• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen görüşlerinizi belirtin...

Merhaba benim kuzenim var biraz ayağı bozuk bende dedim ki benim sevdiğimede aşık okur bu sonra dedim ki asla eski kocasıyla(sevdiğimle) ömür boyu evli kalmam şimdi ben ona beddua gibi birşey mi etmiş oldum başıma gelir mi???

Kız kuzeninin eski kocasına mı aşıksın.

Benim anladığım bu konuda gerçekleşmiş olan sadece kuzeninize güvenmemeniz ve bir sevdiğiniz olması. Kuzeninizin adamdan haberi yok ama zaten artık sevmiyorsunuz da?

Korktuğunuz da şu kuzeniniz gidecek sizin sevdiğiniz kişiye aşık olacak, evlenecekler ama sonra boşanacaklar sonra siz o adamla evleneceksiniz ve ömür boyu evli kalacaksınız. Doğru mu?

Kaç yasindasiniz ? Ne iş yapıyorsunuz ? Ve psikolojik bir rahatsızlığınız mi var okb gibi mesela ? Sürekli bununla ilgili şeyler paylasmissiniz şaka gibi lütfen böyle şeylere takıntı yapmayın kalbinizi ferah tutun ve bol bol dua okuyun , bol bol kitap okuyun açık havada gezin dolaşın ama bu saçma sapan şeyleri düşünmeyin

Merhaba ben istiyerek büyük konuştum.Benim sevdiğim vardı.Asla onla ömür boyu evli kalmam dedim.o zaman istiyordum.Şimdi istemiyorum.Başıma gelir mi??
Lütfen aynı içerikle 7 ayrı bölüme 7 ayrı konu açmayın, üyeler konularınızdan hangisine cevap versin? Sizde yorum geliyor mu gelmiyor mu takip edemezsiniz.

ilber-ortayli-18.jpg

Back