- 1 Mart 2016
- 608
- 510
- 33
- 33
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Sonunda insanlara saygı duymayı bilen bir karakter.. Çok teşekkür ederim canım. İnsanlar artık insanları takdir etmek yerine eleştirmeyi daha zevkli buluyor. Üzülüyorum ama yapacak bir şey yok insanlara birşeyler öğretmek çok zor bu devirde.herkes çocuğuna istediği ismi koyabilir. Başkalarının beğendiği isimlere itici vs. anlamlar yüklemek hiç hoş değil !
ister sancak koyarım ister bayrak kime ne dimi ? insanların fikirlerine saygı gösterip farklı fikirlerde sunmak ne kadar zorlaşmış artıkDodine bence Liva mükemmel bir isim
takdir etmelerine gerek yok bence gereksiz yorum yapmamaları yeterliSonunda insanlara saygı duymayı bilen bir karakter.. Çok teşekkür ederim canım. İnsanlar artık insanları takdir etmek yerine eleştirmeyi daha zevkli buluyor. Üzülüyorum ama yapacak bir şey yok insanlara birşeyler öğretmek çok zor bu devirde.
Haklısın canımtakdir etmelerine gerek yok bence gereksiz yorum yapmamaları yeterli
Google tavsiyen için çok teşekkürler canım,çok şekersin.Destek vermeyi deniyorum,sancağını güle güle büyütLiva-ül hamd gibi bir çok terim var içindeki özneyi alıp isim olarak kullanan. Liva isminin anlamı diye google a yazdığında esas anlamı evet sancak olarak görünüyor ama devamında Hz peygamberimizin sancağının adı olduğuda yazıyor. İnsanları bence yargılamak yada eleştirmek yerine destek vermeyi deneyebilirsin. Tavsiyem güzel oluyor. Ama dediğim gibi google a yazdığında çıkan ilk sitede bakabilirsin. He kaldı ki evet ben çocuğuma sancak adı koyucam kaba taslak anlamıyla. Zaten peygamber efendimizinde sancağının adı. Adı üstünde SANCAĞININ adı. Yine sancak yani :) neyse iyi sohbetler sana daha fazla açıklama yapmayacağım canım.
Ah komik bayan seni :))))))) ne kadar kalitelisin.Google tavsiyen için çok teşekkürler canım,çok şekersin.Destek vermeyi deniyorum,sancağını güle güle büyüt
İnci ismini cok severim bi arkadaşta soyledi ama koyamiycam bi tanidikta var yapacagı ilk yorum %99bize özendiNolduuuuuuuu
himmm şansına küs o zaman. Inci kadar güzel isimler vardır mutlaka. Gökçe ye ne dersinİnci ismini cok severim bi arkadaşta soyledi ama koyamiycam bi tanidikta var yapacagı ilk yorum %99bize özendi
sinem koyİnci ismini cok severim bi arkadaşta soyledi ama koyamiycam bi tanidikta var yapacagı ilk yorum %99bize özendi
Bende ayni fikirdeyim. İsteydn istedigini koyar etraf ne dusunur diye ona gore isim koymayacagiz. Zaten herkesi memnun edemeyiZ. Etmeye gerek yok . İsim onerilini yazilir. Begenmedigin isim hakkinda yorum yapmaya gerek yok. Baskasinin begendigi yada cocugunun isimleri kimseyi ilgilendirmez. Ayıp zaten. Begenmeyen koymaz ismini cocuguna milletin cocugunun isminden kime ne. Anne babasi varken. Milyonlarca Ayse , zeynep olmasinin anlami yok bana gore. Bundan kac yuz onceside baska isimler vardi. Annelerimiz zamaninda konulmuyor. Her donem farkli. İsteyen Ayse, zeynep koysun yine . Oturup niye koydugunu mu dusuncem anne babasinin zevkiSonunda insanlara saygı duymayı bilen bir karakter.. Çok teşekkür ederim canım. İnsanlar artık insanları takdir etmek yerine eleştirmeyi daha zevkli buluyor. Üzülüyorum ama yapacak bir şey yok insanlara birşeyler öğretmek çok zor bu devirde.
Sana guzel geliyorsa koy. Baska koyarsin yone begenen olmaz. Sonra pismann olursun. Ela, ece , naz gibi koyma bence zoraki ikinci isim eklenmis gibi . Yine normal isim sec.Kızlar merabalar topiği okuyamadım ama sizden fikir istiyorum. Ben CANSU ismini koymak istiyorum kızıma ama... Aaa cansumu cok bayagı cok eski gibi yorumlar alıyorum sizcede öylemi banamı güzel geliyo sadece ve iki isim istiyorum yanına ne önerirsiniz bana
İsteyen istedigi ismi koyar bana gore. Yerli yabanci ama bende size katiliyorum. En azindan telafuzu uygunmu . Yada soylenisi turkce baska sozcuge benziyormu dusunerek koymak lazim. Arap harfleri kimi sapkali veya girtlaktan okunan harflerde var. Duzgun soylemeyi ce zaten asil anlaminida kaybediyor.Yok valla. Genelde arapça isimler moda oldu. Çoğu da dil yapımıza uymuyor. Ecrin yazmaktan ben sıkıldım, insanlar sıkılmadı. Ben derin, duru, inci, selin gibi kibar isimler taraftarıyım. Kızıma da dediğim gibi masal ismini koydum. Oğlum olursa da mustafa kemal den başka isim düşünmüyorum
Yani buradaki başlığın amacı kız ismi önermek. Öneren insanların düşündüğü isimlere kulp bulmak eleştirmek yada kırmak karakterdeki eksikleri gösterir. Ki haddinede değil kimsenin. Ama insanlara kolay ve uygun gelen kötü kalpli olmak malesef.. İsteyen istediği ismi seçer istediği ismi koyar sizede .... O isimle hitap etmek düşer.. :)Bende ayni fikirdeyim. İsteydn istedigini koyar etraf ne dusunur diye ona gore isim koymayacagiz. Zaten herkesi memnun edemeyiZ. Etmeye gerek yok . İsim onerilini yazilir. Begenmedigin isim hakkinda yorum yapmaya gerek yok. Baskasinin begendigi yada cocugunun isimleri kimseyi ilgilendirmez. Ayıp zaten. Begenmeyen koymaz ismini cocuguna milletin cocugunun isminden kime ne. Anne babasi varken. Milyonlarca Ayse , zeynep olmasinin anlami yok bana gore. Bundan kac yuz onceside baska isimler vardi. Annelerimiz zamaninda konulmuyor. Her donem farkli. İsteyen Ayse, zeynep koysun yine . Oturup niye koydugunu mu dusuncem anne babasinin zevki
Canım evet biraz çokfazla duyulmuş bir isim ama kötü değil. İstersen topiği biraz oku yada internette araştır kız isimleri daha değişik ilginç isimler bulabilirsin. Ama bu isim sende sempati uyandırıyor ve yüzünü güldürüyorsa zaten başka isim aramana gerek yok derim. Sadece kızın için 20 sene sonra şimdiki ayşe fatma gibi duyulmuş ve eski isimlere verdiğimiz tepkiyi vermemeleri için yanına bir de marjinal isim seç büyüdüğünde o istediğini kullansın canım.Kızlar merabalar topiği okuyamadım ama sizden fikir istiyorum. Ben CANSU ismini koymak istiyorum kızıma ama... Aaa cansumu cok bayagı cok eski gibi yorumlar alıyorum sizcede öylemi banamı güzel geliyo sadece ve iki isim istiyorum yanına ne önerirsiniz bana
Deva.Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?