- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi Seheryelice
-
mitoloji mitoloji..... günahı yok...Kadin tanri ?? Tovbee ya koyma sakn bacim bu ismi
Çok insanda olmasının iticiliğini yaşamadığınız için olsa gerek, özel hissetmiyorsunuz. İsminiz çok hoş ama söylenişi zor, o da sizin şanssız tarafınız. Bana ismimle birisi bağırsa bir ortamda en az 3-4 kişi dönüp bakar. Çok sevimsizBenim ismim şura az insanda var. Ama birçok insan yanlış söylüyor. Geçen gün biri çok değişik bir isminiz var dedi. Yok Şule diyen büşra diyen suzan diyen şura demek çok mu zor anlamıyorum. Benim ismim az insanda var diye özel hissetmiyorum valla düzgün telaffuz etsinler öpüp başıma koyucam
öğrencimin adi Ada Su, bu şekilde kisa iki isim de olabilir :)
Kızım elif nisa ve eda nurBeril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
Beril..Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
Biz ikişer isim koyduk ikisnide begenmzlerse iş yaşKizlar cok tesekkr ederim fikir vermeniz beni aydınlatti bakın soyle bi durumda var benim ismim takvim yapragından konmuş esimin ismi dedesinin ismi ve cok mutsuz bu durumdan hep şikayet eder hiç sevmedim bu yaşıma kadar ismimi der benimki hem modern hem anlamı güzel hep tesekkr ettim anneme bu yüzden çocugum anne baska isimmi bulamadın derse bigün kaygım oo..
Gülru akselBeril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
sen gel sinem koy...Kizlar cok tesekkr ederim fikir vermeniz beni aydınlatti bakın soyle bi durumda var benim ismim takvim yapragından konmuş esimin ismi dedesinin ismi ve cok mutsuz bu durumdan hep şikayet eder hiç sevmedim bu yaşıma kadar ismimi der benimki hem modern hem anlamı güzel hep tesekkr ettim anneme bu yüzden çocugum anne baska isimmi bulamadın derse bigün kaygım oo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?