- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Buğlem
Cenneti mujdeleyen melek
Yoksa da güzel değil mi ama :) ama cevrem de Elisa var çok çok güzel bir çocuk. Erva larda güzel.Buğlem'in öyle bir anlamı yok. Internet uydurması ne yazık ki.
Yoksa da güzel değil mi ama :) ama cevrem de Elisa var çok çok güzel bir çocuk. Erva larda güzel.
Canım evet biraz çokfazla duyulmuş bir isim ama kötü değil. İstersen topiği biraz oku yada internette araştır kız isimleri daha değişik ilginç isimler bulabilirsin. Ama bu isim sende sempati uyandırıyor ve yüzünü güldürüyorsa zaten başka isim aramana gerek yok derim. Sadece kızın için 20 sene sonra şimdiki ayşe fatma gibi duyulmuş ve eski isimlere verdiğimiz tepkiyi vermemeleri için yanına bir de marjinal isim seç büyüdüğünde o istediğini kullansın canım.
Cansu mina yada mina cansu güzelmiş canım.Bende öyle düşünüyorum canım ve yanına bi isim istiyorum CANSU MİNA mesela yada MİSLİNA CANSU yada ZÜMRA CANSU ama tam bi isim kestiremedim oyüzden dikir istedim canım. Cevapverdigin için teşekkür ederim
Canım oncelıkle ıcıne sınmesı onemlı onerıler nekadar olsada cok begenılen değilde hep içinde olan bi isim seçmen daha iyi olur. Cansu Neva geldi aklıma Nevanın anlamı tdk dan baktımBende öyle düşünüyorum canım ve yanına bi isim istiyorum CANSU MİNA mesela yada MİSLİNA CANSU yada ZÜMRA CANSU ama tam bi isim kestiremedim oyüzden dikir istedim canım. Cevapverdigin için teşekkür ederim
Soylenisi zor . Kiz ismine gore soylenisi kaba bence. Anlamida o degil. Anlam aramiyorsan olabilir koyabilirsinBuğlem
Cenneti mujdeleyen melek
Cansu mina uyumlu olmus. Arkadasin yazdigi Deva da guzel . Neva da onerilmis oda guzel. Cansu Deva, Cansu NevaBende öyle düşünüyorum canım ve yanına bi isim istiyorum CANSU MİNA mesela yada MİSLİNA CANSU yada ZÜMRA CANSU ama tam bi isim kestiremedim oyüzden dikir istedim canım. Cevapverdigin için teşekkür ederim
Beril güzel ama içine sinmiyorsa ortak beğendiğiniz bir isim daha iyi olurSanırım beril olacak babası öyle istiyor ama ben kararsızım.
Beril güzel ama içine sinmiyorsa ortak beğendiğiniz bir isim daha iyi olurSanırım beril olacak babası öyle istiyor ama ben kararsızım.
Kızımızin ismi Azra Begüm olucak inşallah
Sadece "bal" demekAsel
(Cenneteki bal ırmağı diye biliyorum anlamını)
Sadece "bal" demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?