A
Siz beni anlamıyorsunuz, niyetimi de. sağlık olsun.
Bilakis ben 34 yaşındayım evlilik hazırlığındayım ve gayet de kendi evimi kendim yapıyorum, elimden geldiğince tüm eşyaları kendim alma niyetindeyim içime sinsin diye. Çünkü pahalısını beğenirsem isteyemem. Onlar başka masrafları üstlensin, ben eşyalarımı kendim seçip kendim alayım. Ben normal türk gelini gibi bile yaklaşmıyorum kendi durumuma. Konumu buraya açsam kıymetin bilinmez saflık etme diye bir sürü akıl alırım belki siz de dersiniz ki siz de alın aldırın da dersiniz belki ama bu durumda açacak konum yok inanın. Maddi meseleler daha şimdiden benimle nişanlım arasındadır bana göre. Yani sandığınız gibi kimsenin ailesinden tek iğne isteyemem onlar kendi düşündükleri harcamaları yapıyor ben de yeri gelince şunu almayın ben alcam diyorum.. ama şunu alın diyemem. ama her şeyini isteyeni de kınayamam, bu kadar dillendirilirse et pirzola ev içi meselelere neden girdiniz derim. Bir de durumları yoktu dediniz ne yapsınlar yoktan mı yaratsalardı. Kızın pazardan giyindiğini söylüyorsunuz. Sonra borcu varmış inanmadım diyorsunuz. Borç harç olmasa pazardan giyinmezdi gibi geldi bana.
Eş bulun demedim temenni ettim. Umarım eşiniz öyle olur diye.. ne haddime bulun demek.eşiniz varmış sizin beklentilerinizi karşılayan. Daha da mutlu olun. Ama başka dengeleri olan evliliklere o öyle olamaz kadın da iş yapacak demenizi hala yanlış buluyorum. Şikayet eden yoksa karı koca içinden bir şey denilmez. Yazılı bir kural yok ki bu konuda. Hayat müşterek de, siz kendi kocanız için hayat müşterek şunu yapsnı dersiniz de, ama gelin için hakkınız yok evde bılaşık yıkıyor mu yıkamıyor mu diye takip etmek. Ablayım hakkım var derseniz üç kişi mutsuz olacak onu diyorum sadece.
Son olarak haksız mıyım diye sormuşstunuz ben de farklı görüşlere açık olduğunuzu sandım haksız bulduğumdan yazdım, konunuzu ciddiye aldım uzun uzun yazdım. Kızmanıza ya da bana kendinizi açıklamaya çalışmanıza gerek yok çünkü ilk yazdıklarınızdan farklı bir şey anlatmıyorsunuz, daha sinirleniyorsunuz o kadar.
Durup düşüncelerinizi gözden geçirin isterdim. Düzeltin bu meseleyi temenni ederdim. Ama hayat sizin kardeş sizin sizin yakıştırdıklarınıza ben ne diyebilirim başka... koşullarınızı olanı biteni en iyi siz bilirsiniz ama uslubunuzu hesabını yaptıklarınızı yadırgadım gerçekten, ne yapabilirim... konu açtınız diye de yazdım. hayırlısı..
aylık 5 bin tl olan tek basına yasayan bir kızın ne borcu olabilir
Aylık 5 bin tl alan bir kişi işten cıkınca peki ne kadar tazmınat alabilir
Burda hep acındırma var siz de beni anlamıyorsunz
Ben de evlenirken ikinci evliliğimde cogu esyamı kendim aldım
Bunlar herseyi ittirme ne aldirsam kar derdinde
hayata bak be.
bi günlüğüne italya mı.
bu gelin hanım şirketi resmen hortumluyomuş ya.
baban bişey demiyo mu.
şirketin işlerine karışmaz mı.
bu kadının savurganlığı açgözlülüğü kimsenin dikkatini çekmiyor mu.
kardeşinin gözleri nasıl kör bu kadar.
şirketinizin kazancı çok yüksek te o yüzden mi önemsemiyo kardeşin.
arkadaşına gönderdiklerini bile size ödeten kadın tabiki ailesinin evini de donatmıştır ve her masrafı da karşılıyodur.
babam ılımlı bi adam güzel gğzel konusuyor ama kardesim yakıp yıkıyor ortalıgı
Şükür beni anlayan biri çıktı
Evet resmen sömürüyor
Kardesim hiçbirsey demıyor
Karım benim tabiki gezecek diyır
Türkiyede hangi evli kadın bu sartlarda bilemiyorım
Bizimki ünlüler gbi yasıyor
Evet milletin vitaminleri bile bizden giidyor
Kardesim yazık abla balıkesırde satılmıyormus bu vitamınler diyor
Babam artık en son birak ne halt ederlerse etsinler
Sen işini yap cık karısma kötü oluyorsun dedi ama artık ipler koptu
Zaten ben bu işe girerken ailesi hiç istemedi kızın
Sen daha ii yerlere layıksın burda sıkılırsın ben olsam orda calısmam falan dediler