Doğuma Hazırlık lütfen kız bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok insanda olmasının iticiliğini yaşamadığınız için olsa gerek, özel hissetmiyorsunuz. İsminiz çok hoş ama söylenişi zor, o da sizin şanssız tarafınız. Bana ismimle birisi bağırsa bir ortamda en az 3-4 kişi dönüp bakar. Çok sevimsiz Bu demek değil ki telaffuzu zor isimler konulsun. Ama herkes de aynı ismi koymasın be kardeşim

Bir kaç tane isim koy sen de. En çok hangisi hoşuna giderse onu kullanırsın. Nehir hoşuma gitti. Ama bence az daha düşün.

Ayşe elif zeynep bunlar tekrar türedi koyma genelde modern bulamayıp bunlarda karar kılıyolar.

Birsürü seçenek var açın on tane isimler sözlüğü eminim hoşunuza giden olur.

Mina hira mila maya ceylin alya azra bunlar ciddi çok isimler okulda vsde sıkıntı çeker

Kizlar cok tesekkr ederim fikir vermeniz beni aydınlatti bakın soyle bi durumda var benim ismim takvim yapragından konmuş esimin ismi dedesinin ismi ve cok mutsuz bu durumdan hep şikayet eder hiç sevmedim bu yaşıma kadar ismimi der benimki hem modern hem anlamı güzel hep tesekkr ettim anneme bu yüzden çocugum anne baska isimmi bulamadın derse bigün kaygım oo..

Biz ikişer isim koyduk ikisnide begenmzlerse iş yaş

Beril olsun bari, diğer isimleri bebeklere milyon kez koydular.

sen gel sinem koy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…