Bebek İkinci El Lütfen Makul Fiyata Bebek Beşiği Bebek Arabası ve Eşyaları Arıyorum

Bizi hiç tanımadığı halde güvenen evinin kapısını açan beşik gibi büyük bir sıkıntıma hiç bir beklentisi olmadan yardım eden tüm misafirperverliğiyle bizi ağirlayan güzel insana ve dünyalar tatlısı annesine teşekkürler hiç konuşmayan ama sürekli cilve ve kur yapan oğluşuna Allah güzel ömürler versin

Cok sevindim cok mutlu oldum. Kendisinden Allah razi olsun..

Bizi hiç tanımadığı halde güvenen evinin kapısını açan beşik gibi büyük bir sıkıntıma hiç bir beklentisi olmadan yardım eden tüm misafirperverliğiyle bizi ağirlayan güzel insana ve dünyalar tatlısı annesine teşekkürler hiç konuşmayan ama sürekli cilve ve kur yapan oğluşuna Allah güzel ömürler versin

Canım düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Allah senden ve eşinden de razı olsun. Sizler de çok iyi insanlarsınız. Öylece duruyordu odada gördüğün gibi, en azından şimdi sahibini buldu, senin dualarını aldım ya bu beni çok daha mutlu etti inan bana, gerisi boş.

Kurdunuz mu peki eve gider gitmez? :)

Canım düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Allah senden ve eşinden de razı olsun. Sizler de çok iyi insanlarsınız. Öylece duruyordu odada gördüğün gibi, en azından şimdi sahibini buldu, senin dualarını aldım ya bu beni çok daha mutlu etti inan bana, gerisi boş.

Kurdunuz mu peki eve gider gitmez? :)
Evet canım eşim unuturum kurmazsam yapılışını dedi zaten bende çok hevesliydim gece 1 gibi bitti kurma işlemi huzurla ve yorgunlukla uyuduk :) Ama gerçekten çok önemliydi benim için bebek için çok sağol herşey için

Amin Allah bu kadar güzel yürekli insanların hep yanında olsun ben durumumdan dolayı uygun bir beşik ararken Allah karşıma çıkardı şükür
Amiinnn... Nasip. Bes sene beklemis sizi bulmus.. Ne guzell.. Aslinda verdiklerimiz gercek manada kazandiklarimiz.. Size liste gondericem aklimda ama firsat bulup yazamadim.. Uzun olunca liste :)

Elimde tertemiz puset - ana kucagi var. toplasalim 3 defa anca kullanmisiz dır markası mcrae resimdeki ile birebir aynı. Eğer istersen bendekinin de fotosunu çeker yollarım fiyat 45 tl.
Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Screenshot_2015-05-28-22-33-11.png

Amiinnn... Nasip. Bes sene beklemis sizi bulmus.. Ne guzell.. Aslinda verdiklerimiz gercek manada kazandiklarimiz.. Size liste gondericem aklimda ama firsat bulup yazamadim.. Uzun olunca liste :)
olsun bekliyorum ben Allahın iznyle daha zamanımız var

rQ3qQN.jpg
7kqOkW.jpg
j58E2r.jpg
2grMkq.jpg

merhaba elimde unisex olarak kullanabileceğiniz yeniye yakın birçok yenidoğan giyim var zıbın da var düşünürseniz toplu alımda 2 tl ye göndrebilirim tekli olarak da çekip ekleyebilirim iyi günler 2 yaşa kadar kız çocuk birçok giyim var bende yepyeni düşünürseniz kargom 5-7 tl sabit tutuyor genelde kilo çok olsa bile .
kızınız mı oğlunuz mu vardı benim kızım olacak nasip olursa kız kıyafetlerine ihtiyacım var

Merhaba bendede bebek eşyaları var çok.kullanılmadı isterseniz bebek arabası da var makul fiyata anlasabiliriz

Eklentiler

• P_20150603_105051.jpg
    P_20150603_105051.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 138
  • P_20150603_105032.jpg
    P_20150603_105032.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 127
  • P_20150603_105018.jpg
    P_20150603_105018.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 120
  • 1433319397822-1161781103.jpg
    1433319397822-1161781103.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 129
  • 1433319466728300819732.jpg
    1433319466728300819732.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 130
merhaba bendede park yatak var var hiç kullanılmadı birde yatak yanına ve her yere götürebileceğin küçük beşik var ilk doğumda 6 ay çok işe yarıyor odada yanına alabiliyorsun fotograflarını yarın eklerim düşünürseniz

merhaba bendede park yatak var var hiç kullanılmadı birde yatak yanına ve her yere götürebileceğin küçük beşik var ilk doğumda 6 ay çok işe yarıyor odada yanına alabiliyorsun fotograflarını yarın eklerim düşünürseniz
Bu arkadaş beşik buldu sanırım parkı ben gorebilirmiyim

Evet beşik buldum sağolsun burdan bir arkadaş yardımcı oldu teşekkür ederim kçük beşik dediğiniz nasıl acaba farklı bişey mi

X