- 28 Ekim 2019
- 19
- 17
- 3
- 24
- Konu Sahibi Beyza66selam
Merhaba ben istiyerek büyük konuştum.Benim sevdiğim vardı.Asla onla ömür boyu evli kalmam dedim.o zaman istiyordum.Şimdi istemiyorum.Başıma gelir mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstiyerek büyük konuştum başıma gelmesini
Ciddi misin ya..yarin sabah evli olarak uyanabilirsin
Bencede çünkü isteyerek konuştum..Bence gelmez
Bunun yerine isteğinizi duaya dökmeyi deneyebilirsiniz.Bencede çünkü isteyerek konuştum..
beynim yandiİstiyerek büyük konuştum başıma gelmesini
Ciddi misin ya..
ben şöyle anladım,hani insanın büyük konuştuğu şey başına gelirmiş ya,bu üyede olmasını istediği bir şey için bilinçli olarak büyük konuşmuş başına gelsin diyeBeyin yakan alttaki konuyu anlayıpta çözene valla bravo Nolur cevap verin??
Tövbe bismillah bu konu o konu değilmişBeyin yakan alttaki konuyu anlayıpta çözene valla bravo Nolur cevap verin??
Sadece Büyük konuştuğunu anladım ok içerikte ne anlatmak istiyo onu anlayamadım bu konuda aynı beyin yakıyoben şöyle anladım,hani insanın büyük konuştuğu şey başına gelirmiş ya,bu üyede olmasını istediği bir şey için bilinçli olarak büyük konuşmuş başına gelsin diye
Valla sayesinde yeni bi laf öğrendim: “ayağı bozuk”Sadece Büyük konuştuğunu anladım ok içerikte ne anlatmak istiyo onu anlayamadım bu konuda aynı beyin yakıyo
o zaman yine büyük konuş, bu kez istemedenmis gibi olsun.. Tanrı da hep zar atar zaten. sesini duyacaktir. ya zar tutuyorsa? o zaman .çtın.Merhaba ben istiyerek büyük konuştum.Benim sevdiğim vardı.Asla onla ömür boyu evli kalmam dedim.o zaman istiyordum.Şimdi istemiyorum.Başıma gelir mi??