık tedavileri zordur, ama kişi isterse, başarılı olur. Siz eşinizi bu bağımlılıktan kurtamazsınız. Eşiniz ancak doktorların yardımı ile ve isterse tedavi olur. Bu konuda isterseniz, yakınınızda bulunan ve bağımlılık konusunda çalışan bir psikiaytr ile görüşün.
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı
www.onlineterapist.com

Meltem hanım öncelikle bana zaman ayırdıgınız için çok teşekkür ederim eşim kaç sefer doktor tedavisi gördü en son beraber amateme gittik oda sırf beni kaybetmemek için anlık bir çözümdü çünkü aldıgı ilaçları bir hafta bile kullanmadı şunu anladım kendi istemediği sürece doktorların bile yardımı olmuyor :1no2: suan benim yardıma ihtiyacım var sanırım çünkü psikoljik olarak cok etkilendim en ufak şeylere cok büyük tepki veriyorum belki hamileliğin etkisiyle böyle oldum ama cevremde herkesi etkiliyor benneyaptımki

Rica ederim.
Dediğiniz gibi, tedavi sadece doktora başvurmak değil, tedavi protokolünü uygulamaktır.
Siz de lütfen psikolojik destek alın. Gebelik başlıbaşına özel bir dönem. Siz bu dönemi zorlu bir sürecin içinde yaşıyorsunuz. Terapinin faydasını göreceksiniz.
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı
www.onlineterapist.com

Mrb arkadaşlar...
söze cümleye nerden başlıcamı bilmiyorum ama herşeyi paylaştıgım gibi bunları da aktarmak istedim.
Şuan eşimle barıştık gibi ama ikimizde zor bir yolda başbaşa vermeye ve bunu göğüslemeye hazırız.
Ailem bu yuvanın yıkılmaması için eşimi duzelene kadar burda yaşasın dediler.
Eşim kabul etti ve elinden gelen çabayı gösteriyor şuan iş arıyor umarım en yakın zamanda bulurda bir an evvel herşey yoluna girer.
şuan benim yüküm daha fazla ama bu ikimiz için son şans...
tekrar başa dönmek istemiyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…