• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen derdin bu mu demeyin

isimbulamadimki123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
8
6
1
50
Kızlar ben henuz ailemle yaşıyorum okulum daha bitmedi çalışıyorum. Evde babamın varlığı kucuklugumden beri beni cok geriyor. Yemek yiceksem, konuşcaksam her zaman bana bağırcakmış bana gözlerini belertcekmiş gibi hissediyorum. Bugün canım tatlı istedigi icin malzeme sipariş ettim ama bir malzeme eksik söylemişim. Babam zaten sipariş gelince sinirleniyor . Annemle konusurken bi malzemenin eksik oldugunu soyledim o da babama söyledi alir mi diye sonra o da bağırmaya basladı ben yemicem siz naparsanız yapın gibi böyle birkaç kırıcı sey de soyledi bağırınca cok icime oturdu aslında ben annemden ona söylemesini de istememiştim gidip alıcaktım. Malzemeleri de ben odedim ama yine boyle yük oluyomuş gibi hissediyorum sanki bu evde varlığım masraf yük sebebi gereksiz şeyler yapıyomuş gibi hissediyorum :( Tek istedigim sey gune renk katmakti aslinda bi seyler yaparak okul ve işten uzaklaşmaya calısmaktı. Evde de onu bulamayınca simdi odama geldim agliyorum. Sizinle paylasmak istedim ben mi abartiyorum.

Hepimiz belirli zorluklardan geçtik. Yaşadıkların hırslanmana sebep olsun.
Bir an önce okulunu bitir, ayaklarının üstüne saglamca bas. İyi bir iş bul, dil öğren, kendini gelistir. Kendine bir hayat kur.
Senin eline para ve rahat bir yaşam geçsin o zaman gör baban yanında nasıl süt dökmüş kedi gibi geziyor 🤷🏻‍♀️❤️

Hepimiz belirli zorluklardan geçtik. Yaşadıkların hırslanmana sebep olsun.
Bir an önce okulunu bitir, ayaklarının üstüne saglamca bas. İyi bir iş bul, dil öğren, kendini gelistir. Kendine bir hayat kur.
Senin eline para ve rahat bir yaşam geçsin o zaman gör baban yanında nasıl süt dökmüş kedi gibi geziyor 🤷🏻‍♀️❤️
abla ben zaten calisiyorum inan hic masraf cikarmiyorum ona bi okula bi de ise gidiyorum part time. cidden her seyimi kendim yapmaya calisiyorum. ama olmuyor yaranamiyorum kimseye

abla ben zaten calisiyorum inan hic masraf cikarmiyorum ona bi okula bi de ise gidiyorum part time. cidden her seyimi kendim yapmaya calisiyorum. ama olmuyor yaranamiyorum kimseye
Suç sende değil ki tatlım ilk hata böyle bir adamı eş diye seçen annende,ikinci ve en büyük hata aile reisi kisvesi altında nerede nasıl davranacağını bilmeyen sevgi ,saygı nedir bir haber yaşamış babanda.Kimse böyle bir ailesi olsun istemez Bu yaşadıkların bir deneyim ,yükselecek en iyi şartlarda hayatını kuracak baban gibi ruh emici erkeklerden uzak duracaksın,aynı kaderi çocuklarına yaşatmayacaksın

Kızlar ben henuz ailemle yaşıyorum okulum daha bitmedi çalışıyorum. Evde babamın varlığı kucuklugumden beri beni cok geriyor. Yemek yiceksem, konuşcaksam her zaman bana bağırcakmış bana gözlerini belertcekmiş gibi hissediyorum. Bugün canım tatlı istedigi icin malzeme sipariş ettim ama bir malzeme eksik söylemişim. Babam zaten sipariş gelince sinirleniyor . Annemle konusurken bi malzemenin eksik oldugunu soyledim o da babama söyledi alir mi diye sonra o da bağırmaya basladı ben yemicem siz naparsanız yapın gibi böyle birkaç kırıcı sey de soyledi bağırınca cok icime oturdu aslında ben annemden ona söylemesini de istememiştim gidip alıcaktım. Malzemeleri de ben odedim ama yine boyle yük oluyomuş gibi hissediyorum sanki bu evde varlığım masraf yük sebebi gereksiz şeyler yapıyomuş gibi hissediyorum :( Tek istedigim sey gune renk katmakti aslinda bi seyler yaparak okul ve işten uzaklaşmaya calısmaktı. Evde de onu bulamayınca simdi odama geldim agliyorum. Sizinle paylasmak istedim ben mi abartiyorum.
Abartmiyorsun ve sana sariliyorum kuzucum 💓

Insan yuvasinda rahat edemeyecekse nerede edecek, tabiki cok uzucu.

Suç sende değil ki tatlım ilk hata böyle bir adamı eş diye seçen annende,ikinci ve en büyük hata aile reisi kisvesi altında nerede nasıl davranacağını bilmeyen sevgi ,saygı nedir bir haber yaşamış babanda.Kimse böyle bir ailesi olsun istemez Bu yaşadıkların bir deneyim ,yükselecek en iyi şartlarda hayatını kuracak baban gibi ruh emici erkeklerden uzak duracaksın,aynı kaderi çocuklarına yaşatmayacaksın
insallah abla boyle oldukca hemen kendi duzenimi kurmak sevip sevilmek evimde ozgur olmak istiyorum..🙏

Böyle bir adama çocuk yapan anneni suçluyorum üzgünüm. Bi de gitmiş ona söylemiş! Böyle bir muamele benim için büyük bir cinnet boşanma sebebi olur. Çocuğumu hasta ruhlu, ruh emici kötü bir adamla büyütemem.
Siz de ona öyle davranın.
Boyle heveslerimin kactigi coook oldu. Mesafe koydum, aylarca konusmadim da. Ama maalesef insan ayni evde yasayinca bir sekilde yine kiriliyor, uzuluyor. Elimden gelen bir sey yok 🙏

Maalesef bazı evler sevgisiz oluyor. Çok acı çok üzücü. Halbuki bir eline sağlık demek,küçük bir iltifat tüm günü güzelleştirecekken..
yapacak bir şey yok ailen. Sen onlara değil kendine odaklı yaşa kendini mutlu et,kendine önem ver.

Keşke anne babalar seçilebilseydi.. Dünya çok daha güzel bir yer olurdu. Daha temiz, daha aydınlık ☀️

Maalesef bazı evler sevgisiz oluyor. Çok acı çok üzücü. Halbuki bir eline sağlık demek,küçük bir iltifat tüm günü güzelleştirecekken..
yapacak bir şey yok ailen. Sen onlara değil kendine odaklı yaşa kendini mutlu et,kendine önem ver.
Umarim kendi kurdugum ev sevgi dolu olur, tesekkur ederim..

Umarim kendi kurdugum ev sevgi dolu olur, tesekkur ederim..
Umarım. En azından nasıl davranmaman gerektiğini gözüne sokula sokula öğrendin. Senin anlattığın tarzda evlerden çıkıp çok çok mutlu çok insan tanıdım. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın. Sadece o evden kurtulmak için yanlış kararlar verme

Umarım. En azından nasıl davranmaman gerektiğini gözüne sokula sokula öğrendin. Senin anlattığın tarzda evlerden çıkıp çok çok mutlu çok insan tanıdım. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın. Sadece o evden kurtulmak için yanlış kararlar verme
Bu zamana kadar karsima cikan erkeklerin de pek farki yoktu, hepsi deccal gibiydi. Bunlarin sonunda insallah dediginiz gibi olur.. Artik yanlis erkek nasil olur onu da ogrendim uzak durmaya calisiyorum..

Oyy kuzum ya bazı babalar maalesef ki babalıgı bağırıp çağırmak zannediyorlar.Babanı değiştiremezsin o halde onu öyle kabul edip seni mutsuz etmesine izin vermeyeceksin.O ev seninde evin ve hepsi gibi seninde o evde yaşamaya biseyler istemeye hakkın var.Kendini fazlalık gibi hissetme ki zaten değilsin.Okulunu bitir meslegini eline al sonrası kendin düzenini kurarsın.Baban kıymetini bilmiyo sen bize yap kız pasta börek biz mutlulukla kabul ederiz😅 Benimde kızım var ve kız çocuğu çok başka cok güzel birşey.Iyi ki varsınız.Kimsenin neşenizi, ışığınızı söndürmesine izin vermeyin 💐

Hiç de abartmıyorsun, seni sevgiyle sarmak istedim okuyunca. Ben ailenin çok önemli olduğunu düşünüyorum, insan ailesinden nasıl görürse öyle büyüyor ve yetişiyor ama bu illa aynı düzeni tutturmak anlamına gelmiyor. Sen bunları yaşayarak kendine ve ilerdeki çocuğuna bunları yaşatmayacak, seni sevgisiyle saracak bir eş bulup sevgi dolu bir yuva kurarsın inşallah 🙏🏻 bunun için de lütfen acele etme; okulunu bitir, işini bul, düzenini oturt ve kendine güven. Sonra zaten kimi seçeceğini de bilirsin. Çok yazık gerçekten “baba” bir kız çocuğunun kahramanı olması gerekirken hissettirdiklerine çok üzüldüm 😔

Babanız sorumsuz, kendi güçsüzlüğünü böyle bastırmaya çalışıyor. Geçecek bugünler.

Back