- Konu Sahibi Beyza66selam
“Ayağı bozuk”kötü yolda demek benim bildiğim farklı bişey demek istediyse de zaten anlamadımValla sayesinde yeni bi laf öğrendim: “ayağı bozuk”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
“Ayağı bozuk”kötü yolda demek benim bildiğim farklı bişey demek istediyse de zaten anlamadımValla sayesinde yeni bi laf öğrendim: “ayağı bozuk”
Bence once basina gelmesi icin buyuk konusmus sonra vazgecmis istememis simdi basina gelmesini istemiyor. Gelicekmi diye korkuyor hshshsben şöyle anladım,hani insanın büyük konuştuğu şey başına gelirmiş ya,bu üyede olmasını istediği bir şey için bilinçli olarak büyük konuşmuş başına gelsin diye
Merhaba benim kuzenim var biraz ayağı bozuk bende dedim ki benim sevdiğimede aşık okur bu sonra dedim ki asla eski kocasıyla(sevdiğimle) ömür boyu evli kalmam şimdi ben ona beddua gibi birşey mi etmiş oldum başıma gelir mi???
Merhaba ben istiyerek büyük konuştum.Benim sevdiğim vardı.Asla onla ömür boyu evli kalmam dedim.o zaman istiyordum.Şimdi istemiyorum.Başıma gelir mi??
hay allahım yarabbımMerhaba ben istiyerek büyük konuştum.Benim sevdiğim vardı.Asla onla ömür boyu evli kalmam dedim.o zaman istiyordum.Şimdi istemiyorum.Başıma gelir mi??
kesin olur.bizim komşunun eltisinin görümcesinin de başına geldi.ertesi sabah adamla evli uyandı.3 de çocukları vardı yan odada.Merhaba ben istiyerek büyük konuştum.Benim sevdiğim vardı.Asla onla ömür boyu evli kalmam dedim.o zaman istiyordum.Şimdi istemiyorum.Başıma gelir mi??
ben şöyle anladım,hani insanın büyük konuştuğu şey başına gelirmiş ya,bu üyede olmasını istediği bir şey için bilinçli olarak büyük konuşmuş başına gelsin diye
Bazen bu forumun bir tımarhane olduğunu düşünüyorum.