- 9 Aralık 2009
- 17.102
- 54.348
- Konu Sahibi oylesinebirii0
Peki annenizin bu durumunu anlatan bir dava açsanız ve velayeti isteseniz?bay
bayılcam cidden. bakın cocugu kim okula yazdıeabilir annesi babası dimi ? annem kendi basına surdan suraya gidemez cocugun özel eğitim alması icin bile sehirden sehire ben gidiyorum başlarında kendi aklıyla bişi yapamaz işi gücü içmektir kafa bulmaktor cünkü. ben evlenince annemin yüzüne dahi bakmıcam görüşmicem diyorum. görüşmek dahi istmemiyoken anne gelde bi cocugu okula yazdırallımmo diyim. bana bi musallat olursa uyuşturucu parası bulamaz kapıma dayanır para icin kavga eder evden bişiler çalar gider bunlar yapmadıgı seyler değil. vasi diceksiniz velayet diceksiniz dimi ? annem bana hayatta vermez cünkü uyuşturucu kullanan bi insanın kafası normal olmaz sürekli hayal dünyasında yaşar kafasından olmayan şeyleri kuruyo bizi düşman belliyo siz benim arkamdan iş ceviriyosunuz falan diyo böyle bi insan. velayeti ver desem ben cocuguma bakarım cocugumu benden almak istiyosunuz siz hainsiniz bilmem nesiniz diye saldırışa gececek ben bilşyorum kafa normal değil cünkü! ayrıca evlendiğim ilk an kardeşimi ben alsam bu seferde cocugu görme bahanesiyle evime gelecek düzenimi bozacak. sürekli para para vermeyince kavga cıkarscsk ben malımı biliyorum.
Annenizi böyle anlatıyorsunuz da peki siz gidip yurda nasıl vereceksiniz annesi varken?
Yine kanıtlamanız gerekiyor bunu dava açarak kanıtlayın.
Ne yani okul kayıt bile almıyorken yurt aa öyle mi demek ver diye direkt sizden alacak mı kardeşinizi annesi olmadan?