• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen fikrileriniz önemli benim için

Mesafeni koy.
Biri bir daha bir şey derse ben soğukluk olmasın diye evine gittim ama o engelimi bile kaldırmamış hala dersin.

selam kızlar nişanlıyım cok problemlemli bir görümcem var 6 aydır görüşmüyorduk gereken mesafemi koymuştum dün kayınvalidemin ricasıyla üzüldüğü için evine gittim gayet nazik ve bir şey olmamış gibi davrandım o da aynı şekildeydi konuştuk güldük gayet iyiydi. Eve geldim hala whatsapptan engelimi kaldırmamış. Ben numarasını silmiştim soğukluk olmasın diye kaydettim sizce ne yapmalıyım? Kendisi sürekli üzerime oynuyor. Açığımı arıyor kaydetmememi bile benim üzerime oynayıp sorun çıkaracak biri bende sevdiğimin ailesiyle onun yüzünden hep sorun yaşıyorum kimseyle sorun yasamak istemediğim için politik olmak istiyorum silmek istemiyorum tamamen kendimi düşündüğüm için kaydettim arayıp sormak için değil olabildiğince uzak duruyorum ondan şimdi sizce ne yapmalıyım. Teşekkürler şimdiden.:)
Gorumcen evli sanirim
Coluk cocuk yokmu, varsa bi tik rahat olursun, seninle ugrasacak vakti olmaz.
Hic orali olma. 3 maymunu oyna

Simdiden sorun yasaniyorsa bir pasiflik soz konusudur. Pasif erkege zerre tahammulum yok.
Kesinlikle oyle. Kendini savunan birisi olsanda bi zaman sonra insan yoruluyor.

Esi bacisinin karsisinda dipcik gibi durup, o benim nisanlim yerini bil haddini bil mesajini vermesi gerek.

Bunu yapmiyosa gelin hanim yillarca o gorumceyle bogusacak

Kesinlikle oyle. Kendini savunan birisi olsanda bi zaman sonra insan yoruluyor.

Esi bacisinin karsisinda dipcik gibi durup, o benim nisanlim yerini bil haddini bil mesajini vermesi gerek.

Bunu yapmiyosa gelin hanim yillarca o gorumceyle bogusacak
Canını seven kendini kurtarsın, sevmeyen böyle adamlara çeyizleriyle koşsun.🤷🏻‍♀️

Nişanlısınızın tavrı nasıl? Sus pus biriyse ya da hep ailesini hakli görüyorsa evlilikten vazgeçin derim.
Nişanlım sürekli destekçim çok şükür evine gittiğimde bile gitmeni üzülmeni istemiyorum dedi. Şu an sakın taviz verme sınıeını çiz diyor.

Hayır eşim yanımda ve hep destekçim çok şükür sadece benimle değil çevresindeki herkesle problemli. Çok yüz verip samimi olduğum için böyle oldu maalesef. Eşim en basından uyardı beni samimi olup taviz verme diye. Öyle bir şey söz konusu dahi olsaydı bir saniye durmazdım

Hayır eşim yanımda ve hep destekçim çok şükür sadece benimle değil çevresindeki herkesle problemli. Çok yüz verip samimi olduğum için böyle oldu maalesef. Eşim en basından uyardı beni samimi olup taviz verme diye. Öyle bir şey söz konusu dahi olsaydı bir saniye durmazdım
Bir eşim diyorsunuz bir nişanlım... konunuz gercek mi emin olamadim.

Bir eşim diyorsunuz bir nişanlım... konunuz gercek mi emin olamadim.
Böyle bir sorun neden yalan olsun çok güzel bişey mi ki düşünüp yalanını kurayım keşke yalan olsaydı nişanlım temmzuda dugunum olacak. Size bi insan sıkıntısını derdini anlatıyor vurduğunuz şeye bak yazık neden bu kadar kötü kalplisiniz platforma girerek hata yapmışım

Böyle bir sorun neden yalan olsun çok güzel bişey mi ki düşünüp yalanını kurayım keşke yalan olsaydı nişanlım temmzuda dugunum olacak. Size bi insan sıkıntısını derdini anlatıyor vurduğunuz şeye bak yazık neden bu kadar kötü kalplisiniz platforma girerek hata yapmışım
Nişanlınsa niye eşim diyorsun? Hic de kotu kalpli degilim. Burada surekli fake konular açılıyor. Konu fake ise kimseyi mesgul etmeye hakkiniz yok. Fake degilse strese girmene gerek yok.

Back