Bebek İkinci El Lütfen Makul Fiyata Bebek Beşiği Bebek Arabası ve Eşyaları Arıyorum

Bendede ilk Aydan 1. Yaşa kadar ya az yada hiç kullanılmamış 2 li 3 lü takım mor mont falan var hiç kullanılmamış watsaptan resim atabilirim çok uyguna vericem

0-3 ay arası elimde kız bebek kıyafetleri zıbınları vs var sağolsunlar bu siteden bana çok yardımcı olan oldu benim işim görüldü bende ücretsiz olarak kargosunu karşılayabilirim diyen ihtiyaç sahibi birisine vermek istiyorum

Canım konunu açalı neredeyse 2 ay olmuş ama bende bi kaç bişey var çok yer kapladığı için satmayı düşünüyorum halen ihtiyacın olan bir şeyler varsa yardımcı olurum

mrb.kızlar elimde düşünen olursa manuel kraft göğüs pompası var tertemiz .birde dr browns geniş ağız 240 ml temiz biberon var düşünen olursa yardımcı olurum.
Dr.Browns Biberon özellikleri: Kolik sancısı,hıçkırık,geğirme ve gazı önlemeye yardımcı olmasıyla birlikte;emzik çökmesini ortadan kaldırır ve bebeğin orta kulağında sıvı birikimini azaltamayı sağlar.

Patentli bir ürün olan DR.BROWN biberonlar, çoğu biberonda ortaya çıkan vakum ve hava kabarcıklarının oluşmasını önleyerek bebeklerde gaz sancılarını azaltır. Kusmayı minimum seviyeye indirir. Aşırı emme gücü gerektirmediği için orta kulakta sıvı birikmesini önler. Bebeğin mamayı rahat emmesini sağlar. Mama veya sütün hava ile temas etmesini önleyerek C, A ve E vitamin kaybını önlemeye yardımcı olur. Geniş ağız biberonlar ağzı geniş olduğu için kolay doldurulur ve kolay temizlenir.

hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin düşünürsen bu park yatağımız var gayet şık ve kullanışlı her parçası tam doğumdan itibaren 4 yaşa kadar kullanıma uygun 90 tl

Eklentiler

• 14612394_1704377869881819_5126086422711460421_o.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…