• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen İlginize!!

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
İyi Akşamlar,Bugün doktoruma gittiğimde sağ yumurtalığımda hemorajik kist olduğunu öğrendim.52 47 39 mm boyutlarındaymış.Fakat doktorum zararsız olduğunu çok şiddetli ağrı olduğunda ameliyat ederiz dedim hiç aydınlanmadım açıkçası..İnsan bir ilaç tedavisi uygular,pek de ilgilenmedi açıkçası.. Üstelik bebek düşünyoruz tedavi etmesi gerekmez mi... Bir yol gösterirseniz sevinirim Pazartesi üniversite hastanesinde özel doktora muayene olmak istiyorum inşallah... ayrıca adetliydim adetle de atılabileciğini söyledi SEVGİLER

canım sitede başka konu başlığı altında hemorajik kisti olanlarla ilgili bişeyler vardı, orada hemorajik kistin normalde basit kistler gibi kendiliğinden geçmeyeceği ve dogum kontrol haplarının buna iyi geldiği yazıyor. ama bunu yazan arkadaşın da hemorajik kisti olduğu halde kendiliğinden geçmiş...yani çok korkulacak bişey yok...sen dediğin gibi üniveristie hastanesine git, daha iyi olur...ama telaşlanma sakın böyle şeylerin tedavisi var, hamile kalmana da engel olma ihtimali düşük...çok çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun arkadaşım adetli olduğun için önemsememiş olabilir doktorun çünkü kistlerin büyüdüğü zamanlar.adetin geçince özel doktora git inş güzel olur.pozitif düşün iyi olsun.:28:

Back