- Konu Sahibi drbeauty06
-
bilgilendirme için çok teşekkürler
alexandrite lazer kullandıklarını söylemişlerdi
koltuk altıma başladım bir seans gittim
ama yapılan işlem aynı tarif ettiğiniz şekilde
en azından bir doktor muhattabınız var dolayısı ile doğru yerdesiniz!!!size bu mevsimde uygun olan lazer nd/yag lazer ,ıpl cihazı cilde temas eder ve jel sürülür flaş patlaması gibi ses duyarsınız ve herhangi bir renk ihtiva etmez,alex ve ndayag noktasal kırmızı ışık ihtiva eder cilde yaklaşık 1 karış yukardan atılır, size sanırım son seansınızda alex yapıldı o nedenle lekelenmeler var bence doktorunuzla görüşüp kayıtlardan hangi seansta hangi cihaz uygulanmış bir bakın ve bizimle paylaşın,biz bu konuda tecrubelerimize dayanarak çok fazla cihaz değişikliği taraftarı değiliz,ayrıca yüz üst kol ve üst bacak için alex uygun değil nd/yag tercih edinizbu arada kuzenimde lazer yaptırdı.1 seans alex diğer seans Nd/YAG yapıyorlar.2.5 ayda bir yaptırıyor.tüyleri çok azaldı.2 aydan öncede tüy çıkmıyor.ay kendimi enayi gibi hissediyorum ben yaaa( kuzenime bronzlaşırsan lazere gelme iz kalır demişler bana da Nd/YAG cilt rengini görmez istersen bronz gel sorun olma dediler. kestane kebap acele cevap sanırım ben bu dr u bi güzel haşlıcam:lepi:
dediğim gibi bu tip firmalar hertürlü yalanı söyleyebilen ticarethaneler...
gerçek lazer ışığı noktasaldır,yaklaşık bir karış yukardan atılır ve kırmızı renklidir
bir de bir sorum daha olacak. Ben gittiğimde bacak ve koltukaltını geniş uçlu bir aletle; genitali ise incecik uzun kalem gibi bir aletle yapıyor o soğutuculu daha az acı olsun diye. Genital bölgemde hep kalıyor beş on tane. Kontrol seansına gitsem dahi, söylediğim halde o bölge tam olarak temiz olmuyor. Bunun nedeni o aletin daha az etkili olması m ı :sm_confused:acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?