Doğuma Hazırlık lütfen kız bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gözünüzü seveyim Masal koymayın. Sağım solum Masal. Büyüyecek, çalışan bir kadın olacak, mail yazacaklar, Masal Hanım.......

Zeynep'ten zaten gına geldi artık. Elisa var ne demek bilmiyorum, uyduruk yine. Ceylin meylin yapmayın ya. Sevgi olabilir, İnci olabilir, Müge olabilir, Banu olabilir, Begüm olabilir, Hilâl olabilir, Feryal duymuştum mesela... İleriyi düşünerek bir isim koyun. Hayırlı olsun.

venüs de güzeldir. ama sinem daha favori.
benim kızım olsa idi paris koyacaktım ama eşim paris hilton dan ötürü asla istemem diordu cocugumuz da olmadı zati
venüs paris biricik sinem böyle dörtleme yap. ispanyollar gibi kızlık soyadın ve eşiin soyadını da koydun mu ohhh süper ötesi olur
venus paris sinem biricik öztürk devegüden... ( soyisimleri attım )

Venüs mü? Neptün var ama gerçekten eşimin ailesinde

O ne ayol Malkara Keşan hoppala paşam gibi.

Venüs mü? Neptün var ama gerçekten eşimin ailesinde
evet venus de var.
balca var tanıdıgmın kızı.
arlet var fransızca ama anlamını bilmiyorum hiç sevmem bu ismi - alet gibi geliyor
alya-alyan bunları sevmem. nalburadan alyan takımı ver der gibi geliyor.
sinem güzeldir - gönlüm kalbim demek...

İnanın ayni seyleri düsündüm sizinle kime söylesem ya bırak ya ortalık zeynep elif kaynıyor zaten diye çıkıştılar kiii bundan ögretmenler dahi müzdarip ecrin ve zeynep bir sınıfta kactane diyolar
Kızımın ismi Zeynep isterse herkes Zeynep koysun yine bu ismi koyardım o kadar çok seviyorum. Babasının süsü demek...

Elisabeth'in kısaltılmış hali, Elisabeth'in kökeni İbranice'dir, zannedersem "Tanrı benim yeminimdir" gibi bir anlamı olması lazım. Burada da Tanrı'nın cennet kapısında bekleyen melek diye uydurmuşlar anlamını, insanlar da yutmuş. Koyuyorsanız da anlamını bilerek koyun.

Kuzenimin arkadaşı Belemir koydu kızının adını. Ne tuhaf isimler var ya. Arkadaşım Erva koydu, öndan önce Mihra veya Etka koyacaktı, zor vazgeçirdik

elisa da olmaz. aıds testi gibi o ne la... gerci anlamı var ama bildigin aıds testi.. yurtdışna gitse test misin derler kıza ...

Kuzenimin arkadaşı Belemir koydu kızının adını. Ne tuhaf isimler var ya. Arkadaşım Erva koydu, öndan önce Mihra veya Etka koyacaktı, zor vazgeçirdik
minerva ya cevirseymi iyiymiş. yurtdışında da karşılıgı olur.
mihra yı duymadım. etka yı da bilmiyoırum. etka nın anlamı mitolojik mi acaba... cok tanıdık geldi ama bilmedim...
etna yanardagı ile mi karışrıtıyoruım acaba... hım hımmm

Evet, diğer dinlerden veya Alman mitolojisinden geliyor diye biliyordum ben de. Şimdi gidip eltime mesajınızı okusam beni bir daha evine almaz. Kızının adının anlamına bak, abdestinde namazında kadın Araştırdığını sanmıyorum, duymuştur bir yerden. İnsanlar neyi anlamak istiyorlarsa onu anlayıp kabul ederler. Doğrusunu söylersen sen suçlu olursun.

Elisa yurtdışında çok kullanılır, tepki çekmez yani.
kökeni %50 ibranice ama.
cennet kapısında ki melek. de deniyor.
italyan ve arap şarkıcı- bir de ingilterede biri vardı elisa isiimli..
ama aıds testi de aynı...
ben hiç sevmiyorum elisayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…