• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen fikir verin...

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar bu konu hakkında çok fazla post açtım her seferinde de hep aynı şeyler denmesin diye parça parça anlattım şimdi burada detaylı ve düzgünce anlatıcam sizlerde lütfen ama lütfen bana akıl verin yargı dağıtmayın çünkü yaşamadan yargı dağıtmak kolay 5 gündür (çarşambadan beri) ne yaşadığımı bir tek ben biliyorum...

Konu kedimi sahiplendirmem bildiğiniz gibi kesinlikle ama kesinlikle isteyerek vermedim... eşim çok kez diyordu bu kediye biz bakamayız verelim falan diye bende hep diyordum bakabiliriz zor değil kumu maması bir iki hafta zaten yetiyor gibi gibi konuşuyordum... bu arada kediyi eşim sokaktan bulup getirmişti ben çok istiyorum diye o zaman baya küçüktü hala daha öyle kerata iki ay benle kaldı ve inanılmaz bağladım ona o da bana bence herkes derdi bu sana çok farklı davranıyor vs diye uyumak isteyince bana gelirdi vs vs hafif büyünce oynama şekli değişti perdelere tırmanmaya çalışıyor, masaya çıkıyor yemek yiyene yemek yedirtmiyor falan filan bunlar benim gözüme hiç batmıyordu komiğime gidiyordu öyle zamanlarda çok tatlı oluyordu eşimde bunlardan rahatsız oldu daha sonra vücudu kaşınmaya başladı alerjik galiba bilemiyorum bazen oluyordu bazen olmuyordu, birde normalde benimde alerjim var hamile olmadan önce arkadaşımın kedisini seviyordum gözlerim kaşınmaya başlıyordu kızarıp yaş akıyordu, burnum akıyordu bileklerim kaşınıyordu baya baya alerjik reaksiyon gösteriyordum bu kediye karşı öyle olmadı hamilelikten ötürümü bilemiyorum ama hiçbir reaksiyon göstermedim falan filan açıkcası kedinin gitme sebebi biraz aksi olması (umrumda değildi demem gibi gözüme batmıyordu) ve eşimin kaşıntı durumu ve bebek... bu konuyu çok konuştuk her seferimde ben istemiyorum diyordum net tavrımı koyuyordum daha sonra yine aynı konular açıldı bende sussun konu kapansın diye tamam sen internetten bul dedim ki bulacağını sanmıyordum tamamiyle sussun diye ondan önce kaç kez söyledim istemediğimi bebeğe zararı olmadığını kulaktan bilgilere inanma vs vs diyordum her neyse geçen gün işte arkadaşıyla konuşmuş o da tamam demiş ben bunu öğrenince de net tavrımı koydum istemediğimi söyledim kalsın istiyorum falan dedim direndim yani ağlamaklı olduğum için de düzgün konuşamadım böyle minik bir şeyde gözlerim doluyor ama dinlemedi ve ertesi gün verdi ve ben o süre zarfında da kaç kez dedim kalsın gitmesin istemiyorum falan diye... ama dediği şey şuydu birlikte karar verdik oysaki birlikte vermedik kendisi verdi bunları dile getirdim ve aile de kedi gelecek diye bir sürü şeyler almışlar malzemelerini vs vs şimdi ben geri eşimi nasıl ikna edebilirim? Zorla olsun istemiyorum kendide razı olsun istiyorum kedinin gelişine ve ben kedimi geri almak istiyorum onsuz inanılmaz zor ve çekilmez geliyor ev... gerçekten düzgün şeyler yazın yargılamayın. Daha net tavır koyabilirdim bende de hata var yok değil ama olacağın önüne geçilmezmiş ya bende kide o misal oldu daha sonra onsuz kalınca aklıma hep geldi son an dahi olsa hayır vermicem diyebilirdim bilmiyorum ama kedimi geri istiyorum ve bunu kalp kırmadan, tartışmadan nasıl becerebilirim? Fikir, akıl verseniz.

bence o kedi gittigi yerde kalsin orada daha mutlu olurmus gibi duruyo gidisattan. Esinizle doktora gidip alerjisi var mi ogrenin bebek icin de kedinin bi zarari var mi diye doktora sorun gitmisken doktordan duyarsa esiniz kabullenmek zorunda kalir. Sonra baska bi kedi sahiplenirsiniz. Ama o eski kediniz kalsin gittigi yerde. Oyuncak gibi oradan oraya suruklenmesin minicik bi canli o. Sizin evinizde omurluk kalabileceginin garantisi yok o kedinin anladigim uzere :(

Back