Bizi hiç tanımadığı halde güvenen evinin kapısını açan beşik gibi büyük bir sıkıntıma hiç bir beklentisi olmadan yardım eden tüm misafirperverliğiyle bizi ağirlayan güzel insana ve dünyalar tatlısı annesine teşekkürler hiç konuşmayan ama sürekli cilve ve kur yapan oğluşuna Allah güzel ömürler versin
Amin Allah bu kadar güzel yürekli insanların hep yanında olsun ben durumumdan dolayı uygun bir beşik ararken Allah karşıma çıkardı şükürCok sevindim cok mutlu oldum. Kendisinden Allah razi olsun..
Bizi hiç tanımadığı halde güvenen evinin kapısını açan beşik gibi büyük bir sıkıntıma hiç bir beklentisi olmadan yardım eden tüm misafirperverliğiyle bizi ağirlayan güzel insana ve dünyalar tatlısı annesine teşekkürler hiç konuşmayan ama sürekli cilve ve kur yapan oğluşuna Allah güzel ömürler versin
Evet canım eşim unuturum kurmazsam yapılışını dedi zaten bende çok hevesliydim gece 1 gibi bitti kurma işlemi huzurla ve yorgunlukla uyuduk :) Ama gerçekten çok önemliydi benim için bebek için çok sağol herşey içinCanım düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Allah senden ve eşinden de razı olsun. Sizler de çok iyi insanlarsınız. Öylece duruyordu odada gördüğün gibi, en azından şimdi sahibini buldu, senin dualarını aldım ya bu beni çok daha mutlu etti inan bana, gerisi boş.
Kurdunuz mu peki eve gider gitmez? :)
Amiinnn... Nasip. Bes sene beklemis sizi bulmus.. Ne guzell.. Aslinda verdiklerimiz gercek manada kazandiklarimiz.. Size liste gondericem aklimda ama firsat bulup yazamadim.. Uzun olunca liste :)Amin Allah bu kadar güzel yürekli insanların hep yanında olsun ben durumumdan dolayı uygun bir beşik ararken Allah karşıma çıkardı şükür
olsun bekliyorum ben Allahın iznyle daha zamanımız varAmiinnn... Nasip. Bes sene beklemis sizi bulmus.. Ne guzell.. Aslinda verdiklerimiz gercek manada kazandiklarimiz.. Size liste gondericem aklimda ama firsat bulup yazamadim.. Uzun olunca liste :)
kızınız mı oğlunuz mu vardı benim kızım olacak nasip olursa kız kıyafetlerine ihtiyacım var
merhaba elimde unisex olarak kullanabileceğiniz yeniye yakın birçok yenidoğan giyim var zıbın da var düşünürseniz toplu alımda 2 tl ye göndrebilirim tekli olarak da çekip ekleyebilirim iyi günler 2 yaşa kadar kız çocuk birçok giyim var bende yepyeni düşünürseniz kargom 5-7 tl sabit tutuyor genelde kilo çok olsa bile .
Öncelikle aciliyeti ve mutlaka olması gereken beşik yatak gibi zorunlu eşyaları almak zorundayım bütçem çok kısıtlı ve ciddi anlamda zor durumdayım verilen fiyatlar benim durumumun çok üstünde daha uygun fiyatlarda arıyorum
sedalein hediyelerin ve samimiyetin için teşekkürler Allah razı olsun
Amin sen hayırlı uğurlu geldin bana :))rica ederim canım..
beşik bulmuşsun çok sevindim:) yardımcı olan arkadaştan allah razı olsun..
iyi günler de kullansın bebeğin..
Küvetimiz var çok teşekkürlerMerhaba kuvet vs bisuru urun var atesolcer hepsini 5 e 10a veripbitirmek istiyorm
Bu arkadaş beşik buldu sanırım parkı ben gorebilirmiyimmerhaba bendede park yatak var var hiç kullanılmadı birde yatak yanına ve her yere götürebileceğin küçük beşik var ilk doğumda 6 ay çok işe yarıyor odada yanına alabiliyorsun fotograflarını yarın eklerim düşünürseniz
Evet beşik buldum çok güzel hemde çok kullanışlı ama küçük beşik yatak yanı için gerekli dedi herkes bende bilmiyorum ilk çocuk olunca tecrübesiz oluyor insan :)Bu arkadaş beşik buldu sanırım parkı ben gorebilirmiyim
Evet beşik buldum sağolsun burdan bir arkadaş yardımcı oldu teşekkür ederim kçük beşik dediğiniz nasıl acaba farklı bişey mimerhaba bendede park yatak var var hiç kullanılmadı birde yatak yanına ve her yere götürebileceğin küçük beşik var ilk doğumda 6 ay çok işe yarıyor odada yanına alabiliyorsun fotograflarını yarın eklerim düşünürseniz
ekliyorum hemenBu arkadaş beşik buldu sanırım parkı ben gorebilirmiyim