Gebe kalmaya çalışıyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Arkadaşlar merhaba ben 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ve doktora gittim tüm muayenelerimi oldum geçen hafta hsg de çekildim doktor alttan muayene ettiğinde ve adetliyken hormon testlerine baktığında polikistik over olabileceğini söyledi devlet hastanesine gittiğim için ve üniversite hastanesi olduğu için asistanlar vardı ilgi alakadan çok memnun kalmadım ama yinede sonuçlarım vs için düzenli olarak gittim en son hsg sonucum için gittim tüplerimin temiz açık olduğunu söyledi doktor ve adetin ilk gününde ilaç tedavisi için gelmem gerektiğini söyledi değerlerimin sıkıntılı mı ne olduğunu söylemedi rica etsem değerlerimi yorumlayabilir misiniz çok mu sıkıntılı değerlerim yorumlarını nedir
Merhaba
Birgün söz vermiştim hamile kalırsam yazacağıma dair.
Ben 1 sene boyunca hamile kalmaya çalıştım. Neler içmedim neler yemedim. Eşimden test istediler yaptırdık. Aşılama dediler yaptırdık olmadı. Kadınlar kulübünden çıkamıyordum. Her adet oluşuma ağlıyordum. Her aya yeni bir ümitle girmek çok zordu. Yıpranmıştık. Öyle bir gün geldi ki asla bu noktaya geleceğimi düşünmediğim bşr gün yoğunluktan biran herşeyi unuttum ve o ay sadece 2 kes ilişki yaşadık. Çok sürpriz şekilde hamile olduğumu anladım inanamadık. Hatta o kadar rahattım ki hamile değilimdir diye hopladım zıpladım gezdim koştum biran herşeti sildim kafamdan. Yani demek istediğim hiç bşrşeyi görev haline getirmeyin kendinizi strese sokmuyoruz bile desek te girdiğimiz stresten şokun. Öyle bir gün yaşayın ki herşeyi unutun. Şuan kızımın 20 haftası tüm kalbimle dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Allah’a emanet olun

yok hayır doğal yoldan oldu gebelik. bize doktorumuz genovita tb ve sabah aç karnına bal,polen karışımı önermişti esim için. zaten bir buçuk ay sonra da hamile kaldım. ama esim bal,poleni bir hafta tüketti. midesini kötü yaptığı için bıraktı. sonradan keçiboynuzu pekmezi tüketti günde 2 kere.
Sizin sperm hızı ve toplam sayı kaçtı acaba

X