Bebek İkinci El Lütfen Makul Fiyata Bebek Beşiği Bebek Arabası ve Eşyaları Arıyorum

Bende özelden yazdım tatlım...

İçime kız doğuyordu yakışıklı bir oğluşum oldu çok şükür.
Ama bu kız kıyafetlerine bakmama engel değil.
İzin ver de kıyısından hasret gidereyim

İkimizinde e çok beğendi ekteki değil mi?
Sipariş vereyim hemen..

Eklentiler

• 93956706081210676387.jpg
    129,5 KB · Görüntüleme: 96
İyi niyetin güzel konuşmaların ve herşey için çok teşekkürler çok sağol

Başka ne ihtiyacın var canım bende de kıyafet çok 0-3 ay

elimde kiz çocuğuna uygun fiyatlı bebek arabasi var begenirseniz

Eklentiler

• 20150720_125723.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 77
  • 20150720_125924.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 85
sallanır ahşap görüntüsünde beşik var 200 tl uygunsa size

Beşik ihtiyacım kalmadı çok teşekkürler
Canm ekledm ama ayrntili istersen yollarm daha urun var pembe takimin battaniyeside var bazilari sifir bazilari da yeni gibi. Bide bebepanin takimi var alt acmasi filanda ama onlar biraz pahali bnde pahaliya aldm cnku. Bu resmlerden bazilari satildi erkek bebek sahibi biri aldi kiz icin olanlarn cogu duruyor istersen kalanlari fotolarim cok ta uyguna veririm. Alt acmayida atayim simdi onun hastane cikisida var tulumuda var
Bide elimde sifir altili avent sut saklama kaplari var. Onlarida uyguna veririm. Bana ozelden ulas

Eklentiler

• IMG_20150702_000905-480x640.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 56
ben kızım doğduğunda maddi durumumuz çok iyi değildi düğün borçlarımız vardı kredi ödüyorduk kira veriyorduk o yüzden ben hep uygun şeyler aldım beşik yerine oyun parkı aldım ve 4 yaşına kadar kullandık bebek kıyafetlerini de hep uygun şeyler aldım çünkü çok kusuyordu arkadaşlarımın verdiği kıyafetlerle büyüttüm nerdeyse iki yaştan sonrada hep büyük alıp kıvırarak kullandım Denizli da wenice vardı hem kaliteli hemde indirim zamanları çok uygundu uygun bulunca alırdım ve iki sene giyerdi çocuğun yediği helal giydiği haram derler maddi imkanı olan çeşit çeşit giydirebilir ama benim düşüncem bu allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin hangi şehirdesiniz iyi kıyafetlerden yollayabilirim hediyem olur.

Yazdıklarınız o kadar tanıdık geliyor ki düğün borçları kredi taksitleri ev kirası hepsi üst üsteydi birde kızımız eklendi üstüne olsun sağlık versin Rabbim bir gün elbet geride kalacak herşey inanıyorum

Lohusa gecelik sabahlık veya pijama takımı hangisi rahat olur bilemiyorum doğumdan sonra ?
Uygun fiyata Pembe renk bu tarz bişeyler arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…