Bebek İkinci El Lütfen Makul Fiyata Bebek Beşiği Bebek Arabası ve Eşyaları Arıyorum

g.JPG

Eğer kıyafet düşünüyorsan bir sürü var elimde cit cit li badi falan istersen resim atabilir im

Öncelikle Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben de chicco simplicity bebek arabası var. Düşünürseniz eğer çok tertemiz. Bursa' dan 200TL. Kız bebek kıyafetleri de çok, yardımcı olabilirim.
Slm bebek arabanz duruyomu

Canım en uygunu bende sanırım 150 TL'ye Sunny Baby Travel veriyorum. Anakucağı dahil. Çok kullanışlı bir ürün.Siyah renkli.
sunny-baby-sb-750-royal-travel-sistem-z.jpg

İçi mavi gözüküyor ama gri. Kızımıza kullanmıştık.

Bir de kırmızı bebek hamağım var. O da 40 TL. Gerçekten ihtiyacım olmasa satmazdım.
Bunun benzeri. Gerçekten çok kullanışlı.
Portatif%20Bebek%20Hama%C4%9F%C4%B1_4D2.jpg

Eğer bebek kız ise elimde bir çok ürün var. Hatta konu açtım. Pazarlıkta yaparız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kiz-cocuk-bebek-uygun-fiyata-kiyafet.852689/

Bir de elimde üç adet loğusa takımı var. Akşama foto çeker yollarım. Oğlum olacağı için ayrı alacağım.

Uygun fiyata bebek arabası hala arıyorum :)
Eskisi kadar giremiycem nete zorunlu raporum başlıyor Ptesi günü artık ,imkan oldukça yine siteye girmeye çalışıcam herkese ilgisi ve desteği için teşekkürler Benim gibi tüm hamileleri rabbim bir avazda kurtarsın çocuk sahibi arkadaşların evlatlarınada güzel hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim duanızı eksik etmeyin

Uygun fiyata bebek arabası hala arıyorum :)
Eskisi kadar giremiycem nete zorunlu raporum başlıyor Ptesi günü artık ,imkan oldukça yine siteye girmeye çalışıcam herkese ilgisi ve desteği için teşekkürler Benim gibi tüm hamileleri rabbim bir avazda kurtarsın çocuk sahibi arkadaşların evlatlarınada güzel hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim duanızı eksik etmeyin
Amiinn.. Rabbim hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin bebisini cnm. Dualarmzda olacaksn..

Bebek kıyafetleri aramaya devam ediyorum arkadaşlar 9 ay ve üzeri olsun ama büyüdükçe giysin

Merhaba arkadaşlar elinde uygun fiyatlı bebek arabası olanlar yardımcı olabilir mi

Canım en uygunu bende sanırım 150 TL'ye Sunny Baby Travel veriyorum. Anakucağı dahil. Çok kullanışlı bir ürün.Siyah renkli.
sunny-baby-sb-750-royal-travel-sistem-z.jpg

İçi mavi gözüküyor ama gri. Kızımıza kullanmıştık.

Bir de kırmızı bebek hamağım var. O da 40 TL. Gerçekten ihtiyacım olmasa satmazdım.
Bunun benzeri. Gerçekten çok kullanışlı.
Portatif%20Bebek%20Hama%C4%9F%C4%B1_4D2.jpg

Eğer bebek kız ise elimde bir çok ürün var. Hatta konu açtım. Pazarlıkta yaparız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kiz-cocuk-bebek-uygun-fiyata-kiyafet.852689/

Bir de elimde üç adet loğusa takımı var. Akşama foto çeker yollarım. Oğlum olacağı için ayrı alacağım.
bbek arabası duruyor mu elinizde ?

X