Bebek İkinci El Lütfen Makul Fiyata Bebek Beşiği Bebek Arabası ve Eşyaları Arıyorum

Cok sevindim cok mutlu oldum. Kendisinden Allah razi olsun..

Canım düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Allah senden ve eşinden de razı olsun. Sizler de çok iyi insanlarsınız. Öylece duruyordu odada gördüğün gibi, en azından şimdi sahibini buldu, senin dualarını aldım ya bu beni çok daha mutlu etti inan bana, gerisi boş.

Kurdunuz mu peki eve gider gitmez? :)

Evet canım eşim unuturum kurmazsam yapılışını dedi zaten bende çok hevesliydim gece 1 gibi bitti kurma işlemi huzurla ve yorgunlukla uyuduk :) Ama gerçekten çok önemliydi benim için bebek için çok sağol herşey için

Amin Allah bu kadar güzel yürekli insanların hep yanında olsun ben durumumdan dolayı uygun bir beşik ararken Allah karşıma çıkardı şükür
Amiinnn... Nasip. Bes sene beklemis sizi bulmus.. Ne guzell.. Aslinda verdiklerimiz gercek manada kazandiklarimiz.. Size liste gondericem aklimda ama firsat bulup yazamadim.. Uzun olunca liste :)

Elimde tertemiz puset - ana kucagi var. toplasalim 3 defa anca kullanmisiz dır markası mcrae resimdeki ile birebir aynı. Eğer istersen bendekinin de fotosunu çeker yollarım fiyat 45 tl.
Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

Amiinnn... Nasip. Bes sene beklemis sizi bulmus.. Ne guzell.. Aslinda verdiklerimiz gercek manada kazandiklarimiz.. Size liste gondericem aklimda ama firsat bulup yazamadim.. Uzun olunca liste :)
olsun bekliyorum ben Allahın iznyle daha zamanımız var

kızınız mı oğlunuz mu vardı benim kızım olacak nasip olursa kız kıyafetlerine ihtiyacım var

Merhaba bendede bebek eşyaları var çok.kullanılmadı isterseniz bebek arabası da var makul fiyata anlasabiliriz

Eklentiler

• P_20150603_105051.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 138
  • P_20150603_105032.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 127
  • P_20150603_105018.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 120
  • 1433319397822-1161781103.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 129
  • 1433319466728300819732.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 130
merhaba bendede park yatak var var hiç kullanılmadı birde yatak yanına ve her yere götürebileceğin küçük beşik var ilk doğumda 6 ay çok işe yarıyor odada yanına alabiliyorsun fotograflarını yarın eklerim düşünürseniz

Bu arkadaş beşik buldu sanırım parkı ben gorebilirmiyim

Bu arkadaş beşik buldu sanırım parkı ben gorebilirmiyim
Evet beşik buldum çok güzel hemde çok kullanışlı ama küçük beşik yatak yanı için gerekli dedi herkes bende bilmiyorum ilk çocuk olunca tecrübesiz oluyor insan :)

Evet beşik buldum sağolsun burdan bir arkadaş yardımcı oldu teşekkür ederim kçük beşik dediğiniz nasıl acaba farklı bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…