Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler Bebek kıyafetleri için acil olanlar tamamlandı şimdilik siteden çok yardımcı oldu arkadaşlar sağolsunlarEğer kıyafet düşünüyorsan bir sürü var elimde cit cit li badi falan istersen resim atabilir im
chicco lite way var düşünürseniz 200 tlSlm bebek arabanz duruyomu
Beşik duruyormu birde hangi sehir ve ne renkhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-besik-hamak-salincak-no-8-gri-pembe-157576924
Bizde bu var canım 2-3 kere anca kullandık yer yatağında sere serpe yatmayı sevdiğinden kutuladık kaldırdık tertemiz duruyor. 30liraya verebilirim başka bebeğin işi görülsün
Not: beşik sallanır ve çok hafif olduğundan portatif heryere taşınır
Amiinn.. Rabbim hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin bebisini cnm. Dualarmzda olacaksn..Uygun fiyata bebek arabası hala arıyorum :)
Eskisi kadar giremiycem nete zorunlu raporum başlıyor Ptesi günü artık ,imkan oldukça yine siteye girmeye çalışıcam herkese ilgisi ve desteği için teşekkürler Benim gibi tüm hamileleri rabbim bir avazda kurtarsın çocuk sahibi arkadaşların evlatlarınada güzel hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim duanızı eksik etmeyin
Allah razı olsun canımAmiinn.. Rabbim hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin bebisini cnm. Dualarmzda olacaksn..
bbek arabası duruyor mu elinizde ?Canım en uygunu bende sanırım 150 TL'ye Sunny Baby Travel veriyorum. Anakucağı dahil. Çok kullanışlı bir ürün.Siyah renkli.
İçi mavi gözüküyor ama gri. Kızımıza kullanmıştık.
Bir de kırmızı bebek hamağım var. O da 40 TL. Gerçekten ihtiyacım olmasa satmazdım.
Bunun benzeri. Gerçekten çok kullanışlı.
Eğer bebek kız ise elimde bir çok ürün var. Hatta konu açtım. Pazarlıkta yaparız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kiz-cocuk-bebek-uygun-fiyata-kiyafet.852689/
Bir de elimde üç adet loğusa takımı var. Akşama foto çeker yollarım. Oğlum olacağı için ayrı alacağım.