Ben bazı üyelerin konuyu gerçekten anlamadığını düşünüyorum. 21 yaşında tek derdi okulu olması gerekirken bağımlı bir anne küçük kardeşle uğraşıyor. Kendince bir çıkış yolu bulmuş evlenmek istiyor başka yol çiz elbet bir çözümü bulunur diyorlar. Ne şartlarda yaşıyor belli değil çocuk, eve giren sayısız erkek, babası farklı doğar doğmaz evlatlık verilen başka bir kardeş. Bu şartlarda bu çocuk gayet de sahip çıkmış kardeşine diye düşünüyorum. Teyze ve yenge dahi burunlarindan getirirken geleceğini dusujuyor kardeşinin.
Herkes gibi evlenmek, güzel bir hayata başlamak istemesi de çok normal. İnsanlar ekonomik olarak her şeye sahipken bile çocuk sahibi olmak için senelerce düşünüyor tartiyor bazen çocuk istemedigine karar veriyor, nişanlısının bu sorumluluğu almak istememesi çok normal geldi bana. Keşke alsalar keşke çocuk ortada kalmasa ama yaşlar çok genç, anladığım kadarıyla şartlar da çok parlak değil. Bu durumda ben suç bulamıyorum maalesef . Hakkınızda hayırlısı olsun isterim konu sahibi.