- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
- Konu Sahibi Seheryelice
-
beril cok guzel kizim olsa koyacaktim :) hayirli olsun canimBeril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
venüs de güzeldir. ama sinem daha favori.Kizlar cok tesekkr ederim fikir vermeniz beni aydınlatti bakın soyle bi durumda var benim ismim takvim yapragından konmuş esimin ismi dedesinin ismi ve cok mutsuz bu durumdan hep şikayet eder hiç sevmedim bu yaşıma kadar ismimi der benimki hem modern hem anlamı güzel hep tesekkr ettim anneme bu yüzden çocugum anne baska isimmi bulamadın derse bigün kaygım oo..
venüs de güzeldir. ama sinem daha favori.
benim kızım olsa idi paris koyacaktım ama eşim paris hilton dan ötürü asla istemem diorducocugumuz da olmadı zati
venüs paris biricik sinemböyle dörtleme yap. ispanyollar gibi kızlık soyadın ve eşiin soyadını da koydun mu ohhh süper ötesi olur
venus paris sinem biricik öztürk devegüden... ( soyisimleri attım )
venüs de güzeldir. ama sinem daha favori.
benim kızım olsa idi paris koyacaktım ama eşim paris hilton dan ötürü asla istemem diorducocugumuz da olmadı zati
venüs paris biricik sinemböyle dörtleme yap. ispanyollar gibi kızlık soyadın ve eşiin soyadını da koydun mu ohhh süper ötesi olur
venus paris sinem biricik öztürk devegüden... ( soyisimleri attım )
evet venus de var.Venüs mü? Neptün var ama gerçekten eşimin ailesinde
Berilden ziyade berin ismini daha çok beğeniyorumBeril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
Kızımın ismi Zeynepİnanın ayni seyleri düsündüm sizinle kime söylesem ya bırak ya ortalık zeynep elif kaynıyor zaten diye çıkıştılar kiii bundan ögretmenler dahi müzdarip ecrin ve zeynep bir sınıfta kactane diyolar
Gözünüzü seveyim Masal koymayın. Sağım solum Masal. Büyüyecek, çalışan bir kadın olacak, mail yazacaklar, Masal Hanım.......
Zeynep'ten zaten gına geldi artık. Elisa var ne demek bilmiyorum, uyduruk yine. Ceylin meylin yapmayın ya. Sevgi olabilir, İnci olabilir, Müge olabilir, Banu olabilir, Begüm olabilir, Hilâl olabilir, Feryal duymuştum mesela... İleriyi düşünerek bir isim koyun. Hayırlı olsun.
evet venus de var.
balca var tanıdıgmın kızı.
arlet var fransızca ama anlamını bilmiyorum hiç sevmem bu ismi - alet gibi geliyor
alya-alyan bunları sevmem. nalburadan alyan takımı ver der gibi geliyor.
sinem güzeldir - gönlüm kalbim demek...
elisa da olmaz. aıds testi gibi o ne la... gerci anlamı var ama bildigin aıds testi.. yurtdışna gitse test misin derler kıza ...Gözünüzü seveyim Masal koymayın. Sağım solum Masal. Büyüyecek, çalışan bir kadın olacak, mail yazacaklar, Masal Hanım.......
Zeynep'ten zaten gına geldi artık. Elisa var ne demek bilmiyorum, uyduruk yine. Ceylin meylin yapmayın ya. Sevgi olabilir, İnci olabilir, Müge olabilir, Banu olabilir, Begüm olabilir, Hilâl olabilir, Feryal duymuştum mesela... İleriyi düşünerek bir isim koyun. Hayırlı olsun.
elisa da olmaz. aıds testi gibi o ne la... gerci anlamı var ama bildigin aıds testi.. yurtdışna gitse test misin derler kıza ...
minerva ya cevirseymi iyiymiş. yurtdışında da karşılıgı olur.Kuzenimin arkadaşı Belemir koydu kızının adını. Ne tuhaf isimler var ya. Arkadaşım Erva koydu, öndan önce Mihra veya Etka koyacaktı, zor vazgeçirdik
Elisabeth'in kısaltılmış hali, Elisabeth'in kökeni İbranice'dir, zannedersem "Tanrı benim yeminimdir" gibi bir anlamı olması lazım. Burada da Tanrı'nın cennet kapısında bekleyen melek diye uydurmuşlar anlamını, insanlar da yutmuş. Koyuyorsanız da anlamını bilerek koyun.
kökeni %50 ibranice ama.Elisa yurtdışında çok kullanılır, tepki çekmez yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?