- 13 Ocak 2025
- 8
- 6
- 1
- 50
- Konu Sahibi isimbulamadimki123
Kızlar ben henuz ailemle yaşıyorum okulum daha bitmedi çalışıyorum. Evde babamın varlığı kucuklugumden beri beni cok geriyor. Yemek yiceksem, konuşcaksam her zaman bana bağırcakmış bana gözlerini belertcekmiş gibi hissediyorum. Bugün canım tatlı istedigi icin malzeme sipariş ettim ama bir malzeme eksik söylemişim. Babam zaten sipariş gelince sinirleniyor . Annemle konusurken bi malzemenin eksik oldugunu soyledim o da babama söyledi alir mi diye sonra o da bağırmaya basladı ben yemicem siz naparsanız yapın gibi böyle birkaç kırıcı sey de soyledi bağırınca cok icime oturdu aslında ben annemden ona söylemesini de istememiştim gidip alıcaktım. Malzemeleri de ben odedim ama yine boyle yük oluyomuş gibi hissediyorum sanki bu evde varlığım masraf yük sebebi gereksiz şeyler yapıyomuş gibi hissediyorum Tek istedigim sey gune renk katmakti aslinda bi seyler yaparak okul ve işten uzaklaşmaya calısmaktı. Evde de onu bulamayınca simdi odama geldim agliyorum. Sizinle paylasmak istedim ben mi abartiyorum.