Doğuma Hazırlık lütfen kız bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
venüs - güneş
hangi isim hoşuna gider bilmiyorumn ama koymaman gereken isimlerden 3 ü aşagıda
alya koyma -alyan takımı gibi .arlet koyma- alet gibi - elisa koyma - aıds testi adı.

Ağzınıza sağlık. Yani Alya ve isimlerin sonuna getirilen su gerçekten özentilik...

Türkce ve anlamı guzel bi isim olsun istiyorum fakat çaga uygunda olsun aynı zamanda inanin isimlerimiz dahi eskiyor hersey gibi..suanda farklılık istiyor insanlar ..

Azra da guzel ama ben feyza ismini çok seviyorum..feyzalar çok karakterli olgun oluyorlar genelde

Son zamanlarda geleneksele dönüş diye herkes elif, zeynep, ayşe vs. koyuyor. Nispeten yeni nesil isimlerden ecrin, ceylin, ela heryerde kum gibi. Sınıflarda en az 3 tane elif, eylül, ela var.

Ben şahsen ismim nispeten modern bir isim olduğu ve eskiden çok beğendiğim halde ismimden tiksindim. 37 yaşında kadınım, 13-15 yaşındaki çocukların yarısı benim ismimi taşıyor. Markete girip ismimi başkasında duymadan çıktığım bir tek gün bile hatırlamıyorum.

Çocuğunuz sağlıkla gelsin inşallah. İsmini ne koyarsanız koyun, sizin zevkiniz ama lütfen kızılay dağıtmış gibi hep aynı isimlerden olmasın. Yeni isimler şöyle, eski isimler böyle demiycem. Anlamlı bir dünya isim var, illa ki güzel birşey bulunur yeter ki çocuğunuz kendini ismiyle bir sürünün parçası gibi değil, özel ve biricik hissetsin

deniz,bahar,yağmur,ece,betül,elif,

Benim ismim şura az insanda var. Ama birçok insan yanlış söylüyor. Geçen gün biri çok değişik bir isminiz var dedi. Yok Şule diyen büşra diyen suzan diyen şura demek çok mu zor anlamıyorum. Benim ismim az insanda var diye özel hissetmiyorum valla düzgün telaffuz etsinler öpüp başıma koyucam

Seher olsun. Değişikse değişik, anlamlıysa anlamlı :)
Ben Eylül ismini sevmem ama Nisan ismini çok severim. Bu ay doğan kızlara Nisan veya Bahar çok yakışır. Ayrıca çiçek ve değerli taş isimlerini çok yakıştırıyorum. Yabancı ve Arapça kelimelerden bozma uyduruk isimleri ben de özenti buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…