• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen görüşlerinizi belirtin...

🤣🤣🤣 ben şöyle anladım,hani insanın büyük konuştuğu şey başına gelirmiş ya,bu üyede olmasını istediği bir şey için bilinçli olarak büyük konuşmuş başına gelsin diye 😅
Bence once basina gelmesi icin buyuk konusmus sonra vazgecmis istememis simdi basina gelmesini istemiyor. Gelicekmi diye korkuyor hshshs

Merhaba benim kuzenim var biraz ayağı bozuk bende dedim ki benim sevdiğimede aşık okur bu sonra dedim ki asla eski kocasıyla(sevdiğimle) ömür boyu evli kalmam şimdi ben ona beddua gibi birşey mi etmiş oldum başıma gelir mi???

İkisine birden cevap veriyorum büyük konuşmuşsun başına gelebilir ayrıca beddua gelir seni bulur :KK8:

Merhaba ben istiyerek büyük konuştum.Benim sevdiğim vardı.Asla onla ömür boyu evli kalmam dedim.o zaman istiyordum.Şimdi istemiyorum.Başıma gelir mi??
:KK8:

Büyük konuşma başına gelir lafından baya etkilenmişsiniz galiba. Bunun birde kınama başına gelir versiyonu var ki artık ağzımızı açamıyoruz.

Merhaba ben istiyerek büyük konuştum.Benim sevdiğim vardı.Asla onla ömür boyu evli kalmam dedim.o zaman istiyordum.Şimdi istemiyorum.Başıma gelir mi??
kesin olur.bizim komşunun eltisinin görümcesinin de başına geldi.ertesi sabah adamla evli uyandı.3 de çocukları vardı yan odada.

Kuzeninizin eski kocası sizin sevgiliniz mi , anlayamadım ki ?

Ayağı bozuk ne demek ?

Back