- 18 Haziran 2015
- 50
- 4
- 37
beşik bu mavi ama farkedermi bilmiyorum ben cok kullandım cok işime yaradı daha 2 aya kadar kullanıyodum artık sığmıyor oğlum 9 aylık olduEvet beşik buldum sağolsun burdan bir arkadaş yardımcı oldu teşekkür ederim kçük beşik dediğiniz nasıl acaba farklı bişey mi
fiyatı da makulse neden olmasın :) hangi şehirdesin canımekliyorum hemen
beşik bu mavi ama farkedermi bilmiyorum ben cok kullandım cok işime yaradı daha 2 aya kadar kullanıyodum artık sığmıyor oğlum 9 ay
karabükteyim ben fiyatı yatağı olursa içindeki 150 sade alırsanız 100 tl içindeki yatak işbirin yatağıdır visco kendinden koruyucusu varfiyatı da makulse neden olmasın :) hangi şehirdesin canım
karabükteyim ben fiyatı yatağı olursa içindeki 150 sade alırsanız 100 tl içindeki yatak işbirin yatağıdır visco kendinden koruyucusu var
İlanınıza baktım fakat hastane çıkışı var mı acaba göremedim ben :)canım hala ihityacın varsa bendede baya bi ürün var. bi bak. ayrıca toplu bi alışveriş yaparsan taksitte yaparım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cellenmis-urunler.800763/page-7#post-41643146
diğer ilanımdada 0-3 ay eşyalarım var. hepsi sıfır gibidir
pembe beşik nekadar katlanıp kargo olacak şekildemi
Elinde uygun fiyata kız bebek için hastane çıkışı olan var mı ?
Çok sağolun çok güzeller ama olur mu öyle şey elinizde varsa uygun bi fiyat söyleyinAy bunu da çok beğendimm.
Çok sağolun çok güzeller ama olur mu öyle şey elinizde varsa uygun bi fiyat söyleyin
Allah güzel ömür versin minik şehzadenize, özelden mesaj attım hediyeleşmk tabiki çok güzel ama bir fiyat versenizAma ben hediye etmek istiyorum.
Oğluşum var benimde 28 aylık.
Farz edin ki oğluştan minik prensese hediye...
Lütfen kırmayın beni verin adresinizi direk size gelsin...
Hastane çıkışıda bizden hediye olsun